Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post Reply
Qoom

#1276 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by Qoom »

JThomas wrote:kakav ba četnik šta vam je...ima ovaj isti vozač trole jedno 4-5 nickova sigurno. ako nije isti onaj što je pisao o gledanju treba na splavovima, tu me reži.

http://forum.klix.ba/mama-izgleda-vara- ... #p11884241

http://forum.klix.ba/zasto-nemam-djevoj ... #p11946006

http://forum.klix.ba/zaljubila-sam-se-u ... #p11823328
Ja komedije, braćo draga :lol: :lol: :lol:

Nije bolest sve što boli
KB9

#1277 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by KB9 »

brsti wrote:PONOSAN SAM NA MOJ SRPSKI NAROD!

Zašto?

1. Cijelo vrijeme priča o smjeni režima, borbi protiv lopova i sl... na obe strane... ali nijednom niti jedna strana ne dovodi u pitanje REPUBLIKU SRPSKU!
2. Nije bilo nikakvih incidenata, sve mirno i dostojanstveno.
3. Muslimani željeli incidente, na kraju kao popišani.

Neka narod smjenjuje koga hoće, neka dovodi koga hoće... slobodno, RS ostaje, daleko iznad toga.

Muslimani srećni i radosni, željni srpske krvi, na pauzi na poslu, negdje na periferiji Geteborga, peru ruke od čišćenja švedskih toaleta... vade telefon da vide vijesti... kad ONO PRC! Nisu zakrvili Srbi protiv Srba, haha.
previse talasas cetalju provokatorski

smiri se malo
mO k3

#1278 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by mO k3 »

brsti wrote:Prvo se informisao, jer dok očisti sve švedske klozete, nikako da bude u toku sa informacijama....
mO k3 wrote:U koliko pocinje 2??
Pa je rekao svoje nade i želje...
mO k3 wrote:Ako se ne poganjaju malo danas , kao onda 2001 kada nisu dali da se kamen temeljeac postavi onda ih yebi...
Pa malo nevjerice..
mO k3 wrote:nema nikakvih razbijenih prozora=?
I na kraju stanje nervoze...
mO k3 wrote:koje su picke ove iz opozcije ...

Jebe mi se i za SNSD i za SDS, oboje su kriminalci sa nekim pozitivnim ulogama.

Veselim se kada vidim ovako ljute bošnje... ajde sad nazad idi čistiti klozete.

Pobjedio je SRPSKI NAROD. SNSD dođe i prođe, SDS dođe i prođe, a SRPSKI narod, SRPSKA zemlja, SRPSKA država OSTAJE.

Kad god dođeš u Gradišku na granični prelaz kad se budeš vraćao kući, želim da te čir izjeda dok gledaš one zastave i onaj grad.... za još dugo dugo godina.
:mrgreen:
dan je jos dug
Janjicar

#1279 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by Janjicar »

Drvosjeca iz Dejcica wrote: Istina ne kažem da je bolje u federaciji po pitanju korupije i nepotizma ali SDA ne uzima izbore na priči o Srbima, Rusima...itd. To je bitna razlika. Evo pogledaj govor Dodika, cijela rpiča se svela na Turke, Sarajevo, Izetbegovića i tome kako neko brani nekome da kaže da je Srbin u Sarajevu. SDA se može svašta prigovoriti, prvi ja kažem da vode minder politiku, ali ako ništa ne dobivaju izbore na toj nekoj glupoj nacionalističkoj priči iz devedesetih, ne barem zadnjih 15 godina.
Ne znam brate al sve se bojim da je i kod nas slicno jer isnijavamo Dodika a u Banovicima SDA dovede Ramiza Zmaja na predizborni skup il Ismeta Horu... SNSD i SDA imaju masineriju tako da bez obzira sta pricali njihovi lideri oni vladaju i vladat ce...
Drvosjeca iz Dejcica

#1280 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

brsti wrote:

Pobjedio je SRPSKI NAROD. SNSD dođe i prođe, SDS dođe i prođe, a SRPSKI narod, SRPSKA zemlja, SRPSKA država OSTAJE.

