Provideri u Sarajevu...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
bierkof

#1 Provideri u Sarajevu...

Post by bierkof »

Pozdrav, da li bi mi neko mogao preporuciti koji je 'najbolji' ISP u Sarajevu, posto nisam iz Sa. a planiram da pocetkom godine na fakultetu uvedem internet. Znaci, odnos cijene i brzine eventualno kolicine podataka ako nije flat, vrsta konekcije, cable wireless DSL.. te 3 bi mislim mogle upaliti... Naglasak na cable. Sada mi samo trebaju ponude, a ne znam cak ni koji provideri imaju u Sarajevu, logosoft mi je prvo pao na pamet...

Hvala
bierkof

Post by bierkof »

Sta? Niko na forumu nema internet? STRASNO....
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

Post by Bobi »

A koji je fakultet?
Drvosjeca iz Dejcica

#4 Re: Provideri u Sarajevu...

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

bierkof wrote:Pozdrav, da li bi mi neko mogao preporuciti koji je 'najbolji' ISP u Sarajevu, posto nisam iz Sa. a planiram da pocetkom godine na fakultetu uvedem internet. Znaci, odnos cijene i brzine eventualno kolicine podataka ako nije flat, vrsta konekcije, cable wireless DSL.. te 3 bi mislim mogle upaliti... Naglasak na cable. Sada mi samo trebaju ponude, a ne znam cak ni koji provideri imaju u Sarajevu, logosoft mi je prvo pao na pamet...

Hvala
Koji fakultet, i je li to uvodi fakultet za svoje potrebe ili je to neki studentski projekat na fakultetu ?
bierkof

Post by bierkof »

:-) heh, sorry, mozda se nisam dobro izrazio ili ne primjetite zarez...

Sto sam mislio je da cu kad dodjem u sarajevo pocetom godine na fakultetu, sada u oktobru uvesti internet u stanu gdje zivim. sad me zanima koje su ponude ili kvaliteta konekcije, u odnosu na cijenu. To sam zelio da pitam

Izvinite :D
sirah

Post by sirah »

ma lol ti je best..

cijena, kvaliteta.......

samo nemoj kabal....
wireless uzmi...
bierkof

Post by bierkof »

Sto ne cable? Jel ima prekida nekih ili tako to...
bpsang

Post by bpsang »

zavisi gdje stanujes , prvo to obrazlozi,pa ce mo ti pomoci oko odabira ISP provajdera
Post Reply