Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#76 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by plain vanilla »

dale cooper wrote:
plain vanilla wrote:
kokuz_sa wrote:Ladyblue halali :mrgreen:

a sta mislis ona njemu odluci da da..i sve ono fino..momak 5godina cekao sad napet i sve ono..i kad s eskine ona mu se odvali smijat kako mu je mali..jos mu kaze kod mog bivseg je bio bar 3 put veci :mrgreen:
pa ne moze ona znati to, ovo joj je prvi

mene vise brine sta ako se ona njemu ne svidi :mrgreen:
Aren't we all? :D
jok ba, jedan je prvi..svi su ostali drugi :mrgreen:
bosnianidiot

#77 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by bosnianidiot »

Sasvim je uredu ako se cuvas iz nekih licnih razloga, vjerskih uvjerenja, osjecaja da nisi spremna i slicno, a na njemu je da to prihvati ili kupi prnje...
Ali ukoliko se radi o floskulama tipa manipulacije necim za sto ti smatras da je od zlata napravljeno, a moze se naci u svakoj malo bolje opremljenoj prodavnici, onda bi taj momak stvarno trebao na godisnji otici sam, da proba vodu u nekim drugim morima, ako me razumijes :wink:
Kardelj01

#78 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by Kardelj01 »

leet wrote:
kneginjica Mery wrote: :) Gdje nije, al ima I NEGATIVNA STRANA neće da ide na more ove godine kaze da je prošle išao '' bezveze '' ! WTF !
PA NE IDE DA SE KUPA ! :mrgreen:
lordy00

#79 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by lordy00 »

Nedavno sam imao prvi odnos sa djevojkom,a u vezi smo dvije i po godine...Ona se klela da je nevina i da zbog toga ne zeli nista da imamo prije braka,medjutim,vremenom je popustala i na kraju je pao sex...Skontam ja da ona uopste nije bila nevina,vec me je levatila :O Ne smeta meni to sto nije djevica,vec sto me lagala i sto me jos uvijek laze,negira itd...Price kako cure ne moraju krvariti ili imati himen da bi bile nevine su djecije price...Sta ce se na kraju desiti ostaje da vidimo...

na sta sma ja naletio,grr :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#80 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by plain vanilla »

lordy00 wrote:Nedavno sam imao prvi odnos sa djevojkom,a u vezi smo dvije i po godine...Ona se klela da je nevina i da zbog toga ne zeli nista da imamo prije braka,medjutim,vremenom je popustala i na kraju je pao sex...Skontam ja da ona uopste nije bila nevina,vec me je levatila :O Ne smeta meni to sto nije djevica,vec sto me lagala i sto me jos uvijek laze,negira itd...Price kako cure ne moraju krvariti ili imati himen da bi bile nevine su djecije price...Sta ce se na kraju desiti ostaje da vidimo...

ako joj ne pustis litar krvi, nije nevina..ne padaj na te price
ili japanska zastava ili nista
lordy00

#81 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by lordy00 »

plain vanilla wrote:
lordy00 wrote:Nedavno sam imao prvi odnos sa djevojkom,a u vezi smo dvije i po godine...Ona se klela da je nevina i da zbog toga ne zeli nista da imamo prije braka,medjutim,vremenom je popustala i na kraju je pao sex...Skontam ja da ona uopste nije bila nevina,vec me je levatila :O Ne smeta meni to sto nije djevica,vec sto me lagala i sto me jos uvijek laze,negira itd...Price kako cure ne moraju krvariti ili imati himen da bi bile nevine su djecije price...Sta ce se na kraju desiti ostaje da vidimo...

ako joj ne pustis litar krvi, nije nevina..ne padaj na te price
ili japanska zastava ili nista
C c c ,nije fazon u tome,ebe se meni dali je nevina ili nije,vec mi krivo sto sam "postio" dvije i po godine... :x :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#82 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by Velkoski »

