Identican scenarij i u RSu. Bosnjaci hoce da nas ukinu, dolaze na proteste itd itd.
A mi i jedni i drugi vise gladni nego siti i ismijavamo jedni druge
moa wrote:Baja ce da izadje kao jos suvereniji pobjednik iz ovoga, pokazat ce da je demokrata jer dozvoljava i proteste koji su protiv RS-a ili nisu bili u interesu RSa...itd.. Svima preporucujem da pogleda na youtubu goli zivot i interviju sa Aleksndrom Bilanovicem. covjek je radio u Drzavnoj Sluzbi bezbednosti Srbije i fino objasnio o cemu se radi iako svi mi manje vise znamo.

...i za odmazdu dodje do privodjenja Bosnjaka na "razgovor", onda opet ili krst na Zlatitu ili ce neka nana udarit na temelj crkve u svojoj avliji...eno i jeremija Radmanovic se u uhvatio u kolo srpskih s(nsd)estara i nejaci...mtrmjbmustau@mba wrote:nebi me zacudilo da baja ne postavi kakav eksploziv da bi kasnije sve "ekstermiatima iz sarajeva i sa b. istoka" prepisao, svasta ke moguce?
precednik je malo dalje u masi.....medju `erojimaDanguba wrote:
zeljko poji preCednika
Jasta je jos nas evo proglasise Extremistima iz Sarajeva, dok Srbijance u svilu zamotase. Mora im se skinuti kapa za ovo. Nema od ove price nista, idemo dalje. Ljudi imal li dje kakih para da se izbije i sta zaradi na posten nacin.Alfons Kauders wrote:moa wrote:Baja ce da izadje kao jos suvereniji pobjednik iz ovoga, pokazat ce da je demokrata jer dozvoljava i proteste koji su protiv RS-a ili nisu bili u interesu RSa...itd.. Svima preporucujem da pogleda na youtubu goli zivot i interviju sa Aleksndrom Bilanovicem. covjek je radio u Drzavnoj Sluzbi bezbednosti Srbije i fino objasnio o cemu se radi iako svi mi manje vise znamo.
Opozicija se precijenila. Sad bi najradije otkazali proteste, ali prekasno je.
U subotu ce se obrukati ko budale, Baja ih navukao ko malu djecu.
Pogresno ti je poredjenje. Baja, za razliku od Kima, ne uziva status bozanstva i nema na raspolaganju takvu vrstu zamki, tako da su njegova karizma i povjerenje koje ima u narodu rezultat mukotrpnog rada i konkretnih, mjerljivih, rezultata, a podaci su, jel', neumoljivi...Danguba wrote:Definitivno nece se dogoditi nista sve dok vlada Kim Jong-un.
To ti je drug stari fol s basketa, roling, pa posalje ovaj savez za neki kurac po cevape, i za tri dana ce opet da pricaju o vehabijama, radikalima iz Bihaca, zelenoj transverzali i ostalim pizdarijama. Koji ce se izdajnik usuditi ista zucnuti kada se prica prebaci na taj kolosjekmoa wrote:Jasta je jos nas evo proglasise Extremistima iz Sarajeva, dok Srbijance u svilu zamotase. Mora im se skinuti kapa za ovo. Nema od ove price nista, idemo dalje. Ljudi imal li dje kakih para da se izbije i sta zaradi na posten nacin.Alfons Kauders wrote:moa wrote:Baja ce da izadje kao jos suvereniji pobjednik iz ovoga, pokazat ce da je demokrata jer dozvoljava i proteste koji su protiv RS-a ili nisu bili u interesu RSa...itd.. Svima preporucujem da pogleda na youtubu goli zivot i interviju sa Aleksndrom Bilanovicem. covjek je radio u Drzavnoj Sluzbi bezbednosti Srbije i fino objasnio o cemu se radi iako svi mi manje vise znamo.
Opozicija se precijenila. Sad bi najradije otkazali proteste, ali prekasno je.
