provod u sarajevu
-
zabagirl
#1 provod u sarajevu
znam da se o ovoj temi već raspravljalo, ali bih vas lijepo molila najnovije informacije - gdje se u Sarajevu preko vikenda mogu cure iz Zagreba najbolje provesti?
Gdje se trenutno najviše izlazi i kakva je tamo ekipa, muzika, atmosfera...
Gdje se trenutno najviše izlazi i kakva je tamo ekipa, muzika, atmosfera...
-
Teufik iz Los Angelesa
e jesi joj naveo, pa nece izac na veceru i kafu
ja provoda 
-
tigris
janjetina kod kibeta obavezna...........imaju tamburasi
ustipci kod bibana..............cuga se....pogled na sarajevo da se bacis odozgo kako je extra.......
konobar raja
za disko i mjesta za ples ne znam i ja sam u potrazi....kod biće/bicakcica je znalo biti dobro.........kazu naj klub na balkanu
a lazu
hacijenda dobra za rucka .........navece sminkeri i guzva svi se medjusobno mjerkaju
bezze.......bagdad ista stvar...............bolje kod zelje pojest cevape kad je vec tu
male daire na carsiji kod kurte
............u dairama nargila se pusi nije lose....nargila 5 km
ima turista 
ustipci kod bibana..............cuga se....pogled na sarajevo da se bacis odozgo kako je extra.......
za disko i mjesta za ples ne znam i ja sam u potrazi....kod biće/bicakcica je znalo biti dobro.........kazu naj klub na balkanu
hacijenda dobra za rucka .........navece sminkeri i guzva svi se medjusobno mjerkaju
male daire na carsiji kod kurte
-
ibrik
Jednu vece odes u The Club(poznatiji naziv je kod Bicakcica) da okusis malo onog europskog u Sarajevu , a drugu noc zalomis na Bazenima i vratis se u balkansku stvarnost i to ti je ako hoces narodnjake po meni najbolji izbor...vjeruj mi na rijec obisao sam sve clubove, kafice, restorane i kafane u Sarajevu i ova dva mjesta su extra za provode...a ako zatrebate drustvo javite se

-
zabagirl
a boemi?jel to još postoji-kak je tamo?ja nisam bila u sarajevu već dvije godine, ali s obzirom da moje cure nisu nikad bile su rekle da ne dolazi u obzir da ne odemo nekam na narodnjake, ali bih ih ja i odvela uz to na neko "normalnije" mjesto.
obično su me svi ljudi koje sam upoznala u sarajevu spljuvali kad bi spomenula da odemo do ilidže.
di je taj aquarius?
obično su me svi ljudi koje sam upoznala u sarajevu spljuvali kad bi spomenula da odemo do ilidže.
di je taj aquarius?
- shuriken
u the clubu i bazenima budite spremni na naoruzane likove, potezanje oruzja, a samo ponekad i pucanje. s time da su lani u bazenima "redari" ubili gosta i bez oruzja samo su ga bacili u rijeku da se udavi. u povratku iz "royala" je jedan eksplodirao a kod "cige" su se gazda i gosti pobili cakijama. na hotel "aqua" je za vrijeme slavlja ispaljena zolja sto okupljene nije omelo u veselju a u "bosni" na ilidzi je gazda takav lik da moze sprijeciti izgradnju ceste svojom samovoljom
mozda da dodjete na jedan dan a taj drugi "dan za narodnjake" odete kuci pa fino uzivate na Krugama, a cujem i da ce Sokol uskoro postati folk klub, to vam je preko puta HNK
mozda da dodjete na jedan dan a taj drugi "dan za narodnjake" odete kuci pa fino uzivate na Krugama, a cujem i da ce Sokol uskoro postati folk klub, to vam je preko puta HNK
-
Teufik iz Los Angelesa
na ilidzu mozes preko dana na kaficu, tad je kako, tako normalnija muzika, a lijepo je prosetati. navece - ni za zivu glavu 
boemi postoje, kazu da nije lose, al ne idem tamo iz drugih razloga
boemi postoje, kazu da nije lose, al ne idem tamo iz drugih razloga
-
zabagirl
možda ipak nakon ovog shuriken-ovog opisa odustanemo od narodnjaka!
