Izmedzu aplaudiranja i pominjanja sestre i djece je ogromna razlika. Neotpakovano je jedan smijesan-namjerno karikiran izraz,posto je tema poprilicno neozbiljna,mislio sam da nece nikoga pogoditi.ladyblue18 wrote:Smiri strastiSmail Aga wrote:Smail Aga wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne volim djevice,ne znam kako to neko moze cijeniti.
Realno,zenska poslije 16-e neotpakovana,nije nesto sa njom u redu.
Nije lijepo vrijedzati ljude. Ni ja tebe ne vrijedzam![]()
![]()
![]()
![]()
Ti ocito smatras da je zenski dio moje porodice retardiran ili blago retardiran ,pa ja kao 'muskarac ,glava porodice',treba da ih vodim kroz zivot i kroz sexualni zivot![]()
![]()
Moja porodica nije na tom balkanskomacho trip-u ,snaznih muskaraca i nezasticenih zena ,koje se 'savjetuje i upucuje'. Mi smo normalni ljudi i zene. Ocekujem izvinjenje![]()
![]()
Rekla ti je dobro djevojka. Ne mozes pisati takve nebuloze i ocekivati da ti neko aplaudira.
A i sto bi rekla vanilla "zelim ti svu zensku djecu" pa pricaj onda kako "poslje 16-e zensko neotpakovano (isto roba)nije u redu"
Zanimljivo da se vi zene zalazete i smatrate normalnim da vasi ocevi i braca moraju voditi brigu o vama i vasem sexualnom zivotu. U mojoj porodici nije tako i nigdje u Evropi nije tako. Zao mi je zbog nesporazuma.