treba mi prvo nekakvo auto, a cini se povoljno, malo vise od 2 milje kosta
jest da trosi, 66kw, pa onda 87 god itd, ne moze valjat bas, al cini se ocuvan
nadam se da ne ide na otvorenoj preko 8-9l
par savjeta na sta da obratim paznju...
poz
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Pametno receno.Ivo Lola wrote:kazes da ti je prvo auto, onda predpostavljam da ti ga roditelji kupuju
tacnije jos uvijek si na njihovoj grbaci (kao i ja) pa ce ti oni davat i pare za gorivo i odrzavanje
u tom slucaju bmw ti nikako nije pametan izbor
valjda ne moram objasnjavat zasto
ako si "svoj cojk" onda radi sta hoces
Pretpostavljam da ima pogon na zadnjim točkovima!?
Pa standradno, predpostavljam...chuchumbamayumbe wrote:Pretpostavljam da ima pogon na zadnjim točkovima!?
hehe auto-projekat...ono kao zajebancije i popravke vjecite ili kvalitet i posvecenost izradi?Haris.ba wrote:Ako hoces da se zenis za majstorom Ramom - uzmi.
I 0.5 promila je ljudi koji taj model auta nisu gazili. Jednostavno to auto se vozi agresivno. Dijelovi nisu toliko ni skupi previse koliko se djelova mora zamijeniti ako hoces da ga sredis. A pozelices. 1.6 i 1.8 trose oko 10 litara(kad ga cepis i vise naravno). Na autoputu ces ga skinuti na 8 litara, ali saltanje na 2000 obrtaja, normalne felge i gume.
Auto je 10x udobnije od svih ostalih tarabakula tipa renola5 i golfa 2. Ali ako hoces auto - projekat uzmi bmw. I ne uzimaj sa plinom. Ja jos nisam nasao kvalitetno uradjenu plinsku instalaciju jer je to inace skupo. A sumnjam da se mjesac moze nastimati kako treba i kad je najbolja plinska instalacija na motoru.
7, C-katchuchumbamayumbe wrote:Koliko godina iskustva za volanom imaš?!
i stavis ga u gepek od BMW-a tokom zime da zadnji trap nebi zanosiocroatian wrote:za te novce nades neki fiat uno 2000 g 1,0 motor 45ks za pocetnika dovoljno malo trosi djelovi jeftini.bmw je star.