Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Smail Aga

#226 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by Smail Aga »

ladyblue18 wrote:
Smail Aga wrote:
Smail Aga wrote::D :D :D :D :D :D
Ne volim djevice,ne znam kako to neko moze cijeniti.
Realno,zenska poslije 16-e neotpakovana,nije nesto sa njom u redu.

Nije lijepo vrijedzati ljude. Ni ja tebe ne vrijedzam :x :x :x :x
Ti ocito smatras da je zenski dio moje porodice retardiran ili blago retardiran ,pa ja kao 'muskarac ,glava porodice',treba da ih vodim kroz zivot i kroz sexualni zivot :x :x
Moja porodica nije na tom balkanskomacho trip-u ,snaznih muskaraca i nezasticenih zena ,koje se 'savjetuje i upucuje'. Mi smo normalni ljudi i zene. Ocekujem izvinjenje :x :x
Smiri strasti :wink:

Rekla ti je dobro djevojka. Ne mozes pisati takve nebuloze i ocekivati da ti neko aplaudira.

A i sto bi rekla vanilla "zelim ti svu zensku djecu" pa pricaj onda kako "poslje 16-e zensko neotpakovano (isto roba :-) )nije u redu"
Izmedzu aplaudiranja i pominjanja sestre i djece je ogromna razlika. Neotpakovano je jedan smijesan-namjerno karikiran izraz,posto je tema poprilicno neozbiljna,mislio sam da nece nikoga pogoditi.
Zanimljivo da se vi zene zalazete i smatrate normalnim da vasi ocevi i braca moraju voditi brigu o vama i vasem sexualnom zivotu. U mojoj porodici nije tako i nigdje u Evropi nije tako. Zao mi je zbog nesporazuma.
duplanula

#227 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by duplanula »

@smail aga

Poenta je u tome, sto ne mozes nesto pricati i pametovat kada se radi o drugima i kao sve je dozvoljeno, ali kada neko vrati tebi istu pricu, u tvoje "dvoriste" onda vrijede drugi standardni :D. Klasika...
bomba

#228 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by bomba »

@Smail Aga, pa onda bi ti taj izraz "neotpakovana" trebao biti smijesan i jednog dana ako budes imao kcerku sa 16 godina i kad ti dodje sva sriktana i napucana i kaze : "tata, odo ja kod jaranice pa cu kod nje i spavat, cmok !".....

..... a ispred kuce je ceka macor sa nekim GTI-jem i dekicom u gepeku istoga :D
anoush
Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.

#229 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by anoush »

Hrkljush wrote:
CartmanSA wrote:treba uvesti obavezan sexualni odgoj u osnovne skole i da se nastavi kroz sve 4 godine srednjeg obrazovanja...
Vala bas... sta sve necu procitati... pa ljudi, jeste li vi imali barem biologiju u osnovnoj i srednjoj, ako ne neko posebno predavanje o spolnim odnosima (iako znam da toga ima po osnovnim i srednjim skolama, primjer asocijacija xy), pa proucavali malo anatomiju ljudskog tijela, kako ono funkcionise? Mislim stvarno. :roll:
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Lounge Act

#230 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by Lounge Act »

ja sma imala prvi sex sa 16 godina i 3 mjeseca nakon pola godine veze i osjecala sam se sasvim zrelo za to :lol:
nisam se pokajala, ali mozda ima veze sto smo vec 14 godina zajedno, od toga 8 u braku :)
Kardelj01

#231 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by Kardelj01 »

Pametnije ti je da naučiš da se ne piše "vrijedžati" i "izmedžu" nego što forsiraš priču kako treba da se djeca od 16 godina taslače. ;-)
respo

#232 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by respo »

i vi ste vise dosadni sa tim dabogda imao kcerku
pa sta ako neko i ima kcerku i ako bude izgubila nevinost u 16-oj godini zivota?
pa necu je vala ni odgajati pod staklenim zvonom i trcati iza svakog coska pratiti je spijunirati s kim je hoce li se jebati ili nece

ako se jebe njena stvar ako ne isto njena stvar a valjda cu se potruditi ranije u odgoju pa da ona sama promisli sta je ispravno sta nije

sto ne mogu zaostalosti i price oko tih kcerki koje gube nevinost u tim godinama nije ni prva ni posljednja
Not My Idea

#233 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by Not My Idea »

respo wrote:i vi ste vise dosadni sa tim dabogda imao kcerku
pa sta ako neko i ima kcerku i ako bude izgubila nevinost u 16-oj godini zivota?
pa necu je vala ni odgajati pod staklenim zvonom i trcati iza svakog coska pratiti je spijunirati s kim je hoce li se jebati ili nece

ako se jebe njena stvar ako ne isto njena stvar a valjda cu se potruditi ranije u odgoju pa da ona sama promisli sta je ispravno sta nije

sto ne mogu zaostalosti i price oko tih kcerki koje gube nevinost u tim godinama nije ni prva ni posljednja
Ko bi rek'o da si ovako zelen. Lele...
respo

