Prvi joint

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
oridjidji

#451 Re: Prvi joint

Post by oridjidji »

Tomahawk11 wrote:
oridjidji wrote:
Tomahawk11 wrote:@oridjidji, nisam, naravno. Niti sam pokusavao. Furaj svoje, imas pravo. Ne ubjedjujem te i ne solim ti pamet.
Duvali su. Mnogi duvaju i dan danas. Neki su prestali.

Bio sam doduse i u situaciji kad lik povlaci crtu, e to je bilo zastrasujuce. Uhh :cry:
Ne samo kazem da tvoje necu ima tezinu. Nema tu izgovora kad se proba, nekome nagovorio. To je po meni zesci supljak. Niko nikoga ne sili klanjem da povuce dim.

Mene su posljednji put nudili u lokalu prije par godina cizom, svratio na kafu, osto s drugom konobarom da zavrsi smjenu. Dzentlimenski jedno drustvo koje je bitisalo tu odbio. Nije mi prvi put, a vjerovatno nece biti ni zadnji da se u takvoj situaciji nadjem i odbijem ih.
O tom i pricam cijelo vrijeme.
Ako pusis (cigarete), pa stanes s rajom, neko te ponudi i zapalis, ok. Ne pusis, neces zapaliti zato sto je to ''s rajom'', ''nije ok jer svi puse'' itd.
Tako je i sa jointom.
Tako je i sa cizom.
Tako je sa bilo cim u zivotu.
Da ima i onih koji to rade samo zbog raje - ima. Ono, neces biti dio raje jer ne duvas, ne pijes, bilo sta od toga. Jbg, sta mozemo tu reci nego da je karakter tanak.
Al jednom mozes uraditi sta ne zelis radi raje, ne mozes sto puta, to je mazohizam. Taj i nema karaktera ako ga u sve moze odvesti raja.
dust in the wind

#452 Re: Prvi joint

Post by dust in the wind »

HAVANA wrote:Ja foruma i majki tereza,sve zlatna mladez,rekao,dosao,posao,solfedjo i horska sekcija...a agresivni vise od ovih bivsih i sadasnjih korisnika zeljaste materije...Djidji jarane,ovaj ce te korisnik jos i prebit kako je poceo ,opasan nakav,ljut... :lol:
I mene strah pojedinaca. kontam iskočit će iz monitora da me biju :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#453 Re: Prvi joint

Post by Tomahawk11 »

oridjidji wrote:
Al jednom mozes uraditi sta ne zelis radi raje, ne mozes sto puta, to je mazohizam. Taj i nema karaktera ako ga u sve moze odvesti raja.
:thumbup: Kazem ti ja da isto pricamo :D
oridjidji

#454 Re: Prvi joint

Post by oridjidji »

dust in the wind wrote:
HAVANA wrote:Ja foruma i majki tereza,sve zlatna mladez,rekao,dosao,posao,solfedjo i horska sekcija...a agresivni vise od ovih bivsih i sadasnjih korisnika zeljaste materije...Djidji jarane,ovaj ce te korisnik jos i prebit kako je poceo ,opasan nakav,ljut... :lol:
I mene strah pojedinaca. kontam iskočit će iz monitora da me biju :lol:
Moramo se napusiti jednom vutre. Samo nemojte pricati da sam vas nagovorio. Picka ko nece. Izbacicemo ga iz raje. :lol:
annoy

#455 Re: Prvi joint

Post by annoy »

Ljudi dragi kakve mi imamo moralne i karakterne velicine na temi, ne znam za vas al ja se osjecam nedostojnom kad osvijestim cinjenicu da citamo istu temu
Daryl Dixon

#456 Re: Prvi joint

Post by Daryl Dixon »

.
Last edited by Daryl Dixon on 16/05/2016 01:31, edited 1 time in total.
nema me tamo

#457 Re: Prvi joint

Post by nema me tamo »

Toma trolla kao rekli mu ako ne zapališ neces biti u raji. :lol:
Ja licno 23-sace 24ta tamo s 17 sam odbijao par mjeseci kad su krenuli baš konstantno, a i to zbog cinjenice da nisam ni pušio cigare..

Dakle nisam ni znao povuc. :D
Kasnije malo po malo i eto sad zbog cinjenice da se ne druzim s vecinom zapalim u sedmici par puta nije baš svaki dan kao prije..
Al' moram priznati " promjenom " društva sam probao i gore stvari sve osim heroina..
I vratio sam se naravno starom dobrom zelenilu.

