Vidjećemo u subotu. Priče koje sam čuo su da je Bosić rezervisao 120 autobusa. Dodik 250. Ali sačekajmo, pa ćemo vidjeti koliko istine ima u tome.Alfons Kauders wrote:Ako je to cilj, mislim da ce se kvalitetno obrukat... A isto vazi i za kontra miting.ze kalanga wrote:Meni se čini da je ovo mjerenje političke moći kroz masu.
Objektivno, Bosić ne smije prokockati još jednu u nizu prilika.![]()
Jos ako padne kisa, moci ce sve strpat u 2-3 autobusa.
Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
- ze kalanga
#251 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
-
daddy-kool
#252 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Treba dodati mogućnost da ovi izdajnici istovremeno sa tzv protestima organizuju i gay paradu što je inače direktna naredba dekadentnog i komercijalizovanog zapada, naročito britanaca.prljavi Hare wrote:
Treba dodati da su popularni hip-hoperi iz grupe "Beogradski sindikat" odbili poziv izdajnika Bosnica da nesto kao pjevaju na njegovim jadnim
protestima ali je zato nastup potvrdio Burhan Saban,bice tu ilahija i kasida,a velike su sanse da govor odrzi i Ahmet Davutoglu koji ce onda
cirka 3 sata velicati Aliju Izetbegovica i Islamsku deklaraciju.
Ova izdajnicka nesorta i pogan mora biti zaustavljena i pri tome ne treba birati sredtsva!!!

- Alfons Kauders
#253 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Pretpostavljam nimaloze kalanga wrote:Vidjećemo u subotu. Priče koje sam čuo su da je Bosić rezervisao 120 autobusa. Dodik 250. Ali sačekajmo, pa ćemo vidjeti koliko istine ima u tome.Alfons Kauders wrote:Ako je to cilj, mislim da ce se kvalitetno obrukat... A isto vazi i za kontra miting.ze kalanga wrote:Meni se čini da je ovo mjerenje političke moći kroz masu.
Objektivno, Bosić ne smije prokockati još jednu u nizu prilika.![]()
Jos ako padne kisa, moci ce sve strpat u 2-3 autobusa.
Ja sam samo cuo da ce Fukare poslati delegaciju, nakon utakmice sa Bijeljinom...
Ali oni idu da kupe patike iz izloga, ne da protestuju...
-
Yug
#254 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Odlicnoulinsky wrote:Čemu ovaj retardirani, zajedljivo-šaljivi ton na ove proteste? Razumijem nepismenu dijasporu kojoj je neki fazon pisati gardijan, preCednik i sl gluposti na nivou osnovne škole, ali ne razumijem one što žive u BIH i furaju ti priču.
Ako postoji narodna volja, neka se održe protesti. Ako je ne bude bilo, a mislim da od protesta nema ništa, neka Dodik još vlada.
Samo da je demokratije, da se Srbi nikada ne biju između sebe, da je narodu vječno na pameti da iznad partije, crkve, četnici-partizani, EU-Rusije i svake druge podjele jedna stvar koja se ne dira i koja se čuva. A to je Republika Srpska.
Poenta je da vas Bošnjake ovo iznad NE ZANIMA. Jebe se vama za Čavićem, za NDP, za protestima, za trgom Krajine, za Banja Lukom itd itd....
Konstanta ovoga svega, što će biti i ostati je okvir zvan Republika Srpska. To je ono što vama smeta, to je poenta ove i većine drugih tema na forumu.
Dodik je danas tu, sutra nije, SDS je danas tu, sutra nije... sve će to doći i proći, ali će najviši stepen državnosti što su Srbi ikada imali na ovom prostoru ostati ZAUVIJEK.
Opozicija je vrlo loša i na narednim izborima Dodik sigurno pobjeđuje.
- Thorgerson
#255 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Drug nije to samo sinoc, svaku noc njihov dnevnik je ko da je 93'Tomahawk11 wrote:Sinoc dnevnik na RTRS (dok sam cekao utakmicu, nesh prebacujem i slucajno zastanem - ne gledam ta sranja).....ko da je '93.