U subotu ce se obrukati ko budale, Baja ih navukao ko malu djecu.
Miroslav Lazanski@mba wrote:ljudi, jel se oglasio i ''ekspert sa crnim djozlama'' sta on kaze na ovo sve, jel pronasao krivce, ko sta sprema, odakle, iz kojeg pravca, da nece 5. korpus izbiti ''odnekle'',covjek je ekspert svjetskog ranga, parirati mu moze samo onaj iz srbije neznam mu ime!
Apsolutno se slažem... Maksimalno izignorisat dešavanja u rs-u, nek se jebu.VCorp wrote:Kako su samo bolesni s propagandom, očistili skoro sve Bošnjake i Hrvate iz četniteta i sad mi krivi jer će se sukobiti bagra uhljebaška iz dvije postčetničke strankeNeka nam popuše, poslati našu policiju sa dugim cijevima na granice Pederacije i samo gledati bez miješanja kako se kolju između sebe. Ne idu mi u glavu ti njihovi kompleksi, usrali su sami sebi sa svojim srbovanjem prije kruha manji entitet ali kao boje se nas da nam to neće poslužiti kao povod za ukidanje genocidne tvorevine.
Ako smo mi krivi što pušite Dodiku 15 godina, onda mi je drago. Da bog da pušili još 115
A, ne, ovo sad ide iz Bihaca. http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/po ... -Banjalucibhnapoleon1 wrote:Jeste dobili borbene rasporede iz hotela Tuzla, kodna imena za komentare na portalima. Nadam se da cemo se sad i mi iz mladje generacije dokazat i dobiti pristup hotelu.
Kako saznaju "Novosti", grupa ekstremnih Bošnjaka iz bihaćke regije i huligani iz navijačkih grupa, uz logističku podršku pojedinih delova Obaveštajno-sigurnosne agencije BiH, planiraju da izazovu nerede na mitingu i kontramitingu i destabilizuju RS.
Ljudi poput Galijaševića se samo prozivaju da su eksperti. Njihova uloga je mizerna. BIA je ta koja prati situaciju i koja zna sve o svemu što se dešava u RS.hizo ramidovic wrote:Сва срећа па Срби имају веома добре експерте за тероризам и обавештајце који су на време препознали подмукле и зле намере исламских фанатика из муслиманских делова тзв. БиХ а нарочито из тзв. Сарајева тј. европског Техерана и из Бихаћа који је данас једно од главних упоришта беле Ал-Каиде и босанских исламиста. Срећа за српски народ је и да има такво вођство какво је Додик и нјегова странка па су на време препознали издајнике сакривене иза тзв. Савеза за промене који ће, како јављају обавештајне службе, на протестима имати турске и арапске заставе јер су их они финансијски помогли за ове протесте да би срушили Милета а тиме и РС.
Ti si novi ovdje, pa nisi upratio Hizu i njegov specificni smisao za humor. Nije po svacijem ukusu, ali meni se svidja.ze kalanga wrote:Ljudi poput Galijaševića se samo prozivaju da su eksperti. Njihova uloga je mizerna. BIA je ta koja prati situaciju i koja zna sve o svemu što se dešava u RS.hizo ramidovic wrote:Сва срећа па Срби имају веома добре експерте за тероризам и обавештајце који су на време препознали подмукле и зле намере исламских фанатика из муслиманских делова тзв. БиХ а нарочито из тзв. Сарајева тј. европског Техерана и из Бихаћа који је данас једно од главних упоришта беле Ал-Каиде и босанских исламиста. Срећа за српски народ је и да има такво вођство какво је Додик и нјегова странка па су на време препознали издајнике сакривене иза тзв. Савеза за промене који ће, како јављају обавештајне службе, на протестима имати турске и арапске заставе јер су их они финансијски помогли за ове протесте да би срушили Милета а тиме и РС.Prati se oko 1500 ljudi sumnjivih da su umješani u terorizam. Galiješavić & co. su tu da baljezgaju.