Kod travara je sve hehe pihihi i onda kad dođeš u društvo ovih koji ne puše sjebavaju se kako se ponašaš i strah ih povuc..
Takav sam isti bio prije..

A još nešto..
Kad sam prestao šiljit mjesec dana sjebavao sam se kako se debilno ponašaju. :D
mayab

#458 Re: Prvi joint

Post by mayab »

_BataZiv_0809 wrote:Prvi joint i prvi polickani picic :sladoled: u istoj sedmici :D

Eh jest lijepo kad se istrazuje :novine:
:thumbup: :lol:
detroit-mercy

#459 Re: Prvi joint

Post by detroit-mercy »

Eh kad je to lola sadio :mrgreen: stara nasla jednom, pitala sta ti je ono. Ma reko exotica :mrgreen: treba za herbara (tako se zvala valjda ona knjiga sto su se trave u nju lijepile) :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#460 Re: Prvi joint

Post by Tomahawk11 »

nema me tamo wrote:Toma trolla kao rekli mu ako ne zapališ neces biti u raji. :lol:
Ja licno 23-sace 24ta tamo s 17 sam odbijao par mjeseci kad su krenuli baš konstantno, a i to zbog cinjenice da nisam ni pušio cigare..
Toma ne trola :twisted: :D
I imam malo vise godina od tebe, sto bi se reklo, prosao sam malo vise :)
Nisam sipu travu. Cigarete jesam, zapalim i danas povremeno.
Ih, nikad nisi bio ucjenjivan da nisi s rajom ako nesto ne uradis? Nije valjda prosla ta furka? :roll:
saja_dj

#461 Re: Prvi joint

Post by saja_dj »

MyTao wrote::lol:

Koliko su ljudi samo neupuceni... vidim neko na predhodnoj stranici opisa pusace trave kao ljude sa 50gk i bez zuba :lol: A ne zna da trava povecava apetit (munchies :) )

Ako neko koristi herojin i kokajin i ponekad zapali, nije to bolan od trave :-)
:thumbup:
Ja kad redovno koristim, samo se udebljam, jedem ko konj.

A ono inace, s obzirom koliko se legalne droge kod nas koriste za smirenje zivaca, nesanice itd., kao npr. mnogo opasniji leksilijum i ostale pizdarije koje izazivaju jos vece ovisnosti, bolje se malo naduvati, spava se ko mrtav, zivci smireni, sve kool. Jedina mana, covjek se udeblja i prekuca par sezona omiljene serije za par dana :D

Ali eto, apaurini, leksilijumi, prozac, lexapro i sl. zato svi kljokaju i unistavaju jetru itd., to je naravno normala.

Naknadno sretan 420 :gunjastajl:
medjutim

#462 Re: Prvi joint

Post by medjutim »

oridjidji wrote:Mlad. Ters. Ne zna on da protein steti vise od trave. Hoce covjek i puč. :lol:

Kakva zlatna mladez... :D
Molim te reci da se zajebavas :roll:
Nocty

#463 Re: Prvi joint

Post by Nocty »

biljke vladaju svijetom
a ne ne inicirane ovce

veze s vezom nemat
to je to.
lajkujMe

#464 Re: Prvi joint

Post by lajkujMe »

Njemacka dopustila Mariuhanu u medicinske svrhe, koja je to sad zemlja po redu koja je to uradila?

Mariuhana je nazalost demonizirana prije 20-30-40 godina kad su je stavili u isti kos sa Heroinom i Kokainom i trebace vremena da se prihvati kao nesto sto nije toliko strasno. Za razliku od ove dvije droge i ostalih droga Trava ima mnogo dobrih ucinaka na zdravlje.

Ja znam 2-3 osobe koje se bore sa nekim hronicnim bolovima, Migrena i stalne glavobolje, teske sekiracije koje se ne daju izbjeci, nesanica i drugo.

I sta rade? Kljukaju Leksilijume i Apaurine kao da su tik tak bombonice to su ovisnici i to teski oduzmi im te pilule strefice ih kriza, doktori im rado prepisu te tabletice jer eto to je lijek....

A tim ljudima bi trava legla kao zlato na tanjiru znaci preporodili bi se i rijesili bi dosta problema. Medjutim to su osobe kasnog srednjeg doba od 40te na gore. Ja bi im rado preporucio travu ali bi me pogledali s prezirom vjerovatno bi se i ruzne rijeci rekle tipa sta hoces da budem narkoman! I tipa bjezi od mene narkose...

U svakom slucaju, znam da je kod nas u proceduri zakon da se preparati od Mariuhane dopuste za medicinske svrhe i to bi trebalo da bude doneseno do kraja iduce godine najkasnije. Lobiraju Ljekari i farmaceuti i udruzenja raznih hronicnih bolesti da se to dopusti.
nema me tamo

#465 Re: Prvi joint

Post by nema me tamo »

Cigare ili trava?
__Phoenix__

#466 Re: Prvi joint

Post by __Phoenix__ »

Želite legalizovati, u medicinske svrhe, pa uživati? Nije problem, samo pooštriti zakon da onaj ko dobije recept i koristi kanabis, nema pravo na vozački jer je bolestan, ne može proći ni ljekarski za posao jer je bolestan defakto, pa da vidimo.
Nocty

#467 Re: Prvi joint

Post by Nocty »

hoce ljudi protiv boga
AmirBaa

#468 Re: Prvi joint

Post by AmirBaa »

__Phoenix__ wrote:Želite legalizovati, u medicinske svrhe, pa uživati? Nije problem, samo pooštriti zakon da onaj ko dobije recept i koristi kanabis, nema pravo na vozački jer je bolestan, ne može proći ni ljekarski za posao jer je bolestan defakto, pa da vidimo.
druze sta pricas ti :lol: :lol: :lol: :lol: jel ga treba upucat u glavu odmah jer je bolestan, sta ima zivjeti medju nama zdravima ?
saja_dj

#469 Re: Prvi joint

Post by saja_dj »

__Phoenix__ wrote:Želite legalizovati, u medicinske svrhe, pa uživati? Nije problem, samo pooštriti zakon da onaj ko dobije recept i koristi kanabis, nema pravo na vozački jer je bolestan, ne može proći ni ljekarski za posao jer je bolestan defakto, pa da vidimo.
Ljudi kojima bi mogla pomoci nisu u stanju nista da rade, tek pomoci thc-a uopste funkcionisu.

Kakvo uzivanje, vozacki, posao...

Proguglaj malo cerebral palsy i kako trava utice na ovu bolest. Pa evo:

https://m.youtube.com/watch?v=EozRhoPKfjQ

A legalizovati treba u sve svrhe. To je samo jebena biljka, mnogo zdravije od bilo cega slicnog sta se moze naci u apoteci.
__Phoenix__

#470 Re: Prvi joint

Post by __Phoenix__ »

U zemljama koje su legalizovale, najmanje kanabis koriste oni kojima je zaista potrebno zbog zdravlja, nemam ja šta guglati, informisan sam dovoljno.
Russki

#471 Re: Prvi joint

Post by Russki »

nema me par sati, uletim ovdje i kad vidim kakve sve nesorte i zatucanih debila ima, dodje mi da placem

i kaze idemo u europu...idemo u tri picke materine s ovakvim mentalitetom
Nocty

#472 Re: Prvi joint

Post by Nocty »

AmirBaa wrote:
druze sta pricas ti :lol: :lol: :lol: :lol: jel ga treba upucat u glavu odmah jer je bolestan, sta ima zivjeti medju nama zdravima ?
ma noge mu odsjec odma da mu nikad vise na um padne
Tomahawk11
Globalni moderator

#473 Re: Prvi joint

Post by Tomahawk11 »

nema me tamo wrote:Cigare ili trava?
Nijedno. Pivce za zivce :D
oridjidji

#474 Re: Prvi joint

Post by oridjidji »

medjutim wrote:
oridjidji wrote:Mlad. Ters. Ne zna on da protein steti vise od trave. Hoce covjek i puč. :lol:

Kakva zlatna mladez... :D
Molim te reci da se zajebavas :roll:
Normalno da zajebavam :lol:
Nocty

#475 Re: Prvi joint

Post by Nocty »

Tomahawk11 wrote:
nema me tamo wrote:Cigare ili trava?
Nijedno. Pivce za zivce :D
normalno,ko i svaki drugi hrkljus seljacki
Post Reply