bez obzira na to ja sam inače totalno oduševljena sarajevom i ljudima tamo i jedva sam svoje nagovorila da odemo barem prek vikenda tak da definitivno ne namjeravam odustati i provesti vikend na krugama!
bez obzira na to ja sam inače totalno oduševljena sarajevom i ljudima tamo i jedva sam svoje nagovorila da odemo barem prek vikenda tak da definitivno ne namjeravam odustati i provesti vikend na krugama!
-
tigris
ako bas moraju narodonjaci idi na koketa
on bude na bazenima valjda............onako nije los zabavljac....raja ga vole.....opusten je itd
imas narodnjake u aqvi............kan neka jaka naleti vi cure se bacite u bazen.....tako se to ovdje radi kad neka dobra maca gostuje.......
ps. ne treba vam kupaci........

imas narodnjake u aqvi............kan neka jaka naleti vi cure se bacite u bazen.....tako se to ovdje radi kad neka dobra maca gostuje.......
ps. ne treba vam kupaci........
- daduli_sa
Ne obaziri se na njega, skupio sve zivo iz crne hronike sto je bilo u zadnje 3 godine! Veca je vjerovatnoca da te lupi grom nego ovo njegovo.zabagirl wrote:možda ipak nakon ovog shuriken-ovog opisa odustanemo od narodnjaka!
Aquarius - Grbavica, ispod 3 zuta nebodera, ako ides trolom iz pravca grada izadjes jednu stanicu prije Zeljinog stadiona.
Fin provod! Ne sumnjam da ce biti dobro...
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
hejter wrote:Hacijenda i Havana (blizu Vijecnice), Coloseum, Bicakcic (ako ste fancy), mozete i u Aquarius (na Grbavici).... Ihhh ima toga...
![]()
Hajte ljudi, dajte curama jos informacija...
Joj lika...
- shuriken
[quote="daduli_sa"][quote="zabagirl"]mo¾da ipak nakon ovog shuriken-ovog opisa odustanemo od narodnjaka!
bez obzira na to ja sam inaèe totalno odu¹evljena sarajevom i ljudima tamo i jedva sam svoje nagovorila da odemo barem prek vikenda tak da definitivno ne namjeravam odustati i provesti vikend na krugama![/quote]
Ne obaziri se na njega, skupio sve zivo iz crne hronike sto je bilo u zadnje 3 godine! Veca je vjerovatnoca da te lupi grom nego ovo njegovo.
Aquarius - Grbavica, ispod 3 zuta nebodera, ako ides trolom iz pravca grada izadjes jednu stanicu prije Zeljinog stadiona.
Fin provod! Ne sumnjam da ce biti dobro...[/quote]
da, izvinjavam se, zlocini i opasne radnje pocinjeni u i oko narodnjackih klubovima, mozda nisu dovoljno svjezi
ali upucivati goste na takva mjesta je samo po sebi zlocin, po mom skromnom misljenju
bez obzira na to ja sam inaèe totalno odu¹evljena sarajevom i ljudima tamo i jedva sam svoje nagovorila da odemo barem prek vikenda tak da definitivno ne namjeravam odustati i provesti vikend na krugama![/quote]
Ne obaziri se na njega, skupio sve zivo iz crne hronike sto je bilo u zadnje 3 godine! Veca je vjerovatnoca da te lupi grom nego ovo njegovo.
Fin provod! Ne sumnjam da ce biti dobro...[/quote]
da, izvinjavam se, zlocini i opasne radnje pocinjeni u i oko narodnjackih klubovima, mozda nisu dovoljno svjezi
ali upucivati goste na takva mjesta je samo po sebi zlocin, po mom skromnom misljenju