Edit: http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /150613051
Nadam se da je to ovaj balavi cigan i da ću uskoro dobiti svoje stvari nazad.
pa zabranili im ulaz ubazen pa ljudi poceli da se bune ...winkiewinkie wrote:Jutros dok mi je sin bio kući u periodu između 10:00 i 10:35 u naselju Dobrinja mi je obijen stan.Lopov je bio očigledno cigan koji je napravio vašar od stana dok je tražio novac,nakit i mobitele i probudio sina koji je doživio šok kada mu je cigan počeo mahati nožem i tražiti novac.Pošto novca nije bilo a i on se je očigledno uspaničio odlučio je pobjeći. Uzeo je jedan smartphone i fotoaparat. Slučaj je naravno prijavljen policiji koji rade na "RASVJETLJAVANJU" slučaja po raznim birtijama. Nažalost potraga za telefonom će biti neuspječna kao i 95% potraga za ovim našim kriminalcima.Ako igdje vidite da se prodaje Motorola Moto G ili vidite nekog balavca da se hvali "ocam , kako sam uzo telefon STRAŠŠAN qme" kontaktirajte me putem privatne poruke. No,moje pravo pitanje je kako se zaštititi? Da li se lopovi imaju naviku vraćati? Kupovina novih blinda vrata,alarm,video nadzor? Beretta M9 ispod jastuka? Strašno
Nadam se da je to ovaj balavi cigan i da ću uskoro dobiti svoje stvari nazad. Remove gypsies
Code: Select all
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/sezona-godisnjih-odmora-kako-zastiti-svoj-dom-od-lopova/150613010i rokneš cigića pa malo u zenicumudrac2 wrote:mobitel ti možda pronađu, kad ga neko kupi od tog cigana i počne koristiti. Dakle, najebat će još jedan pošten građanin a cigo će nastaviti po svome.
Duga devetka je uvijek dobar izbor.
Dobra blinda vrata se moraju imati. Alarm nije loše ugraditi. I to je sve što ti možeš uraditi.
mk ultra wrote:i rokneš cigića pa malo u zenicumudrac2 wrote:mobitel ti možda pronađu, kad ga neko kupi od tog cigana i počne koristiti. Dakle, najebat će još jedan pošten građanin a cigo će nastaviti po svome.
Dobra blinda vrata se moraju imati. Alarm nije loše ugraditi. I to je sve što ti možeš uraditi.
a gle, imaš i ćunu al ipak ne zguziš svaku koja naiđe.mk ultra wrote:i rokneš cigića pa malo u zenicumudrac2 wrote:mobitel ti možda pronađu, kad ga neko kupi od tog cigana i počne koristiti. Dakle, najebat će još jedan pošten građanin a cigo će nastaviti po svome.
prava postenjacina koja kupuje od cigana ukradenu robumudrac2 wrote:mobitel ti možda pronađu, kad ga neko kupi od tog cigana i počne koristiti. Dakle, najebat će još jedan pošten građanin a cigo će nastaviti po svome.
mudrac2 wrote:mobitel ti možda pronađu, kad ga neko kupi od tog cigana i počne koristiti. Dakle, najebat će još jedan pošten građanin a cigo će nastaviti po svome.
teško ćeš ga tako naći. Drotovi imaju mogućnost da ga lociraju čim se počne koristiti sa novom karticom.winkiewinkie wrote:mudrac2 wrote:mobitel ti možda pronađu, kad ga neko kupi od tog cigana i počne koristiti. Dakle, najebat će još jedan pošten građanin a cigo će nastaviti po svome.
Gdje se inače trguje ukradenim mobitelima? Provjeravam PIK i market.ba svako par minuta ali bez uspjeha
ah, svi se mi ponekad zaletimo. A ima i naivnih ljudi, dovoljno da mu se zakune majkom i ovaj mu povjeruje.samki12 wrote:prava postenjacina koja kupuje od cigana ukradenu robumudrac2 wrote:mobitel ti možda pronađu, kad ga neko kupi od tog cigana i počne koristiti. Dakle, najebat će još jedan pošten građanin a cigo će nastaviti po svome.
Ako imas IMEI broj od telefona, nadji nekog u policiji i pritisni Telecom (ili koji god ti je operater) i oni ti mogu naci mobitel i preko mobitela saznas ko ti je provalio.winkiewinkie wrote:Jutros dok mi je sin bio kući u periodu između 10:00 i 10:35 u naselju Dobrinja mi je obijen stan.Lopov je bio očigledno cigan koji je napravio vašar od stana dok je tražio novac,nakit i mobitele i probudio sina koji je doživio šok kada mu je cigan počeo mahati nožem i tražiti novac.Pošto novca nije bilo a i on se je očigledno uspaničio odlučio je pobjeći. Uzeo je jedan smartphone i fotoaparat. Slučaj je naravno prijavljen policiji koji rade na "RASVJETLJAVANJU" slučaja po raznim birtijama. Nažalost potraga za telefonom će biti neuspječna kao i 95% potraga za ovim našim kriminalcima.Ako igdje vidite da se prodaje Motorola Moto G ili vidite nekog balavca da se hvali "ocam , kako sam uzo telefon STRAŠŠAN qme" kontaktirajte me putem privatne poruke. No,moje pravo pitanje je kako se zaštititi? Da li se lopovi imaju naviku vraćati? Kupovina novih blinda vrata,alarm,video nadzor? Beretta M9 ispod jastuka? Strašno
Nadam se da je to ovaj balavi cigan i da ću uskoro dobiti svoje stvari nazad. Remove gypsies
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /100215149winkiewinkie wrote:
Iako ovo nije Amerika gdje nema Castle doctrinea , da nekim slucajem ubijem osobu koja mi provali u stan nakon brojnih upozorenja , zar zakon ne bi trebao stititi mene a ne nekog cigana koji nema zavrsenu ni srednju skolu?
