Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- jos_uvijek_sanjam
#376 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
Kakav Dzordz Kluni, Eborg treba zatvoriti SFF

- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#377 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
joj ovog muskinja, cuj odmah lock
a kako do prvog orgazma?
a kako do prvog orgazma?
- respo
#378 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
e na tu temu cu ja pisatiplain vanilla wrote:joj ovog muskinja, cuj odmah lock
a kako do prvog orgazma?
- karanana
#379 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
e to je vec prakticni dio nastave.plain vanilla wrote:joj ovog muskinja, cuj odmah lock
a kako do prvog orgazma?
-
Chuckie
#380 Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
To ni naucnici iz Cerna ne mogu odgovoriti.plain vanilla wrote:joj ovog muskinja, cuj odmah lock
a kako do prvog orgazma?
-
oridjidji
#381 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
muškinje jeste li prepisali eborgov tutorijal kako otpakovati neotpakovanu 
- respo
#382 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
ja se brinem o otpakovanim tako da mi taj tutorijal ne treba 
-
oridjidji
#383 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
respo wrote:ja se brinem o otpakovanim tako da mi taj tutorijal ne treba
-
trpimir
#384 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
hahaha i sta ako bude da je iskustvo lose ti ces ostati djevica do kraja zivota?MorticiaAddams wrote:neka,ja volim ispitati sve i svašta prije nego se upustim u bilo što,a nisu baš sva iskustva bajna...![]()
- duplanula
#385 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
joy sticktrpimir wrote:hahaha i sta ako bude da je iskustvo lose ti ces ostati djevica do kraja zivota?MorticiaAddams wrote:neka,ja volim ispitati sve i svašta prije nego se upustim u bilo što,a nisu baš sva iskustva bajna...![]()
![]()
- p206
#386 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
ebeno vrijeme došlo kad su ovako normalne stvari, koje je objasnio eborg, toliko rijetke
a slažem se sa nekim ko je rekao da ova priča više pali žene, nego što bi one zaista spavale sa takvim likom
a slažem se sa nekim ko je rekao da ova priča više pali žene, nego što bi one zaista spavale sa takvim likom
- jos_uvijek_sanjam
#387 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
ja, arhitektica wrote:Obzirom da je velikom broju zena prvo sexualno iskustvo bilo jako lose, vjerujem da bi svaka od njih to radije ucinila s nekim poput eborga, ko zna sta i kako treba, bez nepotrebnih trauma.
Nije neka nauka ono sto je Eborg napisao, samo je lijepo i strucno i s puno razumijevanja za obje strane poslozio sve na svoje mjesto. Muskarci instinktivno znaju sta treba raditi ( oni malo iskusniji ).
- Not My Idea
#388 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
Jest eto, garant je svakoj s Eborgom bilo ko maciji kasalj i ful uzivanje.ja, arhitektica wrote:Obzirom da je velikom broju zena prvo sexualno iskustvo bilo jako lose, vjerujem da bi svaka od njih to radije ucinila s nekim poput eborga, ko zna sta i kako treba, bez nepotrebnih trauma.
Jedno je teorija, drugo praksa.
Super je kad je neko kao on, pa zna kako i sta ciniti s njegove strane ali onaj strah i psihicku blokadu za opustanje kod zene-tesko sta moze umanjiti, koliko god se muskarac trudio.
- jos_uvijek_sanjam
#389 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
Ja cijeli dan na poslu imam erotske mastarije o tom forumasu. Ne mogu da se skoncentrisem, a klima u kvaru.p206 wrote:ebeno vrijeme došlo kad su ovako normalne stvari, koje je objasnio eborg, toliko rijetke
- jos_uvijek_sanjam
#390 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
Not My Idea wrote:Super je kad je neko kao on, pa zna kako i sta ciniti s njegove strane ali onaj strah i psihicku blokadu za opustanje kod zene-tesko sta moze umanjiti, koliko god se muskarac trudio.
