Ti kada nemaš argumenta onda kreneš po onoj "Hamo vidi mu glave". Zna ili ne zna to ostavljam svakom ponaosob da procjeni a možda najbolje govori njegova karijera i biografija za sebe. A Mile Ronhil je običan švercer i mesar, politički prevrtljivac bez časti, ali eto demokratija je pa svako može da bira sebi političare.Yug wrote: Halooo,pricas o Mekticu koji ne zna dvije prosto prosirene recenice da kaze.Da baba neka sa Kozare dodje u studio i prica protiv Mikja vi bi rekli "ja sto baba pametno zbori,halal joj vjera"...Sto Vi mrzite toliko Mikija
![]()
Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
- Drvosjeca iz Dejcica
#276 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
- Alfons Kauders
#277 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Ono kad dodjes dotle da branis Dodika pozivajuci se na kulturu dijaloga i nivo komunikacije...
Kao da se pozivas na Billa Cosbya kad su u pitanju prava zena 
-
Yug
#278 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Ne ne ,molim lijepo kulturu dijaloga nisam spominjao,mislim hellooo,kakva kultura dijaloga na balkanu,slabo je ima i u civilizovanijim drzavama kada je politika u pitanju.Ali kako objasniti da je na ovome forumu postavljen svjetski rekord,mislim da je sve ove godine bilo preko deset tisuca stranica o Miloradu Dodiku,svjetski rekord.Razumijem da ga ljudi mrze ali zasto ga toliko mrzeAlfons Kauders wrote:Ono kad dodjes dotle da branis Dodika pozivajuci se na kulturu dijaloga i nivo komunikacije...Kao da se pozivas na Billa Cosbya kad su u pitanju prava zena
-
Qoom
#279 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Mile je ohrndana seljačina koja jebe svoje, ne vadi.
- Drvosjeca iz Dejcica
#280 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Deset tisuća...pravi Srbin.Yug wrote:Ne ne ,molim lijepo kulturu dijaloga nisam spominjao,mislim hellooo,kakva kultura dijaloga na balkanu,slabo je ima i u civilizovanijim drzavama kada je politika u pitanju.Ali kako objasniti da je na ovome forumu postavljen svjetski rekord,mislim da je sve ove godine bilo preko deset tisuca stranica o Miloradu Dodiku,svjetski rekord.Razumijem da ga ljudi mrze ali zasto ga toliko mrzeAlfons Kauders wrote:Ono kad dodjes dotle da branis Dodika pozivajuci se na kulturu dijaloga i nivo komunikacije...Kao da se pozivas na Billa Cosbya kad su u pitanju prava zena
,da postaje i tragikomicno da se pljesce SDS koji je razvalio sa Karadzicem ovu zemlju,SDS koji se nikada nije ogradio od etnickih ciscenja i zlocina u opstinama u kojima su bili na vlasti u ratno vrijeme.Da je jedan Mektic "pravi lik" itd.To je vec pitanje za soiciologe i psihologe.Naravno sto se tice buducnosti i proslosti Srpske danas svi misle isto ali zasto bas Mikija toliko mrzite
![]()
.Ako unistava Srpsku pa onda super,stipu ga nek radi to
A o sastavljanju rečenica evo najbolje govori možda ova emisija.
