Ja se nadam da nikad neću postići sjećaj kao prvi puttriconja wrote:Ne postajes ovisnik garant, a to sto ponavljas istu radnju u nadi da ces postici isti ili slican osjecaj kao prvi put je definicija neovisnosti?hAZNADAR wrote:Trava nije droga. Nesto slicno kao malo jaci caj od kamilice, nane, valeriane, verema,...insomnia78 wrote:
Jebo vas trava. Kad se vec gudras tuci po pravim drogama
Smiruje, opusta,... a ne postajes ovisnik niti umires od toga.
A i sex duze trajePar dimova i mali zeko postane maratonac.
![]()
Dje to moze bit lose?
Helem, da je droga - droga je.
Te šuplje oko toga kako nije droga, kako ne stvara ovisnost, su samo šuplje za djecu.
Uzmi paracetamol i pij ga svaki dan godinu dana i postaćeš ovisan, ako ništa psihički će ti nedostajat ta radnja pijenja tablete.
Eh sad, tačno je da se sa trave lahko skinuti, lakše nego sa cigara. Da mi je cigare lahko bacit kao što travu jeste, ja bih odavno bila nepušač.
Druga stvar je što ima i svojih dobrih strana.
Evo nekih mojih razloga: pročisti pluća, što je teško za povjerovati da dim koji udišeš pročisti pluća ali je tako, kad iskašljem sav onaj katran koji se taloži od nikotina, osjećam se k'o da sam lakša za 10 kila. To što opušta, donosi neki osjećaj blaženstva, to mi i nije toliko važno. Ono što je meni važno je da bez nje, ja ne bi nikad, nikad zaspala. A draže mi je ispušit neku biljčicu
I što neko spomenu, seks ... Meni je seks kad si napušen nešto amazing. A vi kako hoćete