Prvak BiH 2003/04 u kosharci tje biti?
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
The_Fluid
#1 Prvak BiH 2003/04 u kosharci tje biti?
E hajde da i ovdje jednu temu otvorimo:
Ko tje biti prvak BiH u kosharci?
U razigravanju za prvaka su: Banjaluchka pivara, Shiroki, Bosna, Leotar, Hercegovac i Zenica Chelik?
Favorit je proshlogodishnji prvak Shiroki.
Ko tje biti prvak BiH u kosharci?
U razigravanju za prvaka su: Banjaluchka pivara, Shiroki, Bosna, Leotar, Hercegovac i Zenica Chelik?
Favorit je proshlogodishnji prvak Shiroki.
-
pepotica
Mislim da ce Bosna pobijediti ovaj put. Definitvno su zasluzili (a i ja, koja navijam za njih
), iako smatram da se trebaju ponasati mnogo ozbiljnije sto se tice odabira igraca na parketu...
Medjutim, nije jos nista definitivno, pa ce se jos pokazati.
Medjutim, nije jos nista definitivno, pa ce se jos pokazati.
- Prince
FORZA BOSNA!
Bosna će biti prvak, najveći konkurent joj je Široki Brijeg, ostali su bezveze. Mnogo zavisi i od rasporeda, zna li neko kakav je raspored Lige 6? Borac će biti treći i neće u Goodyear ligu, ostali će se pobjeđivati jedino međusobno, jedino će nekome otkinuti jednu ili dvije pobjede, i to će odlučiti kome ide titula.
Bosna će biti prvak, najveći konkurent joj je Široki Brijeg, ostali su bezveze. Mnogo zavisi i od rasporeda, zna li neko kakav je raspored Lige 6? Borac će biti treći i neće u Goodyear ligu, ostali će se pobjeđivati jedino međusobno, jedino će nekome otkinuti jednu ili dvije pobjede, i to će odlučiti kome ide titula.
-
Vasa Kisa
Široki će uvjerljivo biti prvak jer imaju najveći fond igrača, a i oni i Banjalučka Pivara su u prednsoti nad Bosnom jer su igrali Goodyear ligu, utakmice s Olimpijom, Cibonom, Reflexom i ostalim dok se Bosna morila sa raznoraznim Hercegovcima, Posušjima i ostalim ekipama koje nisu u njenom rangu.
Igrački, mislim da Bosna ne zaostaje za njima, ali presudit će iskustvo i jake utakmice. Druga je stvar što ja kao košarkaški manijak i djelatnik imam mišljenje da je savez sve vjetrove ove godine usmjerio u Bosnina jedra, tj. u misiju vraćanja Bosne u Goodyear ligu. I tu bi mogao netko da ispuši. Vjerojatno Banjalučka jer držim da je Široki ipak prejak za njih...
Igrački, mislim da Bosna ne zaostaje za njima, ali presudit će iskustvo i jake utakmice. Druga je stvar što ja kao košarkaški manijak i djelatnik imam mišljenje da je savez sve vjetrove ove godine usmjerio u Bosnina jedra, tj. u misiju vraćanja Bosne u Goodyear ligu. I tu bi mogao netko da ispuši. Vjerojatno Banjalučka jer držim da je Široki ipak prejak za njih...
-
winetou
Nisam u toku sa dogadjajima u BH kosarci pa mi jedna stvar cudna. Gledao sam skoro tabelu te neke A lige i na tabeli nije bilo pivare i sirokog. Otkud sad oni odjednom u igri za prvaka. Bio sam cuo za taj preporod bosne kad gle cuda u ligi nisu igrali pivara i siroki....
- manijak1