- ranger
#281 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
i ja sam mu u prvim postovima primjetio "što" umjesto štaDrvosjeca iz Dejcica wrote:Deset tisuća...pravi Srbin.Yug wrote:Ne ne ,molim lijepo kulturu dijaloga nisam spominjao,mislim hellooo,kakva kultura dijaloga na balkanu,slabo je ima i u civilizovanijim drzavama kada je politika u pitanju.Ali kako objasniti da je na ovome forumu postavljen svjetski rekord,mislim da je sve ove godine bilo preko deset tisuca stranica o Miloradu Dodiku,svjetski rekord.Razumijem da ga ljudi mrze ali zasto ga toliko mrzeAlfons Kauders wrote:Ono kad dodjes dotle da branis Dodika pozivajuci se na kulturu dijaloga i nivo komunikacije...Kao da se pozivas na Billa Cosbya kad su u pitanju prava zena
,da postaje i tragikomicno da se pljesce SDS koji je razvalio sa Karadzicem ovu zemlju,SDS koji se nikada nije ogradio od etnickih ciscenja i zlocina u opstinama u kojima su bili na vlasti u ratno vrijeme.Da je jedan Mektic "pravi lik" itd.To je vec pitanje za soiciologe i psihologe.Naravno sto se tice buducnosti i proslosti Srpske danas svi misle isto ali zasto bas Mikija toliko mrzite
![]()
lozi vas lik ko toplane
- Drvosjeca iz Dejcica
#282 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Misli da loži...ranger wrote: i ja sam mu u prvim postovima primjetio "što" umjesto šta![]()
lozi vas lik ko toplane![]()
- Alfons Kauders
#283 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Ti fakat fulas cijeli fudbal dok mislis da ljudi mrze Dodika, a ujedno vole SDS.Yug wrote:Ne ne ,molim lijepo kulturu dijaloga nisam spominjao,mislim hellooo,kakva kultura dijaloga na balkanu,slabo je ima i u civilizovanijim drzavama kada je politika u pitanju.Ali kako objasniti da je na ovome forumu postavljen svjetski rekord,mislim da je sve ove godine bilo preko deset tisuca stranica o Miloradu Dodiku,svjetski rekord.Razumijem da ga ljudi mrze ali zasto ga toliko mrzeAlfons Kauders wrote:Ono kad dodjes dotle da branis Dodika pozivajuci se na kulturu dijaloga i nivo komunikacije...Kao da se pozivas na Billa Cosbya kad su u pitanju prava zena
![]()
-
Yug
#284 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Eno sad,znas ti dobro sta sam mislio,ne vole ljudi ni samo srpsko spominjanje u zemlji dobrih bosnjana,pricamo o fenomenu kojeg sam jasno naveo gore u postu.Alfons Kauders wrote:Ti fakat fulas cijeli fudbal dok mislis da ljudi mrze Dodika, a ujedno vole SDS.Yug wrote:Ne ne ,molim lijepo kulturu dijaloga nisam spominjao,mislim hellooo,kakva kultura dijaloga na balkanu,slabo je ima i u civilizovanijim drzavama kada je politika u pitanju.Ali kako objasniti da je na ovome forumu postavljen svjetski rekord,mislim da je sve ove godine bilo preko deset tisuca stranica o Miloradu Dodiku,svjetski rekord.Razumijem da ga ljudi mrze ali zasto ga toliko mrzeAlfons Kauders wrote:Ono kad dodjes dotle da branis Dodika pozivajuci se na kulturu dijaloga i nivo komunikacije...Kao da se pozivas na Billa Cosbya kad su u pitanju prava zena
![]()
- Drvosjeca iz Dejcica
#285 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Tako nekako. Ja mogu mrziti Kardžića i Mladića, ratne zločince i njihova djela ali na Dodika sam ovuglao...postaje mi smiješno to njegovo trabunjanje...pa kojekakve izjave.Alfons Kauders wrote:Ti fakat fulas cijeli fudbal dok mislis da ljudi mrze Dodika, a ujedno vole SDS.Yug wrote:Ne ne ,molim lijepo kulturu dijaloga nisam spominjao,mislim hellooo,kakva kultura dijaloga na balkanu,slabo je ima i u civilizovanijim drzavama kada je politika u pitanju.Ali kako objasniti da je na ovome forumu postavljen svjetski rekord,mislim da je sve ove godine bilo preko deset tisuca stranica o Miloradu Dodiku,svjetski rekord.Razumijem da ga ljudi mrze ali zasto ga toliko mrzeAlfons Kauders wrote:Ono kad dodjes dotle da branis Dodika pozivajuci se na kulturu dijaloga i nivo komunikacije...Kao da se pozivas na Billa Cosbya kad su u pitanju prava zena
![]()
- Drvosjeca iz Dejcica
#286 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Yug wrote:
Eno sad,znas ti dobro sta sam mislio,ne vole ljudi ni samo srpsko spominjanje u zemlji dobrih bosnjana,pricamo o fenomenu kojeg sam jasno naveo gore u postu.
-
Yug
#287 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
@drvosjeca
da da ,to je u pitanju
da da ,to je u pitanju
-
Yug
#288 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
To su crkve Bosnjaka pravoslavaca,sto bi ih rusiliDrvosjeca iz Dejcica wrote:Yug wrote:
Eno sad,znas ti dobro sta sam mislio,ne vole ljudi ni samo srpsko spominjanje u zemlji dobrih bosnjana,pricamo o fenomenu kojeg sam jasno naveo gore u postu.Imaš pravo, u zemlji dobrijeh Bošnjana polupaše sve ćirilične natpise, sve crkve sravnjene sa zemljom a neki dan bilo otvorenje stare pravoslavne crkve na Baščaršiji što je srušiše zelene beretke 1993. godine i to tek iz drugog pokušaja.
