Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
evo ja ponovo da se javim na temi i da kazem da ce biti zakljucana ako nije anjusha jedna curica!
sad mi je taj zahtjev i potvrdjen tom azbukom...
pa vi vidite kako anjusha nema veza...
anjusha wrote:evo ja ponovo da se javim na temi i da kazem da ce biti zakljucana ako nije anjusha jedna curica!
sad mi je taj zahtjev i potvrdjen tom azbukom...
pa vi vidite kako anjusha nema veza...
ovaj mali albino je upravo dobio svog prvog obožavatelja
ps sada ozbiljno, ako planiraš još štenaca od iste mame, pocni sa imenima na slovo A
ustaljena i prihvaćena praksa u svijetu pasa sa pedigreom
Eh ovako ćemo.....ANJUŠA I ALBA.....upravo sam jednog bebca obećala na poklon i red je da uslušam želje budućeg vlasnika tako da ja imam dva imena koja mi trebaju ANJUŠA I ALBA(meni ostaje bijela beba )
zelenashica wrote:Eh ovako ćemo.....ANJUŠA I ALBA.....upravo sam jednog bebca obećala na poklon i red je da uslušam želje budućeg vlasnika tako da ja imam dva imena koja mi trebaju ANJUŠA I ALBA(meni ostaje bijela beba )
baš bijela
ps najstariju možeš nazvati Alfa - početak roda
zelenashica wrote:Eh ovako ćemo.....ANJUŠA I ALBA.....upravo sam jednog bebca obećala na poklon i red je da uslušam želje budućeg vlasnika tako da ja imam dva imena koja mi trebaju ANJUŠA I ALBA(meni ostaje bijela beba )
baš bijela
Čuj baš bijela...ima malkice žute ali bijela boja dominira ...meni ostaju dvije ....helem rekosmo ALBA I ANJUŠA
baš bijela
Čuj baš bijela...ima malkice žute ali bijela boja dominira ...meni ostaju dvije ....helem rekosmo ALBA I ANJUŠA
ma ne, mislila sam baš ćeš zadržati "moju" bebu, ja sam se odmah u nju zaljubila naročito u pink njujškicu i one dvije flekice