Simbol 'Otpora' na brosuri je tu,dakle,sve je jasno.Kako providno.
Ili sto bi rahmetli Hugo Cavez reko-Otnop
Simbol 'Otpora' na brosuri je tu,dakle,sve je jasno.Kako providno.
Eh to, onaj drugi nije radio. Hvala.Danguba wrote:ovdje
E moj Klavikulice,sirijski pobunjenici su postali takvi tek nakon 5-6 mjeseci rata,u pocetku su bili kao i ovi u Turskoj.Samo sto to nije sprijecilo Asada da puca po njima od prvog dana.Ne moze bolan na silu se stavit znak jednakosti,dzaba.Al mora ti se priznat da se trudisKlavikula wrote:
Ma i nema potrebe,onaj Otporov simbol je bio dovoljan.Sapienti sat.bregano wrote:@Co0l
Mrzi me sad da postam jos detalja a ima ih prilicno.. upustva,rezerve hrane-vode na odredjenim lokacijama cak fotografija iz "staba" tacnije prostorije odakle se vrsi vjerovatno koordinacija.

klavirdžija wrote:Više nas ima na ovoj temi, nego njih tamo…
Volim i ja tebeKlavikula wrote:e moj cool....
Koja drzava,Jugoslavija?Klavikula wrote:a jebote koliko pametnih na forumu. mozes mislit skontali da protesti nisu zbog parka. ja da ikako mogu sve bih vas u parlament gurno da i ova drzava profunkcionise.
Otisli ljudi da spavaju, vidis koji je vakatvatrogasac wrote:klavirdžija wrote:Više nas ima na ovoj temi, nego njih tamo…
Otišli im autobusi.
Valja im na ispite ujutrobeautyfool wrote:Otisli ljudi da spavaju, vidis koji je vakatvatrogasac wrote:klavirdžija wrote:Više nas ima na ovoj temi, nego njih tamo…
Otišli im autobusi.
http://www.klix.ba/forum/politicki-tero ... 2s775.htmlKlavikula wrote:a jebote koliko pametnih na forumu. mozes mislit skontali da protesti nisu zbog parka. ja da ikako mogu sve bih vas u parlament gurno da i ova drzava profunkcionise.
Co0l wrote:Koja drzava,Jugoslavija?Klavikula wrote:a jebote koliko pametnih na forumu. mozes mislit skontali da protesti nisu zbog parka. ja da ikako mogu sve bih vas u parlament gurno da i ova drzava profunkcionise.
pretpostavljam, nisi me dobro skonto, al nije bitno. pozdrav.Danguba wrote:http://www.klix.ba/forum/politicki-tero ... 2s775.htmlKlavikula wrote:a jebote koliko pametnih na forumu. mozes mislit skontali da protesti nisu zbog parka. ja da ikako mogu sve bih vas u parlament gurno da i ova drzava profunkcionise.
...a sada opet nastavi o drvecu, parkovima i sumama
Pa tek se ukljucio coJek, valja pretraziti google...Co0l wrote:Sad ce ovaj padobranac opet ponovit sve vijesti od juce i danas koje su vec postane ovdje