Ja samo ne mogu da shvatim da postoje mentalni sklopovi koji ono gutaju svaku noc. Iskreno kad to pomislim fakat me je strah s kim zivim u ovoj drzavi.
-
Yug
#256 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Sta velis "slucajno zastanes"Tomahawk11 wrote:Sinoc dnevnik na RTRS (dok sam cekao utakmicu, nesh prebacujem i slucajno zastanem - ne gledam ta sranja).....ko da je '93.
Last edited by Yug on 12/05/2016 09:05, edited 1 time in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#257 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Otud i cudjenje, pa ono kad bih svakodnevno gledao, Jagomir bi mi na kraju bio destinacija.Thorgerson wrote:Drug nije to samo sinoc, svaku noc njihov dnevnik je ko da je 93'Tomahawk11 wrote:Sinoc dnevnik na RTRS (dok sam cekao utakmicu, nesh prebacujem i slucajno zastanem - ne gledam ta sranja).....ko da je '93.
Ja samo ne mogu da shvatim da postoje mentalni sklopovi koji ono gutaju svaku noc. Iskreno kad to pomislim fakat me je strah s kim zivim u ovoj drzavi.
- Thorgerson
#258 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Meni nema nista draze nego kad vidim Dodika i ostale, kako glume da je RS drzava, a naravno da nije i pricaju bogati o nekakvoj drzavnosti. hahaha...napravili jos sebi zgradu, to palata, to qrci palci.Yug wrote:Odlicnoulinsky wrote:Čemu ovaj retardirani, zajedljivo-šaljivi ton na ove proteste? Razumijem nepismenu dijasporu kojoj je neki fazon pisati gardijan, preCednik i sl gluposti na nivou osnovne škole, ali ne razumijem one što žive u BIH i furaju ti priču.
Ako postoji narodna volja, neka se održe protesti. Ako je ne bude bilo, a mislim da od protesta nema ništa, neka Dodik još vlada.
Samo da je demokratije, da se Srbi nikada ne biju između sebe, da je narodu vječno na pameti da iznad partije, crkve, četnici-partizani, EU-Rusije i svake druge podjele jedna stvar koja se ne dira i koja se čuva. A to je Republika Srpska.
Poenta je da vas Bošnjake ovo iznad NE ZANIMA. Jebe se vama za Čavićem, za NDP, za protestima, za trgom Krajine, za Banja Lukom itd itd....
Konstanta ovoga svega, što će biti i ostati je okvir zvan Republika Srpska. To je ono što vama smeta, to je poenta ove i većine drugih tema na forumu.
Dodik je danas tu, sutra nije, SDS je danas tu, sutra nije... sve će to doći i proći, ali će najviši stepen državnosti što su Srbi ikada imali na ovom prostoru ostati ZAUVIJEK.
Opozicija je vrlo loša i na narednim izborima Dodik sigurno pobjeđuje.,samo jedna ispravka krivog navoda,ne pobjedjuje na iducim izborima vec ce ih oduvati
RS je obicni administrativni dio BiH. Kao sto je to Brcko ili Kanton 10 ili Federacija. Lupaju vas po usima, pricaju vam o referendumima i glupostima, padate na to evo 20 godina.
To sto je baja sebe prozvao precjenikom moze predsjedavat vama naivcinama, moze otic vucicu i otic putinu uvuc se u cmar, i to je to. Dodik, a time i RS, a time i bilo koji politicar koji predstavlja rs nema nikakvu poziciju u medjunarodnim odnosima - to ima BiH - ZAUVIJEK.
Vama ostaje da glumite "drzavu", sto se mene tice glumite, od vasih para (mada i mojih) umjesto da placamo 1 covjeka mi placamo njih 5. Umjesto da placamo njih 1000, mi placamo njih 50.000. Za sta? Pa eto da vi mozete da upalite svoj rtrs i da slusate pricu o drzavnosti.
