Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post Reply
tataćusak

#376 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by tataćusak »

Ma koliko ovo nama bilo smijeano i sprdancija i nama su isto ovo uradili. Dodik rasporedio policiju sa dugim cijevima, on i fahro hoce udar vako-nako.
Identican scenarij i u RSu. Bosnjaci hoce da nas ukinu, dolaze na proteste itd itd.
A mi i jedni i drugi vise gladni nego siti i ismijavamo jedni druge :-?
Alfons Kauders

#377 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by Alfons Kauders »

moa wrote:Baja ce da izadje kao jos suvereniji pobjednik iz ovoga, pokazat ce da je demokrata jer dozvoljava i proteste koji su protiv RS-a ili nisu bili u interesu RSa...itd.. Svima preporucujem da pogleda na youtubu goli zivot i interviju sa Aleksndrom Bilanovicem. covjek je radio u Drzavnoj Sluzbi bezbednosti Srbije i fino objasnio o cemu se radi iako svi mi manje vise znamo.

Opozicija se precijenila. Sad bi najradije otkazali proteste, ali prekasno je.

U subotu ce se obrukati ko budale, Baja ih navukao ko malu djecu.
Danguba

#378 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by Danguba »

Bi ce tu svasta

Image

zeljko poji preCednika

Image
@mba

#379 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by @mba »

nebi me zacudilo da baja ne postavi kakav eksploziv da bi kasnije sve "ekstermiatima iz sarajeva i sa b. istoka" prepisao, svasta ke moguce?
GeeTnT

#380 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by GeeTnT »

@mba wrote:nebi me zacudilo da baja ne postavi kakav eksploziv da bi kasnije sve "ekstermiatima iz sarajeva i sa b. istoka" prepisao, svasta ke moguce?
...i za odmazdu dodje do privodjenja Bosnjaka na "razgovor", onda opet ili krst na Zlatitu ili ce neka nana udarit na temelj crkve u svojoj avliji...eno i jeremija Radmanovic se u uhvatio u kolo srpskih s(nsd)estara i nejaci...mtrmjbmustau
Danguba

#381 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by Danguba »

Definitivno nece se dogoditi nista sve dok vlada Kim Jong-un.
VCorp

#382 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by VCorp »

Kako su samo bolesni s propagandom, očistili skoro sve Bošnjake i Hrvate iz četniteta i sad mi krivi jer će se sukobiti bagra uhljebaška iz dvije postčetničke stranke :lol: Neka nam popuše, poslati našu policiju sa dugim cijevima na granice Pederacije i samo gledati bez miješanja kako se kolju između sebe. Ne idu mi u glavu ti njihovi kompleksi, usrali su sami sebi sa svojim srbovanjem prije kruha manji entitet ali kao boje se nas da nam to neće poslužiti kao povod za ukidanje genocidne tvorevine.

Ako smo mi krivi što pušite Dodiku 15 godina, onda mi je drago. Da bog da pušili još 115 :bih:
bh.tornjak

#383 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by bh.tornjak »

Danguba wrote:
zeljko poji preCednika

Image
precednik je malo dalje u masi.....medju `erojima

taj lik je kukavica...vidis mu orla na stitu
moa

#384 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by moa »

Alfons Kauders wrote:
moa wrote:Baja ce da izadje kao jos suvereniji pobjednik iz ovoga, pokazat ce da je demokrata jer dozvoljava i proteste koji su protiv RS-a ili nisu bili u interesu RSa...itd.. Svima preporucujem da pogleda na youtubu goli zivot i interviju sa Aleksndrom Bilanovicem. covjek je radio u Drzavnoj Sluzbi bezbednosti Srbije i fino objasnio o cemu se radi iako svi mi manje vise znamo.

Jasta je jos nas evo proglasise Extremistima iz Sarajeva, dok Srbijance u svilu zamotase. Mora im se skinuti kapa za ovo. Nema od ove price nista, idemo dalje. Ljudi imal li dje kakih para da se izbije i sta zaradi na posten nacin.
statixx

#385 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by statixx »

Danguba wrote:Definitivno nece se dogoditi nista sve dok vlada Kim Jong-un.
Pogresno ti je poredjenje. Baja, za razliku od Kima, ne uziva status bozanstva i nema na raspolaganju takvu vrstu zamki, tako da su njegova karizma i povjerenje koje ima u narodu rezultat mukotrpnog rada i konkretnih, mjerljivih, rezultata, a podaci su, jel', neumoljivi... :D
Patriotska_Liga

