Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ljudi odazovimo se u što većem broju, zbog nas samih, zbog naše djece. Ne dozvolimo da ovo prođe tek tako!
Pozovite prijatelje, razgasite putem društvenih mreža, pokažimo da sarajevski građanski duh nije mrtav.
Inače, moj prijedlog bi bio da se nakon početnog okupljanja, krene ka kući sudije zločinca koji je ubicu oslobodio, i da se tu nastavi protest, a ako treba i kamenovati kuću, stan tog sudijskog đubreta, spreman sam baciti prvi kamen.
Edit:
Nedjelja 12h na mjestu zločina. https://www.facebook.com/groups/1479933 ... 3/?fref=ts
sto je najtuznije ni onaj sto mu babo drzi Metropolis Nedzad Rasidagic sto je ubio pjesaka na trotoaru nije usudjen,katastrofa, kad vidim ovog u gradu muka mi dodje
madesa wrote:sto je najtuznije ni onaj sto mu babo drzi Metropolis Nedzad Rasidagic sto je ubio pjesaka na trotoaru nije usudjen,katastrofa, kad vidim ovog u gradu muka mi dodje
jer ne znaju ljudi, da znaju niko ne bi u metropolis otišao
madesa wrote:sto je najtuznije ni onaj sto mu babo drzi Metropolis Nedzad Rasidagic sto je ubio pjesaka na trotoaru nije usudjen,katastrofa, kad vidim ovog u gradu muka mi dodje
svaki dan minimalno 2 puta prodjem tuda i zazelim da izgori kafic i citava mu familija
Ja samo ZNAM da NISAM i NECU vise nikada u Zmaj uci, ni nesto pojesti... Ni u jedan, ni u drugi... Nece oni to nazalost osjetiti, ali kada bi nas se par hiljada ustrajnih naslo, bar bi osjetili...
U Metropolis nisam usao jos od otvaranja jer mi je bezveze, a nakon onoga znam i da NECU...
Pa zato da sam ja familija te zrtve. Fino bih isprintao ogromne plakate i svaku noc bi mu ih lijepio po izlogu.
Ali fazon je sto je on tada udario nekakvog bespomocnog starca i to se brzo zataskalo. Mozda covjek nije ni imao familije.
Ali u ovom slucaju ovaj muz MORA pokrenuti tuzbu. Jer vozac je kriv 100%, a javnost ce pratiti dogadjaj, pa da vidimo koji ce sudija stisnut muda pa ga pustit na slobodu. Ako se zna da je onaj malac za ubistvo onog momka na Kovacicima, kad se zapucao u njega dobio 9 godina. Taj malac je tada brzo vozio i bio je ko nesto pijan. Po meni je ovo sto puta gora stvar, prolazis kroz crveno i ubijes zenu.
ne treba se diskusija skretati u pravcu za i protiv blokiranja ceste-teziste treba ostati na oduzetom zivotu, to sto neki prijete da nece izlaziti ukoliko ce doci do blokade, jer ne zele da dovode druge sugradane u neugodne situacije da moraju mije njati put ne treba dovoditi u prvi plan
a gore ima i livada, tako da mislim da nece biti problem da protestanti protestuju i iskazu svoje nezadovoljstvo-ne ometajuci druge u njihovim obavezama
pred tuzilastvo ili sud ili sta vec, pa protesti. zapalit govna tamo i tuzitelje i sudije. to je najveci problem svega. stas tamo u nedzaricima na toj livadi?
karanana wrote:pred tuzilastvo ili sud ili sta vec, pa protesti. zapalit govna tamo i tuzitelje i sudije. to je najveci problem svega. stas tamo u nedzaricima na toj livadi?
Možda zato da se neko ne bi dosjetio da organizuje proteste na pravom mjestu?
Zašto postoje kazne za brzu vožnju? Da se izbjegne i ovakva nesreća.
Ali za neke je to samo izvor prihoda ili plate, pa su na tome se zadržali. Apsurd!
Ja ne mogu da vjerujem sta je ubicin advoka izjavio.Kaze nije on kriv,nijevozio vise odstoje, a ogranicenje 50. Pa da je taman ona i presla na crveno a on kroz zeleno i da je vozio po ogranicenju na vrijeme bi je vidio i zaobisao ili zakocio. Ma to treba lincovat javno!
ilkbahar wrote:Ja ne mogu da vjerujem sta je ubicin advoka izjavio.Kaze nije on kriv,nijevozio vise odstoje, a ogranicenje 50. Pa da je taman ona i presla na crveno a on kroz zeleno i da je vozio po ogranicenju na vrijeme bi je vidio i zaobisao ili zakocio. Ma to treba lincovat javno!
koji konj onaj advokat još če na kraju ispasti ona kriv što je onaj ubio. svašta. još prijeti da če tužiti "pola" Sarajeva.