Gdje je granica dobrog ukusa (posebno kad su zene u pitanju) i seksipila nasuprot jednostavnoj vulgarnosti i ocajnickom trazenju paznje?

pretpostavljam da muskarci ne razmisljaju o tome previse....ili barem ne svi
U nedelju, mjesto radnje: plaza.....ljeto je, plaza, jeste da nije jadranska obala, nego obala jezera, ali skoro pa isto....samo sto iz nekog razloga frajeri ovde ispod onih dugih bermuda za kupanje nosaju boxerice (donji ves

to jos uvijek ne kontam).....u svakom slucaju na terasu bara upada starija koka, tesko joj je odrediti godine, uglavnom ima kcerkicu od nekih 12-13 godina....nema lose tijelo, sise su naravno lazne silikonske, bikini je minijaturan, ruke su joj staracke, onako citavom duzinom ruka joj vene izasle

faca skroz nebitna, plava sjenka itd itd, a na nogama PLAVE CIPELE, i to one na kilometarsku stiklu, ko za nocnog kluba

sve u svemu sve na njoj vristi teta striptizeta.....kao slag na kremu svaki put kad joj konobarica pridje digne tu jednu nastiklenu nogu na stolicu na kojoj sjedi (onako potkupi je pod sebe) i razdrljaci se, mi koji smo sjedili preko puta vidjeli smo i sto treba i sto ne treba
E ono sto je meni bilo najinteresantnije, grupa momaka, ono kasne 20te, rane 30te, svi onako relativno dobrog izgleda, uz to djeluju normalno i to jos u drustvu simpa mladjih cura koje jos uz to fakat izgledaju boli glava.....najbolji od doticnih samo sto je spazio ovu gore spomenutu tetu krenuo je u napada

bilo je fakat fascinantno.....kupuje joj pice, upoznaje se s malom, u neka doba ih vodi obadvije na sladoled....

motivacija je ocigledna, u neka doba se vratio jaranima koji su tada sjedili s nama i dere se "MAN SHE'S A REAL COUGAR (tako na engleskom zovu ove starke koje seksuValno proganjaju mladje momke).....u neka doba i on i jos jedan jaran sve pipe dire oko nje, s njom, i tako sve pred malom.....u isto vrijeme drugi tip, nista losijeg izgleda, iz iste grupe istu koku ne benda ni 2 posto

ona se premijesta, namjesta, popravlja kupaci, ustaje, vrti guzom, tip ni da trepne....jos u neka doba govori ovom jaranu kao da sam na tvom mjestu ja bih stavio 3 kondoma za svaki slucaj.....
poenta price: jednom vulgarno i nimalo interesantno....drugom ocigledno vrlo ocigledno privlacno
sta je vama seksipilnije? ljudi koji se ekstremno izazovno oblace (znam jednu curu sise su joj cesce otkrivene nego pokrivene

sreca pa bradavice pokrije

i onda se jos kao zali kad joj starohani i gradjevinski radnici pocnu dobacivati na ulici

kao "jadna ja, zasto bas mene?"

) ili preferirate umjerenost?
meni odmah na um pada jedna forumasica koju nikad nisam vidjela ni u minjaku, ni u takvoj "na izvolite" majci....kod nje seksipil pici sa raskopcanim gornjim dugmetom na kosuljici i cvikama

i uvijek i u svim situacijama jednostavno odise seksipilnoscu

znaci moj odgovor na datu dilemu je ocigledan
da sada cujem vas