- Drvosjeca iz Dejcica
#289 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Tako se to radi u Pjongjangu.

http://www.klix.ba/vijesti/bih/demokrat ... /160512024Demokratija na SNSD-ov način: Podrška Dodikovom kontraprotestu ili otkaz iz državne službe
Da znaš da jesu.Yug wrote: To su crkve Bosnjaka pravoslavaca,sto bi ih rusili
-
Yug
#290 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Pa to Ti pricam,kako ce merhametli Izetbegovic stari Bosnjak iz Beograda rusiti bosnjacke pravoslavne crkve.Mislim nema logike.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Tako se to radi u Pjongjangu.![]()
http://www.klix.ba/vijesti/bih/demokrat ... /160512024Demokratija na SNSD-ov način: Podrška Dodikovom kontraprotestu ili otkaz iz državne službe
- Alfons Kauders
#291 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Znam ja vrlo dobro na sta si ti mislio, stoga ti i kazem da si fulao cijeli fudbal.Yug wrote:Eno sad,znas ti dobro sta sam mislio,ne vole ljudi ni samo srpsko spominjanje u zemlji dobrih bosnjana,pricamo o fenomenu kojeg sam jasno naveo gore u postu.Alfons Kauders wrote:Ti fakat fulas cijeli fudbal dok mislis da ljudi mrze Dodika, a ujedno vole SDS.Yug wrote: Ne ne ,molim lijepo kulturu dijaloga nisam spominjao,mislim hellooo,kakva kultura dijaloga na balkanu,slabo je ima i u civilizovanijim drzavama kada je politika u pitanju.Ali kako objasniti da je na ovome forumu postavljen svjetski rekord,mislim da je sve ove godine bilo preko deset tisuca stranica o Miloradu Dodiku,svjetski rekord.Razumijem da ga ljudi mrze ali zasto ga toliko mrze,da postaje i tragikomicno da se pljesce SDS koji je razvalio sa Karadzicem ovu zemlju,SDS koji se nikada nije ogradio od etnickih ciscenja i zlocina u opstinama u kojima su bili na vlasti u ratno vrijeme.Da je jedan Mektic "pravi lik" itd.To je vec pitanje za soiciologe i psihologe.Naravno sto se tice buducnosti i proslosti Srpske danas svi misle isto ali zasto bas Mikija toliko mrzite
![]()
Tipicna boljka dijela srpske i hrvatske populacije u BiH. Mnogi zaista misle da se prosjecni Bosnjak svako jutro budi samo sa jednom mislju - kako ce zacerat Srbima i Hrvatima. I onda cijeli dan razmislja kako da im radi o glavi.
Ako ste vi toliko optereceni, to ne znaci da smo po automatizmu i mi isti.
Istina je da prosjecnog Bosnjaka boli kurac i za vama i za vasom politikom (naravno ne u potpunosti).
Istina je takodjer da prosjecni Bosnjak nacionalista u sobi treba drzati veliku sliku Milorada Dodika, radi njegovog neprocjenjivog doprinosa nasoj stvari.
- Alfons Kauders
#292 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
U mojoj ulici... Cetnici granatirali i ostetili crkvu... Mi je popravili, u sred rata, iz inata.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Tako se to radi u Pjongjangu.![]()
Ah da, dan danas na stranici SPC pise da su crkvu granatirale "muslimanske snage"
Pa eto, cija je onda?
-
prog321
#293 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Ne znam koliko se puta treba ponoviti.
Nema razlike izmedju Dodika i Saveza za Promjene.
Svi oni rade ono sto pickousti naredi. I gotova prica. Kao da bi SDS jednom kad dodje na vlast mogao pokazati srednji prst Beogradu i prestati blokirati put BiH u EU ? afkoz nat.
Svi oni rade ono sto pickousti naredi. I gotova prica. Kao da bi SDS jednom kad dodje na vlast mogao pokazati srednji prst Beogradu i prestati blokirati put BiH u EU ? afkoz nat.
- GeeTnT
#294 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
..pa i nije bas smijesno... tuzlaci su u slucaju te crkve ispali ovce..Alfons Kauders wrote:
U mojoj ulici... Cetnici granatirali i ostetili crkvu... Mi je popravili, u sred rata, iz inata.
Ah da, dan danas na stranici SPC pise da su crkvu granatirale "muslimanske snage"![]()
![]()
![]()
Pa eto, cija je onda?
Obzirom da je Kacavenda iz te crkve i prekoputa zgrade koja pripada toj istoj crkvi pokupio sve sto je vrijedno i odnio...ne preostaje nista drugo nego da je se odrekne i prepisu ratnu stetu "muslimanskim snagama"...
