prstici na stopalu...:)

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

tech10

Post by tech10 »

zena21 wrote: Osusim dobro frotirnim peskirom, nalakiram nokte i to je to... U vodu stavim ili neku so ili onu Dove kremu za tusiranje... Stopala budu ko mlijeko :D
Jel' kiselo? :D
tempora

Post by tempora »

Krema od luka -ima je kupiti u nasim drogerijama koliko znam.Rezultat vidan nakon prvog koristenja! :-) Ako zelis mega giga dejstvo, onda namazi noge prije spavanja te obuci carape ili stavi najlon kese. :-)
Bumbar

Post by Bumbar »

tempora wrote:Krema od luka -ima je kupiti u nasim drogerijama koliko znam.Rezultat vidan nakon prvog koristenja! :-) Ako zelis mega giga dejstvo, onda namazi noge prije spavanja te obuci carape ili stavi najlon kese. :-)
cuj krema od luka...ako netko zna gdje tacno ima...i kako se zove...ili je ovo i naziv...odmah info na sunce :D

ja rijetko nosim stiklu...ali imam osjetljiva stopala u pm :roll: :( :roll:
pitt

Post by pitt »

Bumbar wrote:
tempora wrote:Krema od luka -ima je kupiti u nasim drogerijama koliko znam.Rezultat vidan nakon prvog koristenja! :-) Ako zelis mega giga dejstvo, onda namazi noge prije spavanja te obuci carape ili stavi najlon kese. :-)
cuj krema od luka...ako netko zna gdje tacno ima...i kako se zove...ili je ovo i naziv...odmah info na sunce :D

ja rijetko nosim stiklu...ali imam osjetljiva stopala u pm :roll: :( :roll:
a prstice? :D:D
Bumbar

Post by Bumbar »

pitt wrote:[

uzas...narocito mali prsti :roll: :x
pitt

Post by pitt »

Bumbar wrote:
pitt wrote:[

uzas...narocito mali prsti :roll: :x
tefter :D
angel26

Post by angel26 »

Mazi nevenovom kremom efikasno 100%
KeepItSimplE

Post by KeepItSimplE »

nemas ih sta sredjivati osim ako nemas kurijih ociju..zadebljane pete..
zuljeve.. :D
dobar piling..masaza..namazes ricinusovim,ili drugim uljem..
prethodno mozes namazati medom i zamotati u neki najlon..to je ko
neka vrsta pakunga,poslije lijep lak za nokte..diskretan..jos ako malo
pocrnis (a nije neophodno) i s ponosom obuci japanke :D
najgore za stopala je tijesna i neudobna obuca,pogotovo kad cura nasilu hoce da ugura nogu u manji broj (znam takve) i poslije se cudi kad joj se
deformisu,kad joj izbiju kurje oci,zuljevi,ispucaju pete..kad je bole noge
itd..
za mene je diesel zakon,steta sto ga kod nas nema
zena21

Post by zena21 »

tech10 wrote:
zena21 wrote: Osusim dobro frotirnim peskirom, nalakiram nokte i to je to... U vodu stavim ili neku so ili onu Dove kremu za tusiranje... Stopala budu ko mlijeko :D
Jel' kiselo? :D
Mrsh :lol: :lol: :kiss:
neutral

#35 Re: prstici na stopalu...:)

Post by neutral »

mima wrote:
luksica wrote:Sobzirom da ljeto kuca na vrata i pocinje da se nosi ljetna obuca, otvaram ovu temu za postiranje najboljih kucnih recepata za opustanje stopala i sređivanja istih...znaci nisu u pitanju savjeti za posjete odredjenih salona ljepote , vec kucne radinosti.....bilo to da se radi o zuljevima ili cak preopterecenosti na visokoj stikli....

:D pucajte....
Kakve veze ima proljece i sredjivanje stopala??????? Ja to radim tokom cijele godine isto......... :roll:
potpisujem...

ovo me podsjetilo na jedan slucaj kad sam prije 6 g trazila aparatic za depilaciju a prodavacica mi rekla: pa zima je mi to imamo samo ljeti...
jbt zar preko zime imate zapustene noge a ljeti ste princeze...prestrasno...
pitt

Post by pitt »

krzno grije :D
hejter

Post by hejter »

zena21 wrote:Ja pokiselim noge u lavoru :oops: :D u toploj vodi

Odstoje tako malo, onda fino izribam pete onim kamenom... nokte i prste onom cetkicom ...

