Po meni sexualnost bi trebala biti suptilna...neke stvari ipak treba prepustiti masti
Provokativno oblacenje vs. seksipil....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- danas
nije samo ni do osobe, vec i do sredine...Dena wrote:Ma sve je to od osobe do osobe...isto kao sto ne neki mskarci furaju na jeftin izgled, drugima se gadi....
Po meni sexualnost bi trebala biti suptilna...neke stvari ipak treba prepustiti masti
-
guest916
#53 sexy nego sta.
Moja draga dosla maloprije s posla. Minjak, duge noge, naocale. Joj sto mi je prirasla za...
Pametna i pristojna. To mogu da uvrstim u stvari sto volim kod zena.
Pametna i pristojna. To mogu da uvrstim u stvari sto volim kod zena.
- Dori
Ima i togadanas wrote:nije samo ni do osobe, vec i do sredine...Dena wrote:Ma sve je to od osobe do osobe...isto kao sto ne neki mskarci furaju na jeftin izgled, drugima se gadi....
- Lace
jos uvijek imam dugu haljinu od tada...bretelice a s desne strane izrez do koljenakrkan wrote:...meni je lijepa moda bila negdje poslije rata , kada su djevojke nosale one duge haljine a nona samo na kratko sijevne uh uh
volim te haljine
-
Majstorinho
Bolje ste u dopicnjakuLace wrote:jos uvijek imam dugu haljinu od tada...bretelice a s desne strane izrez do koljenakrkan wrote:...meni je lijepa moda bila negdje poslije rata , kada su djevojke nosale one duge haljine a nona samo na kratko sijevne uh uh![]()
volim te haljine
- Lace
pa i nismo ako su nam noge krive, tanke ili debele ...ili sve to kombinovanoMajstorinho wrote:Bolje ste u dopicnjakuLace wrote:jos uvijek imam dugu haljinu od tada...bretelice a s desne strane izrez do koljenakrkan wrote:...meni je lijepa moda bila negdje poslije rata , kada su djevojke nosale one duge haljine a nona samo na kratko sijevne uh uh![]()
volim te haljine![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Motokultivator
Ma ja stvarno neznam sta se vi tolko prepirete oko toga. Treba kad je dobra, dobra je i u dimijama

- DobroJutroKolumbo
Sinoc kad je prosla kroz navijace na Kosevu pred utakmicu na stadion jedna "crnka" , rekao bih da je bila polu-gola , ustvari bila je u "vrucim hlacicama" iz kojih je virilo pola guza ali bukvalno i to dobre guze
sa kosuljicom iz koje su sise bukvalno ispadale, sa visokom stiklom , jednostavno receno bila je super jebozovna...i usuditi se proci kroz onoliko muskog roda, onako obucena ,ja sam rekao djevojko svaka ti cast na hrabrosti!
Da ne govorim kad jedno 1.000 ljudi dobacuje ,a ona se samo smjeska...Vidjelo se da joj imponuje... Ja te takve zovem "gutacice muskaraca"!!! Jadna majko onome ko je ,khm....

-
O.o
borderline los ukus vs. vulgarnoDobroJutroKolumbo wrote:Sinoc kad je prosla kroz navijace na Kosevu pred utakmicu na stadion jedna "crnka" , rekao bih da je bila polu-gola , ustvari bila je u "vrucim hlacicama" iz kojih je virilo pola guza ali bukvalno i to dobre guzesa kosuljicom iz koje su sise bukvalno ispadale, sa visokom stiklom , jednostavno receno bila je super jebozovna...i usuditi se proci kroz onoliko muskog roda, onako obucena ,ja sam rekao djevojko svaka ti cast na hrabrosti!
![]()
![]()
Da ne govorim kad jedno 1.000 ljudi dobacuje ,a ona se samo smjeska...Vidjelo se da joj imponuje... Ja te takve zovem "gutacice muskaraca"!!! Jadna majko onome ko je ,khm....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()