Tuzlaci je nisu dzaba krecili, ali su itekako platili cijenu podizanja iz zone tonjenja....
- Alfons Kauders
#295 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Dodik je vec odradio posao za nas.prog321 wrote:Ne znam koliko se puta treba ponoviti.
SzP ko fol opozicija, a Boga mole da ne osvoje vlast, jer znaju sto i Dodik - u tom slucaju su jebani da valja. Ko god u RS bude na vlasti u naredna 2-3 izborna ciklusa, taj je donji i nema skoro nikakve sanse da se odrzi na vlasti, imajuci u vidu sta se desava na ekonomskom planu.
Za deset godina, narod ce se sa zalom prisjecati Mile Dodika i zlatnog perioda 2006-2009, ali ta vremena su davno prosla, nepovratno. Sada na red dolazi ono povratno - dugovi koje su napravili od 2009 do danas...
-
Yug
#296 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
@alfonso
pa to "boli kurac" je obostrano
Pa super ako unistava Srpsku ,laganini opusteno,ne mora se deset hiljada stranica pojaviti na forumu i tako postaviti svjetski rekord,covjek stekne drugaciji utisak.Unistava pa unistava,odlicno,jebat ih tam.Nek pasu korijenje.
pa to "boli kurac" je obostrano
Pa super ako unistava Srpsku ,laganini opusteno,ne mora se deset hiljada stranica pojaviti na forumu i tako postaviti svjetski rekord,covjek stekne drugaciji utisak.Unistava pa unistava,odlicno,jebat ih tam.Nek pasu korijenje.
- Drvosjeca iz Dejcica
#297 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Stvar je u tome da danas Šarović radi više za dobrobit BiH nego neki ministar Bošnjak. Dakle smatram da SZP ne bi blokirao barem stvari od zajedničkog interesa kao Dodik. Tipa izvoz mlijeka, krompira, mesa u Tursku...itd. Kome je u interesu da poljoprivredik iz RS-a i F.BiH ne izvozi u EU ili u Tursku? To samo Dodik može napraviti, blokirati i ono što je i Srbima u interesu. Niko nije naivan pa da misli da će kroz BiH teći med i mlijeko kada Bosić ili Ivanić budu predsjednici RS-a, pa nismo djeca. Ali sam siguran da će stvari od zajedničkog interesa ići mnogo, mnogo lakše. OK, ne možemo se dogovoriti oko ustava, nadležnosti...itd ali možemo oko dijela ekonomije, sigurnosti jer je to svima u interesu osim naravno Dodiku. To je čista pragmatičnost i politička zrelost.prog321 wrote:Ne znam koliko se puta treba ponoviti.
- Alfons Kauders
#298 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
I time se ponosimo.GeeTnT wrote:..pa i nije bas smijesno... tuzlaci su u slucaju te crkve ispali ovce..Alfons Kauders wrote:
U mojoj ulici... Cetnici granatirali i ostetili crkvu... Mi je popravili, u sred rata, iz inata.
Ah da, dan danas na stranici SPC pise da su crkvu granatirale "muslimanske snage"![]()
![]()
![]()
Pa eto, cija je onda?
Obzirom da je Kacavenda iz te crkve i prekoputa zgrade koja pripada toj istoj crkvi pokupio sve sto je vrijedno i odnio...ne preostaje nista drugo nego da je se odrekne i prepisu ratnu stetu "muslimanskim snagama"...
Tuzlaci je nisu dzaba krecili, ali su itekako platili cijenu podizanja iz zone tonjenja....
Nasa crkva, u nasem gradu, uspomena na nestalu Srpsku Varos i Dzindic Mahalu, bas kao i stara drvena dzamija s druge strane tog pravca...
Ionako se SPC odrekla te crkve i ovog grada.
- Drvosjeca iz Dejcica
#299 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Yug wrote:@alfonso
pa to "boli kurac" je obostrano![]()
-
saale
#300 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
AL FAKAT BA JEL TAJ NAROD DOLE TOLIKO ZATUCAN ILI KOJI BA QURAC VISEFTV i BHT su daleko od dobre televizije ali RTRS više liči medijskoj propagandi iz Pjonjanga. FTV i BHT barem pozovu oponente sa druge strane pa imaš priliku čuti jednu i drugu stranu, na RTRS-u je to nepoznanica jedno desetak godina. Jedini redovni gosti su "ekspert" Galijašević i onaj drugi iz Beograda i par režimskih likova koji se rotiraju iz emisije u emisiju.