#386 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by Patriotska_Liga »

Šukalo: Aktivisti SNSD-a traktorima će blokirati dolazak naroda na proteste

http://www.klix.ba/vijesti/bih/sukalo-a ... /160512110

Šta baulja ovaj musliman biblijskog imena iz saveza za rikverc? Pa on se ruga našim vrijednim seljacima koji su u stanju da poture i vlastite traktore kako bi se spriječila muslimanska ujdurma iz Sarajeva. Dževad je već prepoznao opasnost od dolaska muslimanskih ekstremista na protest saveza za sahrane o čemu je uredno obavijestio Radmanovića. Svi pošteni šumski seljaci će da rasporede vlastite traktore marke IMT na entitetsku liniju koju je guardian davno obećao iscrtati jupolom, a Guardian će lično poslati dva John Deere i tri Massey Ferguson traktora sa svog ranča u Bakincima koji će Bakirovim militantima ispriječiti put tamo negdje sjeverno od Jajca, gdje je lucidni Dževad prognozirao da će ova banda pokušati da prođe na konačnom cilju ka protestima saveza za rikverc.
Alfons Kauders

#387 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by Alfons Kauders »

moa wrote:
Alfons Kauders wrote:

Jasta je jos nas evo proglasise Extremistima iz Sarajeva, dok Srbijance u svilu zamotase. Mora im se skinuti kapa za ovo. Nema od ove price nista, idemo dalje. Ljudi imal li dje kakih para da se izbije i sta zaradi na posten nacin.
To ti je drug stari fol s basketa, roling, pa posalje ovaj savez za neki kurac po cevape, i za tri dana ce opet da pricaju o vehabijama, radikalima iz Bihaca, zelenoj transverzali i ostalim pizdarijama. Koji ce se izdajnik usuditi ista zucnuti kada se prica prebaci na taj kolosjek :D
@mba

#388 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by @mba »

ljudi, jel se oglasio i ''ekspert sa crnim djozlama'' sta on kaze na ovo sve, jel pronasao krivce, ko sta sprema, odakle, iz kojeg pravca, da nece 5. korpus izbiti ''odnekle'', :D covjek je ekspert svjetskog ranga, parirati mu moze samo onaj iz srbije neznam mu ime! :D
Drvosjeca iz Dejcica

#389 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

@mba wrote:ljudi, jel se oglasio i ''ekspert sa crnim djozlama'' sta on kaze na ovo sve, jel pronasao krivce, ko sta sprema, odakle, iz kojeg pravca, da nece 5. korpus izbiti ''odnekle'', :D covjek je ekspert svjetskog ranga, parirati mu moze samo onaj iz srbije neznam mu ime! :D
Miroslav Lazanski :mrgreen:
Juliuscezar

#390 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by Juliuscezar »

Jeste dobili borbene rasporede iz hotela Tuzla, kodna imena za komentare na portalima. Nadam se da cemo se sad i mi iz mladje generacije dokazat i dobiti pristup hotelu.
hizo ramidovic

#391 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by hizo ramidovic »

Сва срећа па Срби имају веома добре експерте за тероризам и обавештајце који су на време препознали подмукле и зле намере исламских фанатика из муслиманских делова тзв. БиХ а нарочито из тзв. Сарајева тј. европског Техерана и из Бихаћа који је данас једно од главних упоришта беле Ал-Каиде и босанских исламиста. Срећа за српски народ је и да има такво вођство какво је Додик и нјегова странка па су на време препознали издајнике сакривене иза тзв. Савеза за промене који ће, како јављају обавештајне службе, на протестима имати турске и арапске заставе јер су их они финансијски помогли за ове протесте да би срушили Милета а тиме и РС.
escobar__

#392 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by escobar__ »

VCorp wrote:Kako su samo bolesni s propagandom, očistili skoro sve Bošnjake i Hrvate iz četniteta i sad mi krivi jer će se sukobiti bagra uhljebaška iz dvije postčetničke stranke :lol: Neka nam popuše, poslati našu policiju sa dugim cijevima na granice Pederacije i samo gledati bez miješanja kako se kolju između sebe. Ne idu mi u glavu ti njihovi kompleksi, usrali su sami sebi sa svojim srbovanjem prije kruha manji entitet ali kao boje se nas da nam to neće poslužiti kao povod za ukidanje genocidne tvorevine.