Osusim dobro frotirnim peskirom, nalakiram nokte i to je to... U vodu stavim ili neku so ili onu Dove kremu za tusiranje... Stopala budu ko mlijeko :D
e jesi to opisala, samo si mi zgadila zenska stopala. A ja u ljubavnom zanosu, ih stavim u usta :D :-) prstice mislim :D
Salko sto je u vodu skako

#38 Re: prstici na stopalu...:)

Post by Salko sto je u vodu skako »

luksica wrote:Sobzirom da ljeto kuca na vrata i pocinje da se nosi ljetna obuca, otvaram ovu temu za postiranje najboljih kucnih recepata za opustanje stopala i sređivanja istih...znaci nisu u pitanju savjeti za posjete odredjenih salona ljepote , vec kucne radinosti.....bilo to da se radi o zuljevima ili cak preopterecenosti na visokoj stikli....

preporucujem sirce od jabuka...nema nista bolje od sirceta 8-)
surajaa

#39 Re: prstici na stopalu...:)

Post by surajaa »

Salko sto je u vodu skako wrote:

preporucujem sirce od jabuka...nema nista bolje od sirceta 8-)

Boga mi evo Salke i savjeta i ovdje...hehe, Salko ti si kralj nad kraljevima :-) :-) :D :lol: :lol:
Jara

Post by Jara »

Danas udarih bosim stopalom o nogu stola i jako me zaboli mali prst...prije nekoliko sati...u međuvremenu sam pjesacila oko 3 km, malo mi smetalo, ne previse...sad vidim da je mali prst poljubičastio i natekao...stavljala ga pod mlaz hladne vode...mrsko mi ići doktoru, nadam se da neću morati...
Mada uvijek kazem drugima da pitaju ljekare, evo sad i mene kako tražim net savjet :D pa pitam sta se moze uciniti u kucnoj radinosti... sta znaci ako je prst poprilično natekao , poljubicastio i pomodrio...? Glupo ovako pitat' :-) al' hajd'... :D
zena21

Post by zena21 »

hejter wrote:
zena21 wrote:Ja pokiselim noge u lavoru :oops: :D u toploj vodi

Odstoje tako malo, onda fino izribam pete onim kamenom... nokte i prste onom cetkicom ...

Osusim dobro frotirnim peskirom, nalakiram nokte i to je to... U vodu stavim ili neku so ili onu Dove kremu za tusiranje... Stopala budu ko mlijeko :D
e jesi to opisala, samo si mi zgadila zenska stopala. A ja u ljubavnom zanosu, ih stavim u usta :D :-) prstice mislim :D
pa u tom slucaju bolje da prodju tretman koji sam opisala nego da ti gricnes a ono :-? :D
Lisac

Post by Lisac »

joj fetish-teme :d :d ovo iznd me podsjeti na onaj vic (znam da sam gadan ali moram :D :D)
kad je pit'o jedan cigo drugog:
ej, jesi ti ikad liz'o chistu peetschku?
a ovaj mu odgovorio
pa shta se tu ima lizat'!? :D :D
suncica24

Post by suncica24 »

Jara, ne mozes uraditi nista posebno, zapravo nista sto i oni u bolnici ne bi: samo ucvrstis prst za onaj do njega (oni bi ti cijelo stopalo stavili u gips...). I mazes "Deep reliefom", ako te zaboli.
Govorim iz iskustva nekoga ko je 4+2 puta lomio male prste :-)
Ne idi doktoru. Ovako se makar mozes pocesati :D :D :D
Jara

Post by Jara »

Tnx, Sunčice!
tataratira

Post by tataratira »

mali mrav, mali mrav...ima gadan fetiš :D
Image
Pearl

Post by Pearl »

tataratira wrote:mali mrav, mali mrav...ima gadan fetiš :D
Image
Dragi Tine,
a sta on/ona koristi za pedikuru? jel se moze sam ovako napraviti ili se mora ici u salon? molim vas da mi brzo odgovorite

sifra: anka kafanka
tataratira

Post by tataratira »

:lol:
*mima*

Post by *mima* »

Jeste li konacno sredili svoje prstice.........cuj prstice....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zena21

Post by zena21 »

mima wrote:Jeste li konacno sredili svoje prstice.........cuj prstice....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ja svoje sredjujem stalno :D
*mima*

Post by *mima* »

zena21 wrote:
mima wrote:Jeste li konacno sredili svoje prstice.........cuj prstice....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ja svoje sredjujem stalno :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..........Ako ti treba pomoc, tu sam. Odlicno mi ide pedikir i manikir. :D
Post Reply