#234 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by respo »

Not My Idea wrote:

Ko bi rek'o da si ovako zelen. Lele...
nesto nejasno?
Not My Idea

#235 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by Not My Idea »

Jasno ko dan da jos nemas (zensko) dijete.
Sigurna sam da nemas ni sestru.
respo

#236 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by respo »

nemoj biti sigurna
imam sestru
njen izbor je bio kad da izgubi nevinost jel u 16-oj ili u 26-oj sta ja imam s tim kao brat a i u buducnosti kao otac
sta treba da joj stavim katanac dole?
to je moj izbor da necu gledati toliko kad ce kcerka izgubiti nevinost a sto ti mislis da sam zelen je tvoj izbor ja za tebe mogu reci da si konzervativna i zaostala al necu jer imas svoje razloge za to
Smail Aga

#237 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by Smail Aga »

Djevojke su odrasle u strogo patrijahalnim porodicama i njima je normlano da im brat i otac odredzuju sa kim ce imati sex. Nije im zamjeriti.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#238 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by Velkoski »

Da imam sestru, prebio bi' je da nekom "poda" sa 16.
Not My Idea

#239 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by Not My Idea »

respo wrote:nemoj biti sigurna
imam sestru
njen izbor je bio kad da izgubi nevinost jel u 16-oj ili u 26-oj sta ja imam s tim kao brat a i u buducnosti kao otac
to je moj izbor da necu gledati toliko kad ce kcerka izgubiti nevinost a sto ti mislis da sam zelen je tvoj izbor ja za tebe mogu reci da si konzervativna i zaostala al necu jer imas svoje razloge za to
Zato sto mi nije normalno da ti kao otac razmisljas o kcerki kako i kad ce se sexat i govorit da je njen izbor jer nije ni prva ni zadnja ako je j*be u 16. godini? Vala onda nek sam trozaostala.
Smail Aga wrote: Djevojke su odrasle u strogo patrijahalnim porodicama i njima je normlano da im brat i otac odredzuju sa kim ce imati sex. Nije im zamjeriti.
S koje ti planete spade? Ko je pricao o tome?
Smail Aga

#240 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by Smail Aga »

bomba wrote:@Smail Aga, pa onda bi ti taj izraz "neotpakovana" trebao biti smijesan i jednog dana ako budes imao kcerku sa 16 godina i kad ti dodje sva sriktana i napucana i kaze : "tata, odo ja kod jaranice pa cu kod nje i spavat, cmok !".....

..... a ispred kuce je ceka macor sa nekim GTI-jem i dekicom u gepeku istoga :D
Eto izvinjavam se svima zbog izraza 'neotpakovan'. Mada su ga prije mene na ovoj temi upotrijebila vec dva-tri forumasa i bilo svima smijesno a sada eto problem.
Ta situacija sa mojom hcerkom koju si opisala bi bila veliki probleme ali bas veliki. Moja porodica nije patrijahalna i zivimo u ljubavi i povjerenju. Znaci ,laganje se ne tolerise i ne dozvoljava a da se ode u 16-oj sa momkom vozati motorom,pa to bar nije nikakav problem :D :D :D
Slabo joj je tata izvozao curica od 15-16 motorom :D :D :D :D :D
respo

#241 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by respo »

Not My Idea wrote:
respo wrote:nemoj biti sigurna
imam sestru
Zato sto mi nije normalno da ti kao otac razmisljas o kcerki kako i kad ce se sexat i govorit da je njen izbor jer nije ni prva ni zadnja ako je j*be u 16. godini? Vala onda nek sam trozaostala.
a to ces kao moci zabraniti kceri od 16 godina da se jebe ako ona to zeli?
hoces al u snovima
koliko sada znas "djevojcica" od 15-16 godina koje imaju izlaz do 10 i koje su kao fine a do 10 jebala su je samo "dvojica" kunto i panto
respo

#242 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by respo »

leet wrote:Da imam sestru, prebio bi' je da nekom "poda" sa 16.
a razlog za prebijanje je?
respo

#243 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by respo »

ja, arhitektica wrote:
I ja sam iz veoma patrijarhalne porodice i to nikakve veze nema. Pa nisam otisla i svom babi ispricala da sam se sexala s momkom iako sam maloljetna (mada i sad sa punoljetstvom se nista ne bi promijenilo u njegovom stavu jer je izrazito protiv toga). Da se njegovo pita, svasta bi bilo ali nit je znao tad, nit zna sad, tesko da ce i saznati.
evo cisti dokaz kako ja mogu "zabraniti" kcerki hoce li se s kim sexati ili nece sa svojih 16 godina a i sa 26
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#244 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by Velkoski »

respo wrote:
ćejf mi :oops:
jos_uvijek_sanjam

#245 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by jos_uvijek_sanjam »

Smail Aga wrote:Djevojke su odrasle u strogo patrijahalnim porodicama i njima je normlano da im brat i otac odredzuju sa kim ce imati sex. Nije im zamjeriti.

