Eki njega, je li ti to krivo sto neko tambura a ti desnicu znojisCossack wrote:jos jedan kvazi jebach. nazalost ova tema je zrela za lock...trpimir wrote:pa eto ja sam iskusniji pa ako vam je bas problem taj gubitak nevinosti, dogovorit cemo se, ljudi smo majku mu.
Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
trpimir
#401 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
- p206
#402 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
Nisam mislio konkretno na njega, to bi bio manjak poštovanja prema njemu.jos_uvijek_sanjam wrote:Ja cijeli dan na poslu imam erotske mastarije o tom forumasu. Ne mogu da se skoncentrisem, a klima u kvaru.p206 wrote:ebeno vrijeme došlo kad su ovako normalne stvari, koje je objasnio eborg, toliko rijetke
a slažem se sa nekim ko je rekao da ova priča više pali žene, nego što bi one zaista spavale sa takvim likom
Nego jednostavno žene generalno padaju na priču i ono što one žele čuti... međutim to je daleko od toga da žena želi sex sa tim momkom. Tu se javljaju neki drugi i malo "prljaviji" osjećaji, zbog kojih fin momak sa dobrom pričom ostane bez sexa, a i često vrlo razočaran, iako mu sex nije bio prioritet.
- duplanula
#403 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
WTF, odakle ti moja slikajos_uvijek_sanjam wrote:duplanula wrote:Mozda je Eborga debeli kepec, procelav sa naocala dioptrije najvece sto ima. Sa gamerskom rukavicom na desnoj ruci, gumiranim slovima AWSD. I da, cipsom po majici
Mozda, al u mojoj glavi je ovakav: http://www.google.ba/imgres?q=bova&um=1 ... 80&bih=839
- respo
#404 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
jbt pa tebi decko koji na prvi sastanak donese kilo cokolade nece moci izdrzati do krajajos_uvijek_sanjam wrote:Not My Idea wrote:Super je kad je neko kao on, pa zna kako i sta ciniti s njegove strane ali onaj strah i psihicku blokadu za opustanje kod zene-tesko sta moze umanjiti, koliko god se muskarac trudio.
Ma to svakako, ja sam skontala da mene slatkisi opustaju. Cim pojedem nesto slatko, nemam blokade
-
oridjidji
#405 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
amra jesil to tirespo wrote:jbt pa tebi decko koji na prvi sastanak donese kilo cokolade nece moci izdrzati do krajajos_uvijek_sanjam wrote:
Ma to svakako, ja sam skontala da mene slatkisi opustaju. Cim pojedem nesto slatko, nemam blokade
Last edited by oridjidji on 11/07/2012 15:40, edited 1 time in total.
- duplanula