BHCluster wrote:Ja mislim na proteste netrebaju dolaziti ovi tzv "nevladini i politcki aktivisti" neka samo izadju gradani to je to.
Protesti u BiH - Bosansko proljece
-
Krushna mrva
#201 Re: Protesti u BiH - Bosansko proljece
-
kakavdanakneiskustvu
#202 Re: Protesti u BiH - Bosansko proljece
hAZNADAR wrote:Ako ce ovakvi transparenti obiljezavati bosansko proljece
ja se dobrovoljno stavljam na stranu pendrekasa. Snimljeno neko vece ispred parlamenta u toku demonstracija protiv vlade.
koja budala moraš biti pa se slikati sa ovim natpisom u sred sarajeva,budala ili četnik
-
OmerD
#203 Re: Protesti u BiH - Bosansko proljece
ma i jedno i drugokakavdanakneiskustvu wrote:hAZNADAR wrote:Ako ce ovakvi transparenti obiljezavati bosansko proljece
ja se dobrovoljno stavljam na stranu pendrekasa. Snimljeno neko vece ispred parlamenta u toku demonstracija protiv vlade.
koja budala moraš biti pa se slikati sa ovim natpisom u sred sarajeva,budala ili četnik
- Zokipfc
#204 Re: Protesti u BiH - Bosansko proljece
occupylove wrote:koliko vam treba da se skontate ?
-
occupylove
#205 Re: Protesti u BiH - Bosansko proljece
kako postati video-streamer ?
banalno jednostavno i jeftino
savjet od najboljega sa ogromnim iskustvom
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... xwv3GhtQqc
banalno jednostavno i jeftino
savjet od najboljega sa ogromnim iskustvom
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... xwv3GhtQqc
-
occupylove
#206 Re: Protesti u BiH - Bosansko proljece
hAZNADAR wrote:Eto nek ste vi sto po Sarajevu nosate transparente da volite genocidnu narocito pametni.Platformas wrote:I trebas, nemas inteligencije da ovo razumijes, za policije si.hAZNADAR wrote:Ako ce ovakvi transparenti obiljezavati bosansko proljece
Isto kao oni sto su pod snajperima nosali titove slike i uzvikivali parole tolerancije.
Multikultura je fina stvar, ali ne valja kada preraste u dijagnozu i predje sve granice ukusa i normale.
Ne moze niti jedan jedini razlog opravdati poruke ljubavi prema RS u Sarajevu, niti ironija, niti preneseno znacenje, niti kulturni izraz,.. ne moze i to je jednostavno tako. Transparenti tog tipa u startu diskredituju sve demonstracije i bilo kakve inicijative jer usput aminuje mnogo toga iz RS pa i nestanak. Koliki to beskicmenjak ili mazohista moze biti neko ko voli dzelata. Niko normalan ne zeli da ucestvuje u necemu sto nosi parole "ja volim RS". Ako je uopce informisan i zna da i toga ima u gomili.
Mislim da bi bilo posteno da svi sto ovdje pozivaju narod da izadje na ulice - usput objasne da stoje i iza ovog asto stoji na slici.
neka narod odluci
poslije 20 godina ! nema buducnosti ? pa koliko govana ! ?
i Keljmendija i narkomana i ,mladosti koja umire ?
dosta je bilo !
Edo Maajka vam je sve rekao , volim Banja Luku , Bijeljinu Stolac Srebrenicu , Gorazde i Bihac , volim Mostar .. Listicu i obadva Vakufa
i Bugojno takodjer
http://www.klix.ba/vijesti/regija/beogr ... /130609070
- antimobbing
- Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.
#207 Re: Protesti u BiH - Bosansko proljece
Preneseno sa druge teme ...
Koja je to bezdušnost, surovost i neljudskost?
Koliko neko mora biti perverzan i bezdušan, u zemlji gdje postoje emisije koju vodi Batko ili ''Ispuni mi želju'', da sebi kupuju automobile vrijedne dvije stotine hiljada KM od PDV novca BiH građana koji nije njihov?antimobbing wrote:Imate li vi išta ljudsko u sebi?Man of steel wrote: Izaći na izbore i mijenjati vlast koja nije u stanju da ispunjava zahtjeve nije kretenizam i debilizam već jedini mogući način promjena.
Rulja koja misli da će okupljanjem i mirnim protestima natjerati Dodika i kompaniju iz R.S-a da odustanu od svojih ciljeva se može nazvati debilizmom i kretenizmom.
Kažete za vlastiti narod ''Rulja'' koji vas svaki dan financira i PRETplaćuje preko PDV-a za vaš javašluk i nerad svaki put kad god neko iz ''rulje'' ode i nešto plati, već dvadeset godina.
Na 1.000 KM koliko mjesečno potroši jedno domaćinstvo, ova ''rulja'' i ''svjetina'' kako je zovete, uplati vam 170 KM ili 17% PDV-a!? Koliki je to harač BiH građana, najbolje se vidi, kada se to pomnoži sa nekoliko miliona BiH građana ili ''rulje-svjetine'' kako je zovete.
Kada sam napisao da BiH građane koji vas financiraju preko PDV-a, haram multi-milioneri Begovi i haram milioneri Age u vrhu SDA zovu svjetina (rulja), rekli ste da to nije istina i da izmišljam.
Sad bih vam rekao ''Sram vas i stid bilo!'' ali vi tog ljudskog osjećaja u svome biću uopće nemate, niti suosjećanja i empatije prema vlastitom narodu koji vas svaki dan financira preko PDV-a, a koji nazivate ''ruljom-svjetinom'' i već 20 godina nemilosrdno lažete i eksploatirate.
Glavni uzrok patnje naroda na ovim prostorima je neobrazovanost nepismenost, iz koje proizlazi ovolika primitivnost.
Koja je to bezdušnost, surovost i neljudskost?
Svi su isti - bezdušnici, patološki lažovi i manipulatori bez obzira iz koje Stranke dolazili - bez ikakvog ljudskog osjećaja, suosjećanja i empatije prema vlastitom narodu u svojim tamnim dušama i biću.http://www.klix.ba/vijesti/bih/demonstr ... /130609002
Demonstranti: Političari ne treba nam vaša podrška, nećete nas prevariti i zaustaviti
Last edited by antimobbing on 10/06/2013 10:37, edited 6 times in total.
- Gandalf
- antimobbing
- Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.
#209 Re: Protesti u BiH - Bosansko proljece
http://www.youtube.com/watch?v=akUVSQQZmBY
Ovo je trenutno himna Republike BiH koju ovih dana pjevaju jednim srcem za JMBG, svi normalni ljudi Bošnjaci, Hrvati, Srbi i ostali širom naše planete, kojima bezdušni-fašisti nisu totalno zatamnili dušu i razvukli pamet za ovo dvadeset godina držanja i psiho mučenja u njihova privatna tri GETO-a.
Ovo je trenutno himna Republike BiH koju ovih dana pjevaju jednim srcem za JMBG, svi normalni ljudi Bošnjaci, Hrvati, Srbi i ostali širom naše planete, