onda sa tobom nešto nije u redutigris wrote:ja napadam sama![]()
a iskreno ,bilo bi mi drago da se meni neko prvi počne šlepat
![]()
Prvi korak
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Deset u pola
Šta vam je?
ONE UVIJEK PRAVE PRVI KORAK
Samo što mi maštamo, to je druga priča.
Jer kako kaže ona stara "Dok kuja ne mrdne repom......
ONE UVIJEK PRAVE PRVI KORAK
Samo što mi maštamo, to je druga priča.
Jer kako kaže ona stara "Dok kuja ne mrdne repom......
-
Pearl
pa naraFno.... cuj nje...tigris wrote:zbog cega nisam u redu? zato sto sam cura od akcije?šega wrote:onda sa tobom nešto nije u redutigris wrote:ja napadam sama![]()
a iskreno ,bilo bi mi drago da se meni neko prvi počne šlepat
![]()
![]()
kod nasKE jedino musko ima pravo da pokaze prstom na tebe, a ti sretna treba da poletis jer je bas tebe izabrao... pih, ko je tebi dao pravo da biras...
a ljudi, jadna majko...
-
_BosanaC
Pa kako nemas pravo da birasPearl wrote:pa naraFno.... cuj nje...tigris wrote:zbog cega nisam u redu? zato sto sam cura od akcije?šega wrote: onda sa tobom nešto nije u redu![]()
kod nasKE jedino musko ima pravo da pokaze prstom na tebe, a ti sretna treba da poletis jer je bas tebe izabrao... pih, ko je tebi dao pravo da biras...
![]()
![]()
![]()
a ljudi, jadna majko...
-
Pearl
ihhh.. pravo musko kad hoce i uzme.... nista ti ne znas .. i tebe je garant cura pokupila...._BosanaC wrote:Pa kako nemas pravo da birasPearl wrote:pa naraFno.... cuj nje...tigris wrote: zbog cega nisam u redu? zato sto sam cura od akcije?![]()
![]()
![]()
![]()
a ljudi, jadna majko...Jel' trazi ili sam uzme?
a tvoje je da izaberes KADA
![]()
a ova tigris je garant neki gabor, cim ona sama prilazi..da je prava treba, sami bi lafci na nju letali... i to oni sa bejemvejovima...
(povrac smajli x 100).. de ba, uvedite vise tog smajlija
-
_BosanaC
Jel ovog?Pearl wrote:ihhh.. pravo musko kad hoce i uzme.... nista ti ne znas .. i tebe je garant cura pokupila...._BosanaC wrote:Pa kako nemas pravo da birasPearl wrote: pa naraFno.... cuj nje...
![]()
![]()
![]()
a ljudi, jadna majko...Jel' trazi ili sam uzme?
a tvoje je da izaberes KADA
![]()
a ova tigris je garant neki gabor, cim ona sama prilazi..da je prava treba, sami bi lafci na nju letali... i to oni sa bejemvejovima...![]()
(povrac smajli x 100).. de ba, uvedite vise tog smajlijaal' onog sto riga do pola ekrana
-
Pearl
slab mu brate domet_BosanaC wrote:
Jel ovog?![]()
-
Pearl
hvala... svi su spaseni, dok moderacija i administracija ne ubaci ove divne primjerke u dio s lijeve strane_BosanaC wrote:Pearl wrote:slab mu brate domet_BosanaC wrote:
Jel ovog?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
vogelce
sto cekat da pridze momak kad mozete ubrzat proces upoznavanja..... ali nikad ne trebaju pravit djevojke prvi korak ako je u pitanju da se pomirite s bivsim
muskarci u sarajevu su kukavice, moj nije imao hrabrosti da mi u oci kaze da ima drugu, nego moram preko sms od njegovog prijatelja saznat,koji ih je upoznao 
-
_BosanaC
Probaj naci curuvogelce wrote:sto cekat da pridze momak kad mozete ubrzat proces upoznavanja..... ali nikad ne trebaju pravit djevojke prvi korak ako je u pitanju da se pomirite s bivsim![]()
![]()
muskarci u sarajevu su kukavice, moj nije imao hrabrosti da mi u oci kaze da ima drugu, nego moram preko sms od njegovog prijatelja saznat,koji ih je upoznao
- lara b.
a kako izgleda za vas dobar prvi korak...
ja sam upoznala jednog momka, jako mi se svidja, ima predivne plave okice, cesto se gledamo, ponekad pijemo kaficu s rajom, ali niko od nas ne prilazi...
mali problem je to sto sam ja poslije skontala da on vozi Bmw cabrio i da mu se svaka druga djevojka smjeska...zagleda...