Interesantno da si ti neki dan propovijedao kako su kurve sve koje u brak ne ulaze nevine?? I kako su zene katastrofa, kako spavaju sa vise njih, a lazu o broju, kako ti biras sebi finu, cednu, NEOTPAKOVANU itd??? A kako jadan ne mozes, jer su nemoralne.

Interesantno kako si preko noci promijenio plocu. Kakva jadan ne bio patrijarhalna porodica. Pa taman posla da ja ili mi zene sa svojim ocem sjedimo i pricamo o sexu i da nam je nesto odredjivao :-) . Al me nije ni vaspitavao tako da se vec sa 14 15 osjecam dovoljno zrelom i fizicki i mentalno, da bih razmisljala o sexu. Ja se u prvom srednje rolala po gradu i nije mi padalo na pamet ni da imam momka, kamoli sex. A onda ti dodjes i kazes da je to neotpakovana roba, pa se sjetih sebe..i sjetih se da sam bila djevojcica. U tom slucaju, i da me otac posadio i rekao: sine, ako ti neko i predlozi..nemoj, dijete si- to je NORMALNO, jer mi je otac i jer me stiti od takvih hajvana ko sto si ti. Bolje i patrijarhat, nego pustit dijete da samo odlucuje o zivotu, a ne zna nosa obrisat kako treba.
snaga_znanja

#246 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by snaga_znanja »

leet wrote:
respo wrote:
ćejf mi :oops:
Logicno tudju seku bi bez problema "trpo"?

btw. Imal kakav gey da se ispovjedi? :lol:
respo

#247 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by respo »

:-) razlog vise da pomislim da si gori ti od sestre koja maloljetna stupa u odnose
i tipicni primjer muskarca koji lijeci svoje neke komplekse koje ima
duplanula

#248 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by duplanula »

jos_uvijek_sanjam wrote:
Smail Aga wrote:Djevojke su odrasle u strogo patrijahalnim porodicama i njima je normlano da im brat i otac odredzuju sa kim ce imati sex. Nije im zamjeriti.

Interesantno da si ti neki dan propovijedao kako su kurve sve koje u brak ne ulaze nevine?? I kako su zene katastrofa, kako spavaju sa vise njih, a lazu o broju, kako ti biras sebi finu, cednu, NEOTPAKOVANU itd??? A kako jadan ne mozes, jer su nemoralne.

Interesantno kako si preko noci promijenio plocu. Kakva jadan ne bio patrijarhalna porodica. Pa taman posla da ja ili mi zene sa svojim ocem sjedimo i pricamo o sexu i da nam je nesto odredjivao :-) . Al me nije ni vaspitavao tako da se vec sa 14 15 osjecam dovoljno zrelom i fizicki i mentalno, da bih razmisljala o sexu. Ja se u prvom srednje rolala po gradu i nije mi padalo na pamet ni da imam momka, kamoli sex. A onda ti dodjes i kazes da je to neotpakovana roba, pa se sjetih sebe..i sjetih se da sam bila djevojcica. U tom slucaju, i da me otac posadio i rekao: sine, ako ti neko i predlozi..nemoj, dijete si- to je NORMALNO, jer mi je otac i jer me stiti od takvih hajvana ko sto si ti. Bolje i patrijarhat, nego pustit dijete da samo odlucuje o zivotu, a ne zna nosa obrisat kako treba.

:thumbup: :thumbup:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#249 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by Velkoski »

snaga_znanja wrote: Logicno tudju seku bi bez problema "trpo"?
Normalno, licemjer sam, jbg :mrgreen:

I čuj komplekse, pa neće mi bolan niko sestru trpat sa 16, jes' normalan :-)
Not My Idea

#250 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by Not My Idea »

respo wrote: a to ces kao moci zabraniti kceri od 16 godina da se jebe ako ona to zeli?
hoces al u snovima
koliko sada znas "djevojcica" od 15-16 godina koje imaju izlaz do 10 i koje su kao fine a do 10 jebala su je samo "dvojica" kunto i panto
Naravno da necu moc zabranit al necu ni prst u uho i rec "nek se jebe ako joj se jebe, nije ni prva ni zadnja."
Locked