Pozdrav, da li bi mi neko mogao preporuciti koji je 'najbolji' ISP u Sarajevu, posto nisam iz Sa. a planiram da pocetkom godine na fakultetu uvedem internet. Znaci, odnos cijene i brzine eventualno kolicine podataka ako nije flat, vrsta konekcije, cable wireless DSL.. te 3 bi mislim mogle upaliti... Naglasak na cable. Sada mi samo trebaju ponude, a ne znam cak ni koji provideri imaju u Sarajevu, logosoft mi je prvo pao na pamet...
Hvala
Provideri u Sarajevu...
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
A koji je fakultet?
- Drvosjeca iz Dejcica
#4 Re: Provideri u Sarajevu...
Koji fakultet, i je li to uvodi fakultet za svoje potrebe ili je to neki studentski projekat na fakultetu ?bierkof wrote:Pozdrav, da li bi mi neko mogao preporuciti koji je 'najbolji' ISP u Sarajevu, posto nisam iz Sa. a planiram da pocetkom godine na fakultetu uvedem internet. Znaci, odnos cijene i brzine eventualno kolicine podataka ako nije flat, vrsta konekcije, cable wireless DSL.. te 3 bi mislim mogle upaliti... Naglasak na cable. Sada mi samo trebaju ponude, a ne znam cak ni koji provideri imaju u Sarajevu, logosoft mi je prvo pao na pamet...
Hvala
-
bierkof
Sto sam mislio je da cu kad dodjem u sarajevo pocetom godine na fakultetu, sada u oktobru uvesti internet u stanu gdje zivim. sad me zanima koje su ponude ili kvaliteta konekcije, u odnosu na cijenu. To sam zelio da pitam
Izvinite