Citam neki dan Tadica, kao BiH na drzavnom nivou zaposlila previse ljudi i otvorila puno nekih agencija koje su trosak. I njemu je hej logika da se to ukine, a nije mu logicno da se poukidaju svi nizi nivoi vlasti entiteti, kantoni koji su apsolutno nepotrebni i koji nemaju nikakav znacaj niti doprinose bilo cemu - osim onima koji su u tome. Izmisljene pozicije, klepaju lovu, pucaju vama i meni klempe i vas dvojica se jos busate u prsa o nekakvoj "drzavnosti".
Smijesno.
p.s. Mada iskreno, zavidim vam na ovom produzenju zivotnog vijeka od 4 godine. Ja zivim blizu granice entiteta, je li imate mozda informaciju da li se tako na pogranicnim podrucjima mozda povecao zivotni vijek nama jadnicima koji nemamo priviliegiju zivjetu u RS-u, ali eto blizu smo. Barem za 2 godine?
-
Yug
#259 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Ma kolega ne gledam ni ja nesto,Masters tenis nekad film neki,uglavnom sam na RTL 2 ali kad prebacim na FTV il je Naser Oric ili oni radnici u Tuzli hoce da izvrse kolektivno samoubojstvoTomahawk11 wrote:Otud i cudjenje, pa ono kad bih svakodnevno gledao, Jagomir bi mi na kraju bio destinacija.Thorgerson wrote:Drug nije to samo sinoc, svaku noc njihov dnevnik je ko da je 93'Tomahawk11 wrote:Sinoc dnevnik na RTRS (dok sam cekao utakmicu, nesh prebacujem i slucajno zastanem - ne gledam ta sranja).....ko da je '93.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#260 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Ne gledam ni BHT ni FTV, ne gledam nikakve dnevnike. Dzumhura gledam na SportKlubu.Yug wrote:Sta velis "slucajno zastanes"Tomahawk11 wrote:Sinoc dnevnik na RTRS (dok sam cekao utakmicu, nesh prebacujem i slucajno zastanem - ne gledam ta sranja).....ko da je '93.![]()
,pa gledas valjda nekad Dumhura,jedino RTRS prenosi
...I sta kazu pa Ti se ucinila 1993,objasni nam niko ovde haman ne gleda RTRS,samo onu svjetsku klasu FTV I BHT
Interne price PreCjednika (ko da je njegov blog, a ne dnevnik javnog servisa), satanizacija opozicije, odbrambeno otadzbinski rat
Batali ti taj pokusaj da me kao uvuces, meni je sve ovo nadrealno, od Mileta, Bakira, Dragana i ostalih grobara u BiH, ali svako iole normalan ko jednom pogleda ono sto na RTRS zovu dnevnikom, ne moze da se otme utisku kao da je Srna pripremala negdje u rovu na Palama.
-
Yug
#261 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
korjenje ce oni jesti buraz KORJENJE,a i prepisat cemo hin odose svi u Beograd,ta ce oni ,dji,sta......Thorgerson wrote:Meni nema nista draze nego kad vidim Dodika i ostale, kako glume da je RS drzava, a naravno da nije i pricaju bogati o nekakvoj drzavnosti. hahaha...napravili jos sebi zgradu, to palata, to qrci palci.Yug wrote:Odlicnoulinsky wrote:Čemu ovaj retardirani, zajedljivo-šaljivi ton na ove proteste? Razumijem nepismenu dijasporu kojoj je neki fazon pisati gardijan, preCednik i sl gluposti na nivou osnovne škole, ali ne razumijem one što žive u BIH i furaju ti priču.
Opozicija je vrlo loša i na narednim izborima Dodik sigurno pobjeđuje.,samo jedna ispravka krivog navoda,ne pobjedjuje na iducim izborima vec ce ih oduvati
RS je obicni administrativni dio BiH. Kao sto je to Brcko ili Kanton 10 ili Federacija. Lupaju vas po usima, pricaju vam o referendumima i glupostima, padate na to evo 20 godina.