Kad god dođeš u Gradišku na granični prelaz kad se budeš vraćao kući, želim da te čir izjeda dok gledaš one zastave i onaj grad.... za još dugo dugo godina.
:lol: Pa i ti kada ulaziš na taj granični pogledaj na tabli šta piše..Bosna i Hercegovina, pogledaj sebi u pasoš i pogledaj dobro zastavu zemlje u koju ulaziš...a te lokalne zastave i taj grad su samo tu zahvaljujući toj državi. :wink:
kamberovica polje

#1281 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by kamberovica polje »

Janjicar wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote: Istina ne kažem da je bolje u federaciji po pitanju korupije i nepotizma ali SDA ne uzima izbore na priči o Srbima, Rusima...itd. To je bitna razlika. Evo pogledaj govor Dodika, cijela rpiča se svela na Turke, Sarajevo, Izetbegovića i tome kako neko brani nekome da kaže da je Srbin u Sarajevu. SDA se može svašta prigovoriti, prvi ja kažem da vode minder politiku, ali ako ništa ne dobivaju izbore na toj nekoj glupoj nacionalističkoj priči iz devedesetih, ne barem zadnjih 15 godina.
Ne znam brate al sve se bojim da je i kod nas slicno jer isnijavamo Dodika a u Banovicima SDA dovede Ramiza Zmaja na predizborni skup il Ismeta Horu... SNSD i SDA imaju masineriju tako da bez obzira sta pricali njihovi lideri oni vladaju i vladat ce...
Dok Bake ne zapjeva nema usporedbi. Tek kad se i jedni i drugi okušaju u vokalno instrumentalnom dijelu političkog djelovanja uspoređivati ćemo. :D
Drvosjeca iz Dejcica

#1282 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Janjicar wrote:
Da, SDA dovede Horu (komičara) i zmaja isto lika koji uveseljava mase na univerzalnoj osnovi. SNDS dovede Galijaševića koji vazi o Turcima i Arapima. Vidiš li razliku? :roll:
lakilaka

#1283 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by lakilaka »

ova dva skupa su pokazala da ne postoji jedinstvo u rs, postojalo je jedinstvo samo u toku ubijanja i protjerivanja bosnjaka. to je konstanta.
Kaligrafija

#1284 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by Kaligrafija »

Ma dosadno mu, na banjaluka forumu, napisu 10 komentara godisnje, jadan nema nikog da polemise sa njim...pustite ga...Lavovi i ostalo...neka djecko izbaci frustracije, ipak se mi brinemo za njihovo zdravlje u bolnici na Kosevu...Evo ja cu se licno potruditi, ako mi da kontakt podatke, da ga smjeste na psihijatriju u sto kracem roku...Ali bojim se da pomoci nema, fasizam se tesko lijeci... :D :D :P
General War

#1285 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by General War »

Janjicar wrote:
:thumbup: da se podsjetimo

Patriotska_Liga

#1286 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by Patriotska_Liga »

Ovo vam je "drinin vuk", psihopata iz Zvornika koji ide od foruma do foruma i srbuje. Usput smišlja priče poput ove "zaljubila sam se u Dinu Kiflu" i slično, haman da mu je dosadno.
lakilaka

#1287 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by lakilaka »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
brsti wrote:

:lol: Pa i ti kada ulaziš na taj granični pogledaj na tabli šta piše..Bosna i Hercegovina, pogledaj sebi u pasoš i pogledaj dobro zastavu zemlje u koju ulaziš...a te lokalne zastave i taj grad su samo tu zahvaljujući toj državi. :wink:
ovo je tako bilo bolno istinito. nece doci sebi zadugo ovaj brsti kao i pjevac mu.
Ludzak

#1288 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by Ludzak »

U Bosni nema hljeba. Da postoji atomska koja bi samo striktno ove nacionaliste uništila rado bih je bacio nek ih uništi.
Kinesko prkno