a i moje jaranice kazu sto ce mi takav lik koji svaku moze imati, one misle da za njega ljubav ne postoji, nego samo provod
ja sam inace osjecajna osoba, ali imam dojam da je i on fin, da nije taj neki zavodnik. inace je sportista, upoznaje mnogo djevojaka, ali kaze vec 3 god.nije imao djevojku... sto znaci da on bas i ne prilazi
sta mislite da li da ja nesto pokusam i sta
on je sa svima "raja" i pricljiv je, ali se uopste ne upucava djevojkama...
ja sam upoznala jednog momka, jako mi se svidja, ima predivne plave okice, cesto se gledamo, ponekad pijemo kaficu s rajom, ali niko od nas ne prilazi...
mali problem je to sto sam ja poslije skontala da on vozi Bmw cabrio i da mu se svaka druga djevojka smjeska...zagleda...
a i moje jaranice kazu sto ce mi takav lik koji svaku moze imati, one misle da za njega ljubav ne postoji, nego samo provod
ja sam inace osjecajna osoba, ali imam dojam da je i on fin, da nije taj neki zavodnik. inace je sportista, upoznaje mnogo djevojaka, ali kaze vec 3 god.nije imao djevojku... sto znaci da on bas i ne prilazi
sta mislite da li da ja nesto pokusam i sta
-
Velicina
Glavno je proracunati koliko "hemije" ima izmedju vas prije prvog koraka. Fino je cuti da se gledate u oci mislim da je to dobar znak, ali morat ces malo vise skontati kakav je to tip i je li tebi odgovara.lara b. wrote:a kako izgleda za vas dobar prvi korak...![]()
a i moje jaranice kazu sto ce mi takav lik koji svaku moze imati, one misle da za njega ljubav ne postoji, nego samo provod![]()
ja sam inace osjecajna osoba, ali imam dojam da je i on fin, da nije taj neki zavodnik. inace je sportista, upoznaje mnogo djevojaka, ali kaze vec 3 god.nije imao djevojku... sto znaci da on bas i ne prilazi![]()
sta mislite da li da ja nesto pokusam i sta![]()
-
Velicina
Prijedlog za dobar korak: kasno u vece, a ti odmahnes dobar uzdah i kazes, joj sto bi bilo fino da je covjek s nekim sada kako je fino vece...
A za ovog momka sa 16 godina, ja bih rekla da je najvaznije reci da je vazno da upoznas curu koja ti se svidja nije vazno samo imati curu nije u tome smisao toga. Ako si u fazi u kojoj nemas curu to ne znaci da to ima veze s tobom, tako ti je grah pao, nema mozda nekog bitnog u okolini i to je sve. A stvari se mogu mjenjati preko noci. Generalno ti mogu reci da mozes zadobiti dosta paznje pricajuci sa curom, pokazivajuci interes za nju (ali ne pateticno).
Sretno oboma!
Jane Austen a.k.a. Velicina
A za ovog momka sa 16 godina, ja bih rekla da je najvaznije reci da je vazno da upoznas curu koja ti se svidja nije vazno samo imati curu nije u tome smisao toga. Ako si u fazi u kojoj nemas curu to ne znaci da to ima veze s tobom, tako ti je grah pao, nema mozda nekog bitnog u okolini i to je sve. A stvari se mogu mjenjati preko noci. Generalno ti mogu reci da mozes zadobiti dosta paznje pricajuci sa curom, pokazivajuci interes za nju (ali ne pateticno).
Sretno oboma!
Jane Austen a.k.a. Velicina
- PasoDzigera007
pa sjetite se samo kamenog doba,nadjete kakvu lijepu PALIJU od metar i po,pa ga lijepo time iz zasjede opalite po tinturi i onda vucite ga za sobomzena21 wrote:Evo i sad CEKAMO muski dio foruma da da svoje strucno misljenje![]()
- van Basten
Možda bi prije pokretanja frontalnog napada mogla prvo poslati kakvog jarana da mu priđe... čisto onako, da provjeriš za koju ekipu nastupalara b. wrote:a kako izgleda za vas dobar prvi korak...![]()
a i moje jaranice kazu sto ce mi takav lik koji svaku moze imati, one misle da za njega ljubav ne postoji, nego samo provod![]()
ja sam inace osjecajna osoba, ali imam dojam da je i on fin, da nije taj neki zavodnik. inace je sportista, upoznaje mnogo djevojaka, ali kaze vec 3 god.nije imao djevojku... sto znaci da on bas i ne prilazi![]()
-
bekrija_swe
a zasto? :Samalka wrote:Prilazila sam nekadVise to ne radim
![]()
- Baby Jane
van Basten wrote:Možda bi prije pokretanja frontalnog napada mogla prvo poslati kakvog jarana da mu priđe... čisto onako, da provjeriš za koju ekipu nastupalara b. wrote:a kako izgleda za vas dobar prvi korak...![]()