To sto je baja sebe prozvao precjenikom moze predsjedavat vama naivcinama, moze otic vucicu i otic putinu uvuc se u cmar, i to je to. Dodik, a time i RS, a time i bilo koji politicar koji predstavlja rs nema nikakvu poziciju u medjunarodnim odnosima - to ima BiH - ZAUVIJEK.
Vama ostaje da glumite "drzavu", sto se mene tice glumite, od vasih para (mada i mojih) umjesto da placamo 1 covjeka mi placamo njih 5. Umjesto da placamo njih 1000, mi placamo njih 50.000. Za sta? Pa eto da vi mozete da upalite svoj rtrs i da slusate pricu o drzavnosti.![]()
Citam neki dan Tadica, kao BiH na drzavnom nivou zaposlila previse ljudi i otvorila puno nekih agencija koje su trosak. I njemu je hej logika da se to ukine, a nije mu logicno da se poukidaju svi nizi nivoi vlasti entiteti, kantoni koji su apsolutno nepotrebni i koji nemaju nikakav znacaj niti doprinose bilo cemu - osim onima koji su u tome. Izmisljene pozicije, klepaju lovu, pucaju vama i meni klempe i vas dvojica se jos busate u prsa o nekakvoj "drzavnosti".
Smijesno.
p.s. Mada iskreno, zavidim vam na ovom produzenju zivotnog vijeka od 4 godine. Ja zivim blizu granice entiteta, je li imate mozda informaciju da li se tako na pogranicnim podrucjima mozda povecao zivotni vijek nama jadnicima koji nemamo priviliegiju zivjetu u RS-u, ali eto blizu smo. Barem za 2 godine?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#262 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Moguce. Eto rekoh ti i ranije, politiku sto upratim, to je preko portala. Nista dnevnik.Yug wrote: Ma kolega ne gledam ni ja nesto,Masters tenis nekad film neki,uglavnom sam na RTL 2 ali kad prebacim na FTV il je Naser Oric ili oni radnici u Tuzli hoce da izvrse kolektivno samoubojstvo
I ne izvrsili. Mislim na radnike. Evo su se izgleda iz porezne sjetili da pocnu raditi svoj posao. Dugo im je trebalo, sreca nista dosad nije propalo i nista se nije pokralo
- Drvosjeca iz Dejcica
#263 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
FTV i BHT su daleko od dobre televizije ali RTRS više liči medijskoj propagandi iz Pjonjanga. FTV i BHT barem pozovu oponente sa druge strane pa imaš priliku čuti jednu i drugu stranu, na RTRS-u je to nepoznanica jedno desetak godina. Jedini redovni gosti su "ekspert" Galijašević i onaj drugi iz Beograda i par režimskih likova koji se rotiraju iz emisije u emisiju.Yug wrote:Sta velis "slucajno zastanes"Tomahawk11 wrote:Sinoc dnevnik na RTRS (dok sam cekao utakmicu, nesh prebacujem i slucajno zastanem - ne gledam ta sranja).....ko da je '93.![]()
,pa gledas valjda nekad Dzumhura,jedino RTRS prenosi
...I sta kazu pa Ti se ucinila 1993,objasni nam niko ovde haman ne gleda RTRS,samo onu svjetsku klasu FTV I BHT
-
Yug
#264 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Pa sta ocekujes na balkanu ,neku demokratiju tipa svicarske,nece to ovde docekati ni nasi unuci.Pa pogledaj Hrvatsku clanicu EU i reagovanje nacije na sadasnji HRT poslije pobjede domoljubne koalicije.RTL povecao gledanost za duplo.Sve je to u pet deka nemas se sta posebno cuditi na RTRS,ako izuzmes dnevnik sasvim solidna TV za nase prostore.Tomahawk11 wrote:Ne gledam ni BHT ni FTV, ne gledam nikakve dnevnike. Dzumhura gledam na SportKlubu.Yug wrote:Sta velis "slucajno zastanes"Tomahawk11 wrote:Sinoc dnevnik na RTRS (dok sam cekao utakmicu, nesh prebacujem i slucajno zastanem - ne gledam ta sranja).....ko da je '93.![]()
,pa gledas valjda nekad Dumhura,jedino RTRS prenosi
Interne price PreCjednika (ko da je njegov blog, a ne dnevnik javnog servisa), satanizacija opozicije, odbrambeno otadzbinski rat, anamo oni u Sarajevu, Turci, izdajnici, obiljezavanja pogibija po Tuzli, Zenici, demonizacija nekog poljoprivrednika kojem je dozlogrdilo da ne moze podizati premije, pa bi on da ministarstvo poljoprivrede da bude na nivou BiH (komentar u stilu: kuš, prnjo), premijerka prica pricu o Banci Srpske....gledajuci ono, zapitam se, sta da rade normalni ljudi u RS, kako da zive danas, sutra, jer dok te filuju sa svih strana, nije moguce normalno zivjeti.
