prvi film koji ste pogledali?
Moderator: _BataZiv_0809
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1 prvi film koji ste pogledali?
ja se ne sjećam :(ali je sigurno neki ninja film ili nešto slično...
znam da otkako sam svjestan svoga postojanja
svjestan sam da postoje tri filma
dawn of dead
Wicker Man
Šta se desilo sa bejbi džejn
i tek prošle godine sam pogledao ta tri filma
bože blagoslovi DivX
znam da otkako sam svjestan svoga postojanja
svjestan sam da postoje tri filma
dawn of dead
Wicker Man
Šta se desilo sa bejbi džejn
i tek prošle godine sam pogledao ta tri filma
bože blagoslovi DivX
-
Tisina
ma nemam blage veze 
znam da smo pred rat ko ludi uzimali iz videoteke filmove i gledali, ono maltene 4 filma dnevno,jedna po mojoj volji, jedna po tatinoj, jedna po maminoj i bratovoj:)a
u kinu su to bili garant neki crtani..sjecam se da su nas u 1 osnovne sve vodili u kino da gledamo Cudesnu Sumu..i znam da sam bila pravo mala kad je bio E.T. kino Dubrovnik..
znam da smo pred rat ko ludi uzimali iz videoteke filmove i gledali, ono maltene 4 filma dnevno,jedna po mojoj volji, jedna po tatinoj, jedna po maminoj i bratovoj:)a
u kinu su to bili garant neki crtani..sjecam se da su nas u 1 osnovne sve vodili u kino da gledamo Cudesnu Sumu..i znam da sam bila pravo mala kad je bio E.T. kino Dubrovnik..
-
zach
- joki
- Location: esterajh (http://de.youtube.com/watch?v=pRzG--NFjPw)
mislim da je to bila "leptirica",na c-b tv-u u penzionerskoj kavani...
i dan-danas me spopadne jeza kad cujem onog filtriranog majmuna...
i najradje bih se,kao onomad,sakrio pod djedov sto...
i dan-danas me spopadne jeza kad cujem onog filtriranog majmuna...
i najradje bih se,kao onomad,sakrio pod djedov sto...
- Truba
a zato si specijalista za kritikovanje horror filmovagandza wrote:prvi koji sam gledao na javnom mjestu je bio Kobra, u nekom podrumu na dobrinji frajer pusto na videu filmove i naplacivao ulaz, kod kuce se ne sjecam, malo sam ih i pogledao kuci, nesto mi bezze
nakon 250 horora što sam pogledao ne osjećam se kompetentim a ti onako ko kakav stručnjak
-
regina
komi wrote:zar ti nisi muškoregina wrote:moja mama je bila luda za "DR Zivago", te mi se cini da je to bio prvi film koji sam do kraja gledala
zloćko
- Truba
pa jesi rekla onom napaljeniku da si muškoregina wrote:komi wrote:zar ti nisi muškoregina wrote:moja mama je bila luda za "DR Zivago", te mi se cini da je to bio prvi film koji sam do kraja gledala
zloćkojesam zensko.pa sta........ide mi na zivce takva pitanja.kakve to veze ima kad ne nosim tange
u koji post sada da vjerujem
- Saian
prvi stvarno se ne sjecam, al se sjecam da sam iz video kluba uvijek izlazio sa kesom punom onih Jackie Chen filmova ako neko zna omoti su bili sa nekim sarama kao kod leoparda samo crno bijele, to su bile neke siln tehnike, te tehnika zdrala te tigra te zmije, meni bilo super, eh da jedan od prvih koje sam gledao je "Projekat A" i "Bozji oklop" sve Jackie Chen 
-
seha
Sjecam se tacno da je bilo kino Sutjeska a film neki sa Bruce Lee-om 
Ne znam bas kako se zove ali se sjecam scene, Bruce na motoru u zutom kombinezonu (ponovljene u Kill Bill-u
, sa Umom ovaj put)
Sjecam se i cigana koji su poslije filma vjezbali "mae geri" udarce jedan na drugome
Ne znam bas kako se zove ali se sjecam scene, Bruce na motoru u zutom kombinezonu (ponovljene u Kill Bill-u
Sjecam se i cigana koji su poslije filma vjezbali "mae geri" udarce jedan na drugome
-
regina
komi wrote:pa jesi rekla onom napaljeniku da si muškoregina wrote:komi wrote:zar ti nisi muško
zloćkojesam zensko.pa sta........ide mi na zivce takva pitanja.kakve to veze ima kad ne nosim tange
![]()
![]()
![]()
u koji post sada da vjerujem
zena sam, zena........ i to kakva