provod u sarajevu
-
mala-i
što se tiče aquariusa meni je ok z mene,što znači da mogu popiti pristojnu kafu, pojesti odličan sendvič,ljudi su ok...ali,definitivno je prevelika gužva a ništa se ne dešava-mislim ljudi ne plešu nije neka atmosfera za provoda...
je se opet vraćam na Male daire ovi moji su bili oduševljeni,odmah su skontali da bi tako nešto u Zagrebu rasturalo...dnevna kafa...šta ja znam ja je pijem ili u mD ili u Ćulhanu ili u Havani...otiđite i u Ribicu,to je definitivno jedinstven ambijent.
uostalom,reci gdje izlazite u Zagrebu pa ću ti otprilike moći reći šta mislim da bi vam se ovdje svidjelo...
je se opet vraćam na Male daire ovi moji su bili oduševljeni,odmah su skontali da bi tako nešto u Zagrebu rasturalo...dnevna kafa...šta ja znam ja je pijem ili u mD ili u Ćulhanu ili u Havani...otiđite i u Ribicu,to je definitivno jedinstven ambijent.
uostalom,reci gdje izlazite u Zagrebu pa ću ti otprilike moći reći šta mislim da bi vam se ovdje svidjelo...
-
saangel21
Meni nije jasno, da se ovdje na ovom forumu zatrazi savjet ili preporuka a dobije se nesto sasvim drugo.shuriken wrote:u the clubu i bazenima budite spremni na naoruzane likove, potezanje oruzja, a samo ponekad i pucanje. s time da su lani u bazenima "redari" ubili gosta i bez oruzja samo su ga bacili u rijeku da se udavi. u povratku iz "royala" je jedan eksplodirao a kod "cige" su se gazda i gosti pobili cakijama. na hotel "aqua" je za vrijeme slavlja ispaljena zolja sto okupljene nije omelo u veselju a u "bosni" na ilidzi je gazda takav lik da moze sprijeciti izgradnju ceste svojom samovoljom
Sto se tice gore navedenog, ovaj lokal ovakav, gazda mu onakav, izbacivaci "redari" onakvi, odes ovdje bacete u rijeku, odes ondje izbodute, krenes tamo dignu te u zrak, ma dajte malo odmorite, odvadite,...
Pa eto skupite se vi koji imate svakom objektu po neku manu i svakom gazdi, pa fino otvorite neki fin lokal gdje ce se moci fino izaci pa da vidimo svi sta je to vase fino, kao sto kaze JD prosvijetlite nas.
Niko ne otvara restoran, kafic, club ili kafanu da bi mu neko dolazio, da mu pravi dar-mar, ali ovaj nas narod je takav posalji ga u Hollyday Inn ili Plavu prizmu, on ce napraviti belaj cim popije dvije.
Ja ne krijem da slusam narodnjake, ali ne izlazim uopste po restoranima, kafanama i na mjesta gdje se ta muzika slusa. Ja jednostavno ne volim nocni zivot, volim mirnija mjesta, ali ne zaskacem ljude koji to vole.
Sta mene interesuje gdje ko ide, a ako su ove cure zatrazile savjet od nas "sarajlija" da im kazemo gdje su najbolji narodnjaci, zasto im to bez mnogo pametovanja ne preporuciti ukoliko znas, ukoliko ne onda suti a nemojte od ovog grada praviti Vijetnam, cure ce misliti da se jos u Sarajevu ratuje.
Ja sam od raje cula da su Bazeni dobri, i restoran Bosna na Ilidzi. Mozda i onaj Rojal ali eto on je malo podaleko. Negdje prema Vogosci.
A sita sam vala i ovih sto pretjerano glume, to sminka, to R'N'B, to POP-ROCK, to... ma vrh, a kada mu odes u kucu ili udjes u auto naci ces SEKU ALEKSIC, SABANA, ACU LUKASA, MA KOMPLETAN GRAND
Last edited by saangel21 on 30/08/2006 15:52, edited 1 time in total.
-
*Unreal*
Izgleda da dosta ljudi izlazi na pogresna mjesta... tamo gdje je narodna muzika sigurno bude dobra zabava a i svasta mozes dozivjet od tuca pa do ruralnih faca i zalizanih likova s torbicama , ali zato ima milion mirnih mjesta u centru Sarajeva, Vinoteka, Bicakcic, Coloseum, Trasa...itd ja licno preferiram radne dane za izlazak
- flora.sa
za dnevnu kaficu, Zlatna Ribica, Avlija, Male daire...u Avliji se moze dobro i jesti...