Batali ti taj pokusaj da me kao uvuces, meni je sve ovo nadrealno, od Mileta, Bakira, Dragana i ostalih grobara u BiH, ali svako iole normalan ko jednom pogleda ono sto na RTRS zovu dnevnikom, ne moze da se otme utisku kao da je Srna pripremala negdje u rovu na Palama.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#265 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Nemoj tako....skoro su zvali Salkica (nisam gledao na RTRS, bilo ovdje negdje, neko ubacio snimak emisijeDrvosjeca iz Dejcica wrote: FTV i BHT su daleko od dobre televizije ali RTRS više liči medijskoj propagandi iz Pjonjanga. FTV i BHT barem pozovu oponente sa druge strane pa imaš priliku čuti jednu i drugu stranu, na RTRS-u je to nepoznanica jedno desetak godina. Jedini redovni gosti su "ekspert" Galijašević i onaj drugi iz Beograda i par režimskih likova koji se rotiraju iz emisije u emisiju.
Bio covjek na unakrsnom
-
Yug
#266 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Et sad,pa bila posebna emisija gdje su prikazani svi pozivi u emisije i Bosicu i ostalim,ni na jedan se nisu odazvali,navikli kod onih seljacina na BN TV da im postavljaju pitanja u pauzi koncerta Sabana Saulica.Drvosjeca iz Dejcica wrote:FTV i BHT su daleko od dobre televizije ali RTRS više liči medijskoj propagandi iz Pjonjanga. FTV i BHT barem pozovu oponente sa druge strane pa imaš priliku čuti jednu i drugu stranu, na RTRS-u je to nepoznanica jedno desetak godina. Jedini redovni gosti su "ekspert" Galijašević i onaj drugi iz Beograda i par režimskih likova koji se rotiraju iz emisije u emisiju.Yug wrote:Sta velis "slucajno zastanes"Tomahawk11 wrote:Sinoc dnevnik na RTRS (dok sam cekao utakmicu, nesh prebacujem i slucajno zastanem - ne gledam ta sranja).....ko da je '93.![]()
,pa gledas valjda nekad Dzumhura,jedino RTRS prenosi
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#267 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Demokratija je relativan pojam i ovisi o tome kako je vladajuce garniture tumace.Yug wrote: Pa sta ocekujes na balkanu ,neku demokratiju tipa svicarske,nece to ovde docekati ni nasi unuci.Pa pogledaj Hrvatsku clanicu EU i reagovanje nacije na sadasnji HRT poslije pobjede domoljubne koalicije.RTL povecao gledanost za duplo.Sve je to u pet deka nemas se sta posebno cuditi na RTRS,ako izuzmes dnevnik sasvim solidna TV za nase prostore.
Komentarisao sam samo dnevnik i ono nije preporucljivo za normalnu osobu da gleda vise puta. Nema to veze jesi li Srbin, Hrvat, Bosnjak, truje ko god da si.
