U petak, 25. septembra, ispred zgrade Ustavnog suda (Desno krilo zgrade Predsjedništva) održaće se mirni protesti Udruženja poljoprivrednika BiH zbog nezadovoljstva u vezi sa
(ne)primjenom Zakona o zaštiti domaće proizvodnje.
Poljoprivrednici očekuju podršku građana Sarajeva i putnika namjernika s tim da će istim biti podijeljeno (besplatno) nekoliko tona povrća.
Spektakluk!
Protesti: UP BiH dijeli nekoliko tona povrća
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
-
in33sa
#2 Re: Protesti: UP BiH dijeli nekoliko tona povrća
Ne postoji nikavo Udruzenje poljoprivrednika BiH, radi se o Udruzenju poljoprivrednika u BiH, odnosno privatnom uduzenju familije Lijanovic.
Ovo u oni cesto izbace, da bi se stekao dojam kako predstavljhaju sve poljoprivrednike u BiH. Ublehasi najobicniji.
Ovo u oni cesto izbace, da bi se stekao dojam kako predstavljhaju sve poljoprivrednike u BiH. Ublehasi najobicniji.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#3 Re: Protesti: UP BiH dijeli nekoliko tona povrća
Imaju dobru web. stranicu (Obilje informacija):
http://www.upbih.ba/index.html
Naglasio sam i u naslov teme stavio da se DIJELI NEKOLIKO TONA POVRĆA.
To mene interesuje.
Ko će se pojaviti i pred novinarskim objektivima kamera/foto-aparata pružati ruke da dobije svoju gidu?
Kome je, zbog neimaštine, sasvim svejedno to što ga snimaju?
Nije sramota biti siromašan i doći na ove proteste radi dobijanja povrća.
Koliko će takvih doći da ''daju podršku'' poljoprivrednicima iz UP u BiH?
http://www.upbih.ba/index.html
Naglasio sam i u naslov teme stavio da se DIJELI NEKOLIKO TONA POVRĆA.
To mene interesuje.
Ko će se pojaviti i pred novinarskim objektivima kamera/foto-aparata pružati ruke da dobije svoju gidu?
Kome je, zbog neimaštine, sasvim svejedno to što ga snimaju?
Nije sramota biti siromašan i doći na ove proteste radi dobijanja povrća.
Koliko će takvih doći da ''daju podršku'' poljoprivrednicima iz UP u BiH?