PRVE REAKCIJE NA POLICIJSKI SAT!
Moderator: O'zone
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#52 Re: PRVE REAKCIJE NA POLICIJSKI SAT!
Kiseljak ili Travnik?vjesticanametli wrote: ↑24/03/2020 20:43a dobar je i za ucenje gramatikeGROF_SARAJEVA_22 wrote: ↑20/03/2008 18:25 POLICISKI SAT KOLIKO JE I DOBAR TOLIKO I LOŠ
-DOBAR JE ZATO ŠTO: MLADI NEMOGU OSTAJETI DUGO NAPOLJU UZ NARKOMANE ILI TAKO NEŠTO SLICNO DA NE SPOMINJEM UBICE, NEGO UZ SVOJE RODITELJE I TELEVIZOR TO JE SUPER MADA SE KVARE OČI UZ TELEVIZOR. MA I BOLJE JE POKVARITI OČI NEGO DA TI NEKO ZABORAVI NOŽ U TRBUHU.
-LOŠJE ZATO ŠTO: ME POSJEČA NA POLICISKI SAT U DRUGOM SVIJETSKOM RATU JOŠ IM SAMO FALI [*]GESTAPO[*][/color]
![]()
![]()
ŽIVJELA NAŠA BOSNA I HERCEGOVINA
![]()
![]()
uh sad vidjeh datum.....ovaj je dosad i fax zavrsio
#53 Re: PRVE REAKCIJE NA POLICIJSKI SAT!
Ja sinoć
malo šetao. Htio da provjerim utreniranost policije. Nekih 2,5+ km, nigdje policije.
Čak sam prošao i pored policijske stanice.
Nije mi jasno kako me nisu vidjeli?

#54 Re: PRVE REAKCIJE NA POLICIJSKI SAT!
Bas me interesuje kako su gore navedeni UNIVERZITETI smislili stampanje diploma na ovom DL pravcuTomahawk11 wrote: ↑26/03/2020 11:01Kiseljak ili Travnik?vjesticanametli wrote: ↑24/03/2020 20:43a dobar je i za ucenje gramatikeGROF_SARAJEVA_22 wrote: ↑20/03/2008 18:25 POLICISKI SAT KOLIKO JE I DOBAR TOLIKO I LOŠ
-DOBAR JE ZATO ŠTO: MLADI NEMOGU OSTAJETI DUGO NAPOLJU UZ NARKOMANE ILI TAKO NEŠTO SLICNO DA NE SPOMINJEM UBICE, NEGO UZ SVOJE RODITELJE I TELEVIZOR TO JE SUPER MADA SE KVARE OČI UZ TELEVIZOR. MA I BOLJE JE POKVARITI OČI NEGO DA TI NEKO ZABORAVI NOŽ U TRBUHU.
-LOŠJE ZATO ŠTO: ME POSJEČA NA POLICISKI SAT U DRUGOM SVIJETSKOM RATU JOŠ IM SAMO FALI [*]GESTAPO[*][/color]
![]()
![]()
ŽIVJELA NAŠA BOSNA I HERCEGOVINA
![]()
![]()
uh sad vidjeh datum.....ovaj je dosad i fax zavrsio
#55 Re: PRVE REAKCIJE NA POLICIJSKI SAT!
Kad se sjetim ovog policijskog sata za maloljetnike bio sam maloljetan tad skupljali se po mahali gore u gluho doba noci gađali jajima plave pa bježali kroz ulice i tako pola ljeta.
Lijepa vremena.
Lijepa vremena.

#56 Re: PRVE REAKCIJE NA POLICIJSKI SAT!

E evo je vec nesto drugo, koliko brat mile gleda koraka ispred nasih hahara
#57 Re: PRVE REAKCIJE NA POLICIJSKI SAT!
Solak: Razmatramo kako ublažiti mjere u Federaciji, pa i one o zabrani kretanja
http://www.klix.ba/clanak/200331184
Jevo li te alija vi i vasi mogu kako hoce gdje hoce
http://www.klix.ba/clanak/200331184
Jevo li te alija vi i vasi mogu kako hoce gdje hoce
#58 Re: PRVE REAKCIJE NA POLICIJSKI SAT!
Kad se dede i nane krenu bacati iz stanova pitat cete se sta bi, pa i psine imaju veca prava od insanâ