Ako smo mi krivi što pušite Dodiku 15 godina, onda mi je drago. Da bog da pušili još 115 :bih:
Apsolutno se slažem... Maksimalno izignorisat dešavanja u rs-u, nek se jebu.
Neregistrirani

#393 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by Neregistrirani »

bhnapoleon1 wrote:Jeste dobili borbene rasporede iz hotela Tuzla, kodna imena za komentare na portalima. Nadam se da cemo se sad i mi iz mladje generacije dokazat i dobiti pristup hotelu.
A, ne, ovo sad ide iz Bihaca. http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/po ... -Banjaluci
Kako saznaju "Novosti", grupa ekstremnih Bošnjaka iz bihaćke regije i huligani iz navijačkih grupa, uz logističku podršku pojedinih delova Obaveštajno-sigurnosne agencije BiH, planiraju da izazovu nerede na mitingu i kontramitingu i destabilizuju RS.
ze kalanga

#394 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by ze kalanga »

hizo ramidovic wrote:Сва срећа па Срби имају веома добре експерте за тероризам и обавештајце који су на време препознали подмукле и зле намере исламских фанатика из муслиманских делова тзв. БиХ а нарочито из тзв. Сарајева тј. европског Техерана и из Бихаћа који је данас једно од главних упоришта беле Ал-Каиде и босанских исламиста. Срећа за српски народ је и да има такво вођство какво је Додик и нјегова странка па су на време препознали издајнике сакривене иза тзв. Савеза за промене који ће, како јављају обавештајне службе, на протестима имати турске и арапске заставе јер су их они финансијски помогли за ове протесте да би срушили Милета а тиме и РС.
Ljudi poput Galijaševića se samo prozivaju da su eksperti. Njihova uloga je mizerna. BIA je ta koja prati situaciju i koja zna sve o svemu što se dešava u RS. :izet: Prati se oko 1500 ljudi sumnjivih da su umješani u terorizam. Galiješavić & co. su tu da baljezgaju.
Alfons Kauders

#395 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by Alfons Kauders »

ze kalanga wrote:
hizo ramidovic wrote:Сва срећа па Срби имају веома добре експерте за тероризам и обавештајце који су на време препознали подмукле и зле намере исламских фанатика из муслиманских делова тзв. БиХ а нарочито из тзв. Сарајева тј. европског Техерана и из Бихаћа који је данас једно од главних упоришта беле Ал-Каиде и босанских исламиста. Срећа за српски народ је и да има такво вођство какво је Додик и нјегова странка па су на време препознали издајнике сакривене иза тзв. Савеза за промене који ће, како јављају обавештајне службе, на протестима имати турске и арапске заставе јер су их они финансијски помогли за ове протесте да би срушили Милета а тиме и РС.
Ljudi poput Galijaševića se samo prozivaju da su eksperti. Njihova uloga je mizerna. BIA je ta koja prati situaciju i koja zna sve o svemu što se dešava u RS. :izet: Prati se oko 1500 ljudi sumnjivih da su umješani u terorizam. Galiješavić & co. su tu da baljezgaju.
Ti si novi ovdje, pa nisi upratio Hizu i njegov specificni smisao za humor. Nije po svacijem ukusu, ali meni se svidja. :D

BIA ne raspolaze resursima, ni ljudskim ni finansijskim, da pokrije BiH. RS djelimicno, ali FBiH skroz slabo. Ne znam odakle ti cifra o 1500 umjesanih za terorizam u RS. Toliko ih nema na cijelom Balkanu.
ze kalanga

#396 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by ze kalanga »

Alfonse

Ne ljutim se ja ni na koga... već vidim ljudi ozbiljno doživljavaju Galijaševića :D

Što se tiče podataka BIA radi u saradnji sa ostalim institucijama RS-a i Federalnim. Ta brojka raste iz dana u dan. O svim "sumnjivim" lokalne policijske stanice imaju informacije, njihovi koraci se prate, što ne znači da je bezbjednost na visokom nivou.

Ono što sam juče rekao - samo da potvrdim, Dodik će izvesti ogroman broj ljudi.
Qoom

#399 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by Qoom »

Ako je ko zaboravio, 'vako to radi "ekspert za terorizam"

Image
bh.tornjak

#400 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by bh.tornjak »

Hannibal ante portas (zle dzihadlije vrebaju povoljan trenutak da uniste drzavetinu srpsku)

Alea iacta es (u ovu partiju gvardijan ulaze sve..... To be, or not to be, that is the question)

Rubicon se mora preci..... nazad se nema kuda.
Post Reply