Što me podsjećaš na onaj vic "kad Mujo tuca i žuč puca" :D
lordy00

#83 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by lordy00 »

leet wrote:

de ga na brzinu napisi :D
LoveHurts

#84 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by LoveHurts »

I moja se klela da je nevina i nije krvarila? FTW?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#85 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by Velkoski »

lordy00 wrote:
leet wrote:

de ga na brzinu napisi :D
de proguglaj, mrsko mi fakat pisat' :D
lordy00

#86 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by lordy00 »

LoveHurts wrote:I moja se klela da je nevina i nije krvarila? FTW?
:lol: :lol: :lol: :lol: Jel kod tebe bilo "pucanja" ? :lol: :lol: :D
LoveHurts

#87 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by LoveHurts »

Do teme nisam ni razmisljao o tome...Al fakat sad ozbiljno pitam, jel "mora" biti bar bogda krvi? Ja nista nisam vidio, ona se malo savijala,zmirila,kukala kako boli i to bi bilo to.
jos_uvijek_sanjam

#88 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by jos_uvijek_sanjam »

Ghost_Rider_XXX wrote:Čoek otišo na more, i vratio se suh. :lol: :lol: :lol: Strašno majke mi.

Šalu na stranu, ne diram u ničija uvjerenja, i ne želim nikog da uvrijedim, ali meni je van pameti da budem s curom godinama i da se samo gledamo.

Koliko je imala godina djevojka s kojom si ti prvi put spavao? I koliko je bilo tebi? Al iskreno.
Last edited by jos_uvijek_sanjam on 09/07/2012 23:46, edited 1 time in total.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#89 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by Velkoski »

Pa normalno da mora, kako ćeš čaršaf ujutro okačit' ? :mrgreen:
kneginjica Mery

#90 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by kneginjica Mery »

bosnianidiot wrote:Sasvim je uredu ako se cuvas iz nekih licnih razloga, vjerskih uvjerenja, osjecaja da nisi spremna i slicno, a na njemu je da to prihvati ili kupi prnje...
Ali ukoliko se radi o floskulama tipa manipulacije necim za sto ti smatras da je od zlata napravljeno, a moze se naci u svakoj malo bolje opremljenoj prodavnici, onda bi taj momak stvarno trebao na godisnji otici sam, da proba vodu u nekim drugim morima, ako me razumijes :wink:
Razumijem u potpunosti, ovaj dio sa control je bilo zezanje. A i ne da mi se raspravljati oko toga, čisto sam podijelila DA NAGLASIM ( NE) ISKUSTVO. I također da istaknem da ja nisam postavila temu, pa odgovorite djevojci vi ISKUSNI ! Sad da kažem da sam bila tipičnog mišljenja, desiće se kad dođe pravi, i tako to, i nemam ništa protiv toga, niti sam ortodoksni vjernik. Sad će se '' Ovi '' nadovezat znači on nije pravi ili tako to, tipična psiha ovih '' Get a life '' forumaša, ali baš suprotno ! I jednostavno ne vrijedi se s ljudima baktati oko ličnih stavova, jer jednostavno nisu vrijedni, a djevojci bih poručila da ne mora žuriti toliko. Desiće se.... Vama ostaliva Pozzić ;)
lordy00

#91 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by lordy00 »

LoveHurts wrote:Do teme nisam ni razmisljao o tome...Al fakat sad ozbiljno pitam, jel "mora" biti bar bogda krvi? Ja nista nisam vidio, ona se malo savijala,zmirila,kukala kako boli i to bi bilo to.
hahaha,ne citaj dalje:D beze ces se nasekirati :D
Ma ne mora biti krvi ;-)
jos_uvijek_sanjam

#92 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Ne brini, prvi si joj, nego je nesto garant gurala samoj sebi, pa probila himen.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#93 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by Velkoski »

jos_uvijek_sanjam wrote:

Ne brini, prvi si joj, nego je nesto garant gurala samoj sebi, pa probila himen.
:lol: :lol: :lol:
LoveHurts

#94 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by LoveHurts »

A da je gurala nesta sebi ne bi cekao godinu dana da dodje do sexa, islo bi lakse. Odoh da spavam, ne zelim dalje da citam. Bit ce mi lakse.
kokuz_sa

#95 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by kokuz_sa »

kneginjica Mery wrote:
bosnianidiot wrote:Sasvim je uredu ako se cuvas iz nekih licnih razloga, vjerskih uvjerenja, osjecaja da nisi spremna i slicno, a na njemu je da to prihvati ili kupi prnje...
Razumijem u potpunosti, ovaj dio sa control je bilo zezanje. A i ne da mi se raspravljati oko toga, čisto sam podijelila DA NAGLASIM ( NE) ISKUSTVO. I također da istaknem da ja nisam postavila temu, pa odgovorite djevojci vi ISKUSNI ! Sad da kažem da sam bila tipičnog mišljenja, desiće se kad dođe pravi, i tako to, i nemam ništa protiv toga, niti sam ortodoksni vjernik. Sad će se '' Ovi '' nadovezat znači on nije pravi ili tako to, tipična psiha ovih '' Get a life '' forumaša, ali baš suprotno ! I jednostavno ne vrijedi se s ljudima baktati oko ličnih stavova, jer jednostavno nisu vrijedni, a djevojci bih poručila da ne mora žuriti toliko. Desiće se.... Vama ostaliva Pozzić ;)
zivota ti to mu neces dat nakon 5 godina :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

ako neces tom dat
evo daj LEETu..momak rega..voli starije cure..jos hordas :mrgreen:
Last edited by kokuz_sa on 09/07/2012 23:54, edited 1 time in total.
jos_uvijek_sanjam

#96 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

LoveHurts wrote:A da je gurala nesta sebi ne bi cekao godinu dana da dodje do sexa, islo bi lakse. Odoh da spavam, ne zelim dalje da citam. Bit ce mi lakse.
Pa cura se o jadu zabavila, valja frajera u oci pogledat i reci da je prvi, al da nije nevina :D
kneginjica Mery

#97 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by kneginjica Mery »

kokuz_sa wrote:
kneginjica Mery wrote:
zivota ti to mu neces dat nakon 5 godina :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Helouuuuuuuuuu prošlo je 2,5 ! LP
kokuz_sa

#98 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by kokuz_sa »

kneginjica Mery wrote:
kokuz_sa wrote:
kneginjica Mery wrote: Razumijem u potpunosti, ovaj dio sa control je bilo zezanje. A i ne da mi se raspravljati oko toga, čisto sam podijelila DA NAGLASIM ( NE) ISKUSTVO. I također da istaknem da ja nisam postavila temu, pa odgovorite djevojci vi ISKUSNI ! Sad da kažem da sam bila tipičnog mišljenja, desiće se kad dođe pravi, i tako to, i nemam ništa protiv toga, niti sam ortodoksni vjernik. Sad će se '' Ovi '' nadovezat znači on nije pravi ili tako to, tipična psiha ovih '' Get a life '' forumaša, ali baš suprotno ! I jednostavno ne vrijedi se s ljudima baktati oko ličnih stavova, jer jednostavno nisu vrijedni, a djevojci bih poručila da ne mora žuriti toliko. Desiće se.... Vama ostaliva Pozzić ;)
Helouuuuuuuuuu prošlo je 2,5 ! LP
dobro ne ljuti se..zamjenih te sa onom od 5godina..nego

zivota ti jel mu to neces dat nakon 2.5godinee :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#99 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by Velkoski »

kokuz_sa wrote:
ako neces tom dat
evo daj LEETu..momak rega..voli starije cure..jos hordas :mrgreen:
Nije ova starija :lol:
kokuz_sa

#100 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by kokuz_sa »