- Drvosjeca iz Dejcica
#268 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Kao i Mektića...njih 5 a Mektić sam odgovara. Kakve su to zamjene teza bile i podmetanja. U studiju Lukač ratni zločinac, "ekspert" za terorizam iz Beograda i još nekakvi likovi...Ali svaka mu čast kako se nosio...ni sanjao nisam da će mi SDS kadar biti simpatičan.Tomahawk11 wrote:Nemoj tako....skoro su zvali Salkica (nisam gledao na RTRS, bilo ovdje negdje, neko ubacio snimak emisijeDrvosjeca iz Dejcica wrote: FTV i BHT su daleko od dobre televizije ali RTRS više liči medijskoj propagandi iz Pjonjanga. FTV i BHT barem pozovu oponente sa druge strane pa imaš priliku čuti jednu i drugu stranu, na RTRS-u je to nepoznanica jedno desetak godina. Jedini redovni gosti su "ekspert" Galijašević i onaj drugi iz Beograda i par režimskih likova koji se rotiraju iz emisije u emisiju.).
Bio covjek na unakrsnom
-
Yug
#269 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Kao i Mektića...njih 5 a Mektić sam odgovara. Kakve su to zamjene teza bile i podmetanja. U studiju Lukač ratni zločinac, "ekspert" za terorizam iz Beograda i još nekakvi likovi...Ali svaka mu čast kako se nosio...ni sanjao nisam da će mi SDS kadar biti simpatičan.Tomahawk11 wrote:Nemoj tako....skoro su zvali Salkica (nisam gledao na RTRS, bilo ovdje negdje, neko ubacio snimak emisijeDrvosjeca iz Dejcica wrote: FTV i BHT su daleko od dobre televizije ali RTRS više liči medijskoj propagandi iz Pjonjanga. FTV i BHT barem pozovu oponente sa druge strane pa imaš priliku čuti jednu i drugu stranu, na RTRS-u je to nepoznanica jedno desetak godina. Jedini redovni gosti su "ekspert" Galijašević i onaj drugi iz Beograda i par režimskih likova koji se rotiraju iz emisije u emisiju.).
Bio covjek na unakrsnom
Sad i Mektic onaj dobar
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#270 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Miki je najveci dusman prosjecnom gradjaninu RS, pa ti vidi.
- Drvosjeca iz Dejcica
#271 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Nemam pojma za Bosića i za BN, ja govorim ono što vidim na RTRS-u. RTRS je postao glasilo jedne političke opcije i to je ono što će prije svega građani RS-a morati rješavati. Nivo izvještavanja k'o na ratnoj TV na Palama. Kao što sam rekao ja i niko u F.BiH nema problem da kritikuje rad FTV i BHT jer su zaista očajni...ali pored svega uspjeli su ako ništa barem zadržati jednu dozu objektivizma. Eto to je razlika između nas u Teheranu i vas u Pjnongjangu, ne libimo se kritički progovoriti o radu medija.Yug wrote: Et sad,pa bila posebna emisija gdje su prikazani svi pozivi u emisije i Bosicu i ostalim,ni na jedan se nisu odazvali,navikli kod onih seljacina na BN TV da im postavljaju pitanja u pauzi koncerta Sabana Saulica.
- Drvosjeca iz Dejcica
#272 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Saborci su Naser Orić i Dževad Galijašević pa vama ne smeta prigrliti Galijaševića. Ja Mektića doživljavam na osnovu onoga što vidim i u toj emisiji je čovjek pokazao vrhunski profesionalizam i na tome mu kapa dole. Ima negdje snimak mogu postaviti, tako argumentovano i staloženo odgovarao na svaku provokaciju a pakovali su mu samo tako.Yug wrote:,Pa Mektic i Lukac su saborci,u jednoj emisiji malo falilo da se zagrle kada je Mektic podsjetio gledaoce kako su On i Lukac zajedno ratovali i gdje sve
![]()
Sad i Mektic onaj dobar,i Karadzic da je protiv Dodika rekli bi "dobar je ba Raso"
,Sto Vi mrzite toliko Mikija
![]()
-
Yug
#273 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Pa zvali su ih stotinu puta u emisije,ljudi prikazali pismene pozive,telefonske zapise,nece ljudi da dodju,gdje ce doci kad im je fond rijeci 12 (dvanaest),ionako gube izbore vec su rekorderi u Evropi jos im samo treba javno suceljavanjeDrvosjeca iz Dejcica wrote:Nemam pojma za Bosića i za BN, ja govorim ono što vidim na RTRS-u. RTRS je postao glasilo jedne političke opcije i to je ono što će prije svega građani RS-a morati rješavati. Nivo izvještavanja k'o na ratnoj TV na Palama. Kao što sam rekao ja i niko u F.BiH nema problem da kritikuje rad FTV i BHT jer su zaista očajni...ali pored svega uspjeli su ako ništa barem zadržati jednu dozu objektivizma. Eto to je razlika između nas u Teheranu i vas u Pjnongjangu, ne libimo se kritički progovoriti o radu medija.Yug wrote: Et sad,pa bila posebna emisija gdje su prikazani svi pozivi u emisije i Bosicu i ostalim,ni na jedan se nisu odazvali,navikli kod onih seljacina na BN TV da im postavljaju pitanja u pauzi koncerta Sabana Saulica.
Last edited by Yug on 12/05/2016 09:43, edited 1 time in total.
- Drvosjeca iz Dejcica
#274 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Čekaj ti govoriš o fondu riječi?Yug wrote:Pa zvali su ih stotinu puta u emisije,ljudi prikazali piemene pozive,telefonske zapise,nece ljudi da doju,gdje ce doci kad im je fond rijeci 12 (dvanaest),ionako gube izbore vec su rekorderi u Evropi jos im samo treba javno suceljavanjeDrvosjeca iz Dejcica wrote:Nemam pojma za Bosića i za BN, ja govorim ono što vidim na RTRS-u. RTRS je postao glasilo jedne političke opcije i to je ono što će prije svega građani RS-a morati rješavati. Nivo izvještavanja k'o na ratnoj TV na Palama. Kao što sam rekao ja i niko u F.BiH nema problem da kritikuje rad FTV i BHT jer su zaista očajni...ali pored svega uspjeli su ako ništa barem zadržati jednu dozu objektivizma. Eto to je razlika između nas u Teheranu i vas u Pjnongjangu, ne libimo se kritički progovoriti o radu medija.Yug wrote: Et sad,pa bila posebna emisija gdje su prikazani svi pozivi u emisije i Bosicu i ostalim,ni na jedan se nisu odazvali,navikli kod onih seljacina na BN TV da im postavljaju pitanja u pauzi koncerta Sabana Saulica.
-
Yug
#275 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Halooo,pricas o Mekticu koji ne zna dvije prosto prosirene recenice da kaze.Da baba neka sa Kozare dodje u studio i prica protiv Mikja vi bi rekli "ja sto baba pametno zbori,halal joj vjera"Drvosjeca iz Dejcica wrote:Saborci su Naser Orić i Dževad Galijašević pa vama ne smeta prigrliti Galijaševića. Ja Mektića doživljavam na osnovu onoga što vidim i u toj emisiji je čovjek pokazao vrhunski profesionalizam i na tome mu kapa dole. Ima negdje snimak mogu postaviti, tako argumentovano i staloženo odgovarao na svaku provokaciju a pakovali su mu samo tako.Yug wrote:,Pa Mektic i Lukac su saborci,u jednoj emisiji malo falilo da se zagrle kada je Mektic podsjetio gledaoce kako su On i Lukac zajedno ratovali i gdje sve
![]()
Sad i Mektic onaj dobar,i Karadzic da je protiv Dodika rekli bi "dobar je ba Raso"
,Sto Vi mrzite toliko Mikija
![]()