Ma to svakako, ja sam skontala da mene slatkisi opustaju. Cim pojedem nesto slatko, nemam blokade
- duplanula
#391 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
Mozda je Eborga debeli kepec, procelav sa naocala dioptrije najvece sto ima. Sa gamerskom rukavicom na desnoj ruci, gumiranim slovima AWSD. I da, cipsom po majici 
- Not My Idea
#392 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
Mozda.duplanula wrote:Mozda je Eborga debeli kepec, procelav sa naocala dioptrije najvece sto ima. Sa gamerskom rukavicom na desnoj ruci, gumiranim slovima AWSD. I da, cipsom po majici
Kakve to ima veze s temom?
-
trpimir
#393 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
pa eto ja sam iskusniji pa ako vam je bas problem taj gubitak nevinosti, dogovorit cemo se, ljudi smo majku mu. 
- duplanula
#394 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
Mozda je i sam nevinNot My Idea wrote:Mozda.duplanula wrote:Mozda je Eborga debeli kepec, procelav sa naocala dioptrije najvece sto ima. Sa gamerskom rukavicom na desnoj ruci, gumiranim slovima AWSD. I da, cipsom po majici
Kakve to ima veze s temom?
- jos_uvijek_sanjam
#395 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
duplanula wrote:Mozda je Eborga debeli kepec, procelav sa naocala dioptrije najvece sto ima. Sa gamerskom rukavicom na desnoj ruci, gumiranim slovima AWSD. I da, cipsom po majici
Mozda, al u mojoj glavi je ovakav: http://www.google.ba/imgres?q=bova&um=1 ... 80&bih=839
- NeZatvaramPastu
#396 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
trpimir wrote:pa eto ja sam iskusniji pa ako vam je bas problem taj gubitak nevinosti, dogovorit cemo se, ljudi smo majku mu.
Nevjerovatno je na sta su sve zene spremne kad izgube nevinost. Bolje ne trazi sebi belaja.
Prvi put je previse izvikan, nema tu puno razlike od 5. 10. ili 50 puta.
- Cossack
#397 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
jos jedan kvazi jebach. nazalost ova tema je zrela za lock...trpimir wrote:pa eto ja sam iskusniji pa ako vam je bas problem taj gubitak nevinosti, dogovorit cemo se, ljudi smo majku mu.
- NeZatvaramPastu
#398 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
Vi ste zene previse opterecene vecinu stvari.jos_uvijek_sanjam wrote:duplanula wrote:Mozda je Eborga debeli kepec, procelav sa naocala dioptrije najvece sto ima. Sa gamerskom rukavicom na desnoj ruci, gumiranim slovima AWSD. I da, cipsom po majici
Mozda, al u mojoj glavi je ovakav: http://www.google.ba/imgres?q=bova&um=1 ... 80&bih=839
- NeZatvaramPastu
#399 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
Cossack wrote:jos jedan kvazi jebach. nazalost ova tema je zrela za lock...trpimir wrote:pa eto ja sam iskusniji pa ako vam je bas problem taj gubitak nevinosti, dogovorit cemo se, ljudi smo majku mu.
To je nepotpuna tvrdnja i ne mozes tako odlucivati.
-
Chuckie
#400 Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
Oni koji su ih pročepili tuce? A šta je sa onima koji nisu otpakovali nijednu.jos_uvijek_sanjam wrote:ja, arhitektica wrote:Obzirom da je velikom broju zena prvo sexualno iskustvo bilo jako lose, vjerujem da bi svaka od njih to radije ucinila s nekim poput eborga, ko zna sta i kako treba, bez nepotrebnih trauma.
Nije neka nauka ono sto je Eborg napisao, samo je lijepo i strucno i s puno razumijevanja za obje strane poslozio sve na svoje mjesto. Muskarci instinktivno znaju sta treba raditi ( oni malo iskusniji ).