Mjesanac wrote:Ako imas IMEI broj od telefona, nadji nekog u policiji i pritisni Telecom (ili koji god ti je operater) i oni ti mogu naci mobitel i preko mobitela saznas ko ti je provalio.winkiewinkie wrote:Jutros dok mi je sin bio kući u periodu između 10:00 i 10:35 u naselju Dobrinja mi je obijen stan.Lopov je bio očigledno cigan koji je napravio vašar od stana dok je tražio novac,nakit i mobitele i probudio sina koji je doživio šok kada mu je cigan počeo mahati nožem i tražiti novac.Pošto novca nije bilo a i on se je očigledno uspaničio odlučio je pobjeći. Uzeo je jedan smartphone i fotoaparat. Slučaj je naravno prijavljen policiji koji rade na "RASVJETLJAVANJU" slučaja po raznim birtijama. Nažalost potraga za telefonom će biti neuspječna kao i 95% potraga za ovim našim kriminalcima.Ako igdje vidite da se prodaje Motorola Moto G ili vidite nekog balavca da se hvali "ocam , kako sam uzo telefon STRAŠŠAN qme" kontaktirajte me putem privatne poruke. No,moje pravo pitanje je kako se zaštititi? Da li se lopovi imaju naviku vraćati? Kupovina novih blinda vrata,alarm,video nadzor? Beretta M9 ispod jastuka? Strašno
Nego im je samo potreban tvoj broj je li? Da, da, lopov ce i dalje koristiti tvoj broj.winkiewinkie wrote:
Evo sada sam zvao PU , policajac koji je pricao samnom je rekao da im IMEI od telefona nije potreban da bi ga pokusali locirati
Mozda lik onda konta da ti nadju preko kartice, koja je sigurno vec bacena.winkiewinkie wrote:Mjesanac wrote:Ako imas IMEI broj od telefona, nadji nekog u policiji i pritisni Telecom (ili koji god ti je operater) i oni ti mogu naci mobitel i preko mobitela saznas ko ti je provalio.winkiewinkie wrote:Jutros dok mi je sin bio kući u periodu između 10:00 i 10:35 u naselju Dobrinja mi je obijen stan.Lopov je bio očigledno cigan koji je napravio vašar od stana dok je tražio novac,nakit i mobitele i probudio sina koji je doživio šok kada mu je cigan počeo mahati nožem i tražiti novac.Pošto novca nije bilo a i on se je očigledno uspaničio odlučio je pobjeći. Uzeo je jedan smartphone i fotoaparat. Slučaj je naravno prijavljen policiji koji rade na "RASVJETLJAVANJU" slučaja po raznim birtijama. Nažalost potraga za telefonom će biti neuspječna kao i 95% potraga za ovim našim kriminalcima.Ako igdje vidite da se prodaje Motorola Moto G ili vidite nekog balavca da se hvali "ocam , kako sam uzo telefon STRAŠŠAN qme" kontaktirajte me putem privatne poruke. No,moje pravo pitanje je kako se zaštititi? Da li se lopovi imaju naviku vraćati? Kupovina novih blinda vrata,alarm,video nadzor? Beretta M9 ispod jastuka? Strašno
Evo sada sam zvao PU , policajac koji je pricao samnom je rekao da im IMEI od telefona nije potreban da bi ga pokusali locirati
Autopijaca, otprilike tamo gdje počinju oni zidani objekti, na sredini autopijace, tamo su cige sa mobitelima, javno ih prodaju.winkiewinkie wrote:mudrac2 wrote:mobitel ti možda pronađu, kad ga neko kupi od tog cigana i počne koristiti. Dakle, najebat će još jedan pošten građanin a cigo će nastaviti po svome.
Gdje se inače trguje ukradenim mobitelima? Provjeravam PIK i market.ba svako par minuta ali bez uspjeha
Slobodna, oslobođena bilo kakve odgovornosti.mk ultra wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /100215149winkiewinkie wrote:
Iako ovo nije Amerika gdje nema Castle doctrinea , da nekim slucajem ubijem osobu koja mi provali u stan nakon brojnih upozorenja , zar zakon ne bi trebao stititi mene a ne nekog cigana koji nema zavrsenu ni srednju skolu?
zna li neko šta je bilo sa njom?
Mislim da je osudjena zbog koristenja pistolja koji je bio babin, pa je tako pocinila krivicno djelo. A sigurno nije odgovarala zbog tog momka.Naslovnica wrote:Slobodna, oslobođena bilo kakve odgovornosti.mk ultra wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /100215149winkiewinkie wrote:
zna li neko šta je bilo sa njom?