Kaligrafija wrote:Evo ga, u parku mars na Drinu...daj im jos samo da popiju...pletara nek kruzi kros masu...![]()
U parku pici SARS, a na trgu mrs na Drinu pjevjau.
Kaligrafija wrote:Evo ga, u parku mars na Drinu...daj im jos samo da popiju...pletara nek kruzi kros masu...![]()
dezurni_ucenik wrote:Alfons Kauders wrote:Mile Dodik ne samo da je najvjestiji politicar u drzavi, vec je ocito i najveci trolldezurni_ucenik wrote:"Nasu bracu u parku Mladena Stojanovica da pozdravimo jednim velikim aplauzom" - poruka sa trga
![]()
![]()
![]()
![]()
Ima smisla za humor sto jes' jes'.
Ma iste pjesme i tam i tam...dezurni_ucenik wrote:Kaligrafija wrote:Evo ga, u parku mars na Drinu...daj im jos samo da popiju...pletara nek kruzi kros masu...![]()
U parku pici SARS, a na trgu mrs na Drinu pjevjau.
Objektivno gledano, cetnici su u parku.kamen spoticanja wrote:"Nasa najveca prednost je bila sto se u ratu nismo podjelili na partizane i cetnike...svi smo bili cetnici"
al sto ovi miletovi trolaju
bratstvo i jedinstvo,aplauzi
__Phoenix__ wrote:Ostajanje Dodika na vlasti je najbolje i za federaciju i za BiH...
mO k3 wrote:dezurni_ucenik wrote:Alfons Kauders wrote:
Mile Dodik ne samo da je najvjestiji politicar u drzavi, vec je ocito i najveci troll
Ima smisla za humor sto jes' jes'.![]()
Jeste da je krkan ,ali jebat mu sve moze se sa njim nasmijati ....
Skolski drug ima neko kumstvo sa njim pa smo proslog ljeta pricali malo o miletu....
Kaze on meni moke nije mile nacionalista ,ali to hoce ovi moji da cuju
Papke lik nabio zivotamFreamon Lester wrote:Kakav je ono razanj na bini opozicije?
Eno Mladica juniora na bini....poruka savrsena.oldtajmer wrote:malo mars na drinu,malo sars,fali mi vala lepi mica i baja mali