Ako zelite stvarno doizvjeti bosanski ambijent onda nemojte zaobici Avliju...
ako hocete narodnjake onda definitivno Bazeni, samo ne zaboravite u tom slucaju ponijeti toalete
...inace cete biti kao Krmad u Teheranu
...moja rodica bila gore prose sedmice, poslije Coloseuma
...kaze gore sljasti i bljesti nenormalno...
Ako zelite stvarno doizvjeti bosanski ambijent onda nemojte zaobici Avliju...
ako hocete narodnjake onda definitivno Bazeni, samo ne zaboravite u tom slucaju ponijeti toalete
-
davis.ba
Možda nekad bilo ali danas ja sve što vidim jeste da niko neće ni s kim. Mislim ima super raje u Sarajevu ali sad što se tiče ove otvorenosti prema potpunim strancima po meni toga ipak nema. Nekako su skoro svi zatvoreni u neke svoje male krugove.JD wrote:uglavnom svuda, sarajevo je i poznato po tomezabagirl wrote:i recite nam di ćemo naći prijateljski raspoložene ljude za zezanciju može tako?
-
JD
Hahahaha stvarno, ali ajde bar je priznao da ne moze izdrzati duze od 2 minute, sa predigromzabagirl wrote:ŽALOSNO!sofist wrote:Kome je vise do zezancije, razmijeni se par recenica i ako nema nicega sto ne upucuje na neki brzi seks hvala, dovidjenja i prijatno ! Danas samo levati pricaju i zezaju se po cijelu noc.
-
caki-cakica
to sam i ja htjela rec....pocnu od "bosne" zavrse u "akqui"Skyfox wrote:WOW onda vam Ilidza ne gine. Samo izadete na zadnjoj tram. stanici i otkacite...zabagirl wrote:s obzirom da ćemo tamo biti petak i subotu (navečer) jednu noć se mora negdje na narodnjake!![]()
- chinese_water
ma hoce ljudi na narodnjake...a to u sa i nije problem naci ... sta ima veze... malo peksinih i lojavih oko sebe...nije problem ?
-
PITARKA_SA
korner,trasa,izlog,aqvarius,sloga,sa klub,pivnica,internet(basta,iskljucivo),havana,culhan,esco bar,tito.
-
PITARKA_SA
dobro,tatashadow wrote:mogla bi ti malo smanjiti te izlaske i knjige se uhvatiti, a mala?PITARKA_SA wrote:korner,trasa,izlog,aqvarius,sloga,sa klub,pivnica,internet(basta,iskljucivo),havana,culhan,esco bar,tito.![]()
-
PITARKA_SA
zasto bas knjige da se uhvatim...

-
Last_one
Ako neko hoce da se bas provede-
1.idite "kod Rese" ( iznad "sloge" ) i mozete konzumirati punu casu vodke za 1.5 km....
2.super je sad i u obnovljenoj "slozi" , iako sada nosi neki novi naziv....kinemas ili sta vec...al uvjek ce to ostati legendarna SLOGA medju rajom...
3.U zadnje vrijeme je fino i u "Jez"-u.......( imaju tematske veceri...hehehe
)
4.I kao zadnju opciju predlazem rakijski kazan koji po potrebi mozete instalirati gdje vam je volja...samo da je ravna povrsina....( a fino su zaravnali prostor oko Marsalke..heheh)

1.idite "kod Rese" ( iznad "sloge" ) i mozete konzumirati punu casu vodke za 1.5 km....
2.super je sad i u obnovljenoj "slozi" , iako sada nosi neki novi naziv....kinemas ili sta vec...al uvjek ce to ostati legendarna SLOGA medju rajom...
3.U zadnje vrijeme je fino i u "Jez"-u.......( imaju tematske veceri...hehehe
4.I kao zadnju opciju predlazem rakijski kazan koji po potrebi mozete instalirati gdje vam je volja...samo da je ravna povrsina....( a fino su zaravnali prostor oko Marsalke..heheh)
-
PITARKA_SA
zato ja idem linijom manjeg otpora"dobro,naravno,tako je" i po svomeBeatrix wrote:apsolutno najuzasnija recenica koju neko moze izgovoriti,mislim od roditeljaPITARKA_SA wrote:dobro,tatashadow wrote: mogla bi ti malo smanjiti te izlaske i knjige se uhvatiti, a mala?![]()
a sjecam se da su to uvijek govorili bas ovako pred novu ili neke praznike
haman eto ucit cemo 31.12. sve do 12 sati
:D:D
haman oni nisu knjige iz ruku ispustali kad su mladi bililudnica
tek mi sad pricaju svoje lude dozivljaje i nije im bilo lose, ni najmanje
![]()
pa me podsjeti shadow