TareSA wrote:
Joj bas mi te je nekako zao, sta cu ti ja nisam ja odredio gdje ces se i kako roditi.......a moze svi koji ste voljni saljite mi hediju da se nikada ne vratim medju vas.......ali hocu ne da bi vas gledao, nego da bi vam vladao.....nazalost tako vam je danas ........a jadna ili ne jadna firma ili grad ili drzava u kojoj ja budem radio, svakako ce od mene imati koristi......a i ja od njih.........money rules the world.......pa pratite malo ljudi trendove ovaj balkanski shrot vise nije u modi.....ti fazoni sentimentalnosti i covjecnosti itd, ma daj pa svijet se na to zgraza ali sta ces to je ono sto nas je i dovelo do toga.....i nisam ovdje tema jaaa nego bosnjacka gimazija, ako bas zelite otvorite novu temu naslovljenu na mene, meni ce biti velika cast.....vidim poredite "nas" i sa likovima iz harry pottera, ah kako dojmljivo.........uzivajte ljudi i ne dajte da vas iko nervira jer zivot je kratak da bi ga tako tracili.....
evo da se slozim sa tobom...
svakako, tacno je da ces nam ti
nazalost vladati... jer tako nam je
nazalost danas, da se jucerasnji piljari sepure i vladaju... na nasu zalost, a na tvoju srecu -- dobro ti to rece...
jer sila boga ne moli, pa znamo da ni ti ni tvoj babo koji ste zajahali na vlast u mutnom, je necete nikad pustiti... a vidim da su te tome naucili u ovoj elitnoj gimnaziji... a vidim i kakvim su te covjekom napravili u prvoj nam gimnaziji u bosnjaka... da se izrugujes covjecnosti i velicas samo korist i vlast... neka, tako i treba, pokazite svoje pravo lice, ne stidite se svoje bahatosti i arogancije... bravo elito, ponosna sam na vas...
samo da dodam -- ti i takvi kao ti, mojom malenkoscu nikada necete vladati. hvala bogu, pobjegla sam od vas.