#1289 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by Kinesko prkno »

brsti wrote:

Mozes zamisliti pobjede i to na dan kad Kosovo primise u Fifu,aj sto vas Dodik pisa ali sto sami sebe zapisavate,to je strasno
General War

#1290 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by General War »

Janjicar wrote:
Da, SDA dovede Horu (komičara) i zmaja isto lika koji uveseljava mase na univerzalnoj osnovi. SNDS dovede Galijaševića koji vazi o Turcima i Arapima. Vidiš li razliku? :roll:
Pa je li politika da uveseljava mase i zabavlja ili se bira zbog kvalitete zivota? Je li ko ikad cuo neku predizbornu besjedu iz SDA?
putokaz1

#1291 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by putokaz1 »

sda ne mora ništa reći pred izbore jer imaju nevjerovatno jaku infrastrukturu
svaki zaposlenik uprave mora za njih glasat,svaki radnik na crno kod tajkuna takođe ,inače leti s posla
kad dobiješ preizborno asvaltiranu ulicu,kad ti hodža kaže ''nesmiješ za nevjernike glasat''
šta je činiti nego glasat za...20 godina zla,dubioze,propadanja,kriminila,propasti,tame
..
mitingi su prošli,neočekivano mirno,meni se svidjeli govori običnih ljudi na mitingu opozicije
155_mm

#1292 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by 155_mm »

brsti wrote:
Gledajući face koje su došle na otvaranje ferhadije rekao bi da je konkurencija u Bošnjacima žestoka.

Ali nije ni čudno, mi smo jedan narod.
Image

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
General War

#1293 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by General War »

Evo zasto nije bilo makljaze, neka djiHatlije crknu od muke :D

"Anđeli sletjeli u Srpsku da čuvaju Dodika"

...ŠTA KAŽE OČEVIDAC?

“Šetao sam to veče sa devojkom kroz Trg Krajine, duvao je neki slab vetrić i bilo je hladnjikavo do tada. A onda nas je sve, odjednom, obuzela neka čudna sparina i toplota. Nismo obraćali previše pažnje, sve dok u nebeskim daljinama nismo videli gomilu svetlećih tačkica koje nam se približavaju”, započinje priču Miloš Nastić, 26-godišnji ekonomista iz Banja Luke.

“Svi koji su se u tom momentu našli na Trgu, u čudu su bili zagledani u nebo gledajući šta to pada iznad grada. Trajalo je nekih 15 minuta, a onda kada su bele svetleće stvarčice bile bliže i bliže, imali smo šta i da vidimo. Bili su to anđeli. Ja sam zagledan u visine zatvorio oči, protrljao ih i pogledao u svoju devojku. Po njenom izrazu lica bilo mi je jasno da ne haluciniram. Nijedan najmanji šum se nije čuo, svi su ćutali kao zaliveni, a onda kako su bili sve bliži zemlji, narod je počeo da beži. Ipak, neki od nas smo uspravno ostali da stojimo na nogama i posmatramo ih. Jer, znate, ovde već godinama postoje priče o nekoj krilatoj deci koje nam šalje Bog, a ja stvarno nikada nisam pet para davao na takve priče. Sada sam se uverio da je sve to tačno.”

Postavlja se pitanje, šta znači ova iznenadna poseta nebeskih bića Srbima u Republici Srpskoj?

..ŠTA KAŽU VIDOVNJACI?

Najdostupnija od svih proročica bila nam je gospođa Klara Barata:

“Ja sam sanjala još početkom godine ovaj događaj. Ljudi koji mene poznaju znaju da ja svoje vizije uglavnom imam u snu. Nisam htela javno da govorim o tome, da se ne bi digla prašina, jer ono što sam videla nije baš dobro. Videla sam nemire, krv i propast naroda. Ne volim da pričam o takvim proročanstvima, ali kada već pitate… Narod je izbezumljen, političari se igraju sa narodom, a gospodin Milorad Dodik ne može sam da održava celu Republiku Srpsku na svojim leđima. On je ‘sveti’ čovek sa zlim ljudima oko sebe, :lol: :-) :-) jedini koji zemlju može dalje da vodi na pravi put.
Pitali smo Klaru šta ima da kaže o pojavi velikog broja anđela na tim prostorima, a ona je bila izričita: “To nije ništa novo! Pa svi znamo da se u Republici Srpskoj godinama rađaju bebe sa krilima, jasno je da nam ih šalje Bog. :roll:

Vidovita Minela dala je sličnu prognozu kao njena koleginica, i dodala je da joj se javlja da će Republika Srpska nestati i postati deo unitarne Bosne i Hercegovine. “Tačno je. Nisam bila prisutna, ali i ne moram, ja sve vidim u kartama i pasulju. Znala sam šta će se desiti. Oni su tu uvek prisutni. Čuvaju nas, kako narod tako i predsednika, jer je on trenutno na velikom udaru javnosti, a neopravdano, i jedini može da izbavi Republiku Srpsku iz ovih problema i nedaća u kojima se trenutno nalazi. Ipak, po mojim prognozama, Republika Srpska će postati deo unitarne BiH. U to nema dileme, a to će biti do kraja 2018.”, rekla nam je čuvena proročica Minela. :twisted: sto lazeee prorocnica sa turskom majicom :-)
...
http://www.rtvbn.com/3817722/Andjeli-sl ... aju-Dodika
155_mm

#1294 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by 155_mm »

channel10 wrote:Evo dobar presjek danasnjih desavanja u BL. Uglavnom nikakve veze nemaju sa najavom istih i dosta toga govore nesrbima u BIH-a.

http://www.avaz.ba/clanak/235686/protes ... lni-srpski
sve ovo sto se dogadja neminovno vodi prema dole izrecenom. maksimum do dole navedenog 10 godina a najvjerovatnije i prije.
U takvoj klimi nema promjena bez ustavnih reformi prekrajanja državeProtesti i mogući sukobi samo su privremeno rješenje. Oni mogu uvesti u matricu promjene političke i društvene situacije, koja se ne može ni zamisliti bez prekrajanja Daytona..
more at: http://www.avaz.ba/clanak/235686/protes ... JC8U2.dpuf
cenecimoveocino

#1295 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by cenecimoveocino »

Dajte snimku danasnjeg narodnog pripjeva poznate muzicke numere od strane Dodika Milorada.
155_mm

#1296 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by 155_mm »

Zgoljo wrote:Sad najozbiljnije.
I danas su neki medju nama mogli vidjeti sta je realnost,nadam se da su spalili neke svoje iluzije i da ce prestati nama koji smo svjesni soliti pamet.
:thumbup:
poostar

#1297 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by poostar »

Seljakluk,primitivizam..nista ni u pederaciji nije bolje..nego primjetio sam mnogo penzionera na jednom i na drugom skupu.
dustaban

#1298 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by dustaban »

Pa sta je sad pouzdana informacija gdje ih je bilo vise?
Kaligrafija

#1299 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by Kaligrafija »

Bitno je da mi znamo, ko su i jedni i drugi...nama je to najbitnije...Jedni su na skupu velicali ratnog zlocinca Mladica, dovodeci njegovog sina, a drugi ratnog zlocinca Karadzica, dovodeci njegovu kcer...Po onoj staroj, sta ti misli onaj za stolom, to ti misli i onaj ispod stola...Razlike nema... Ja im od srca zelim, kad bude taj sljedeci skup, da se dobro pomarisu... Treba im svima objasniti postulate demokratije, uvazavati drugog i drugacijeg...uvazavati njegovo stradanje, pravo na zivot...! Ali posto toga nema sa njihove strane i pusu godinama u istu, ne postuju nasu zrtvu, ne postuju nas kao narod, onda mi moramo prestati biti demokraticni i ne birati sredstva, vec uzvracati istom mjerom...!
poostar

#1300 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by poostar »

I kolika je bilo srba ? Je bat mi mater ak je bilo ukupno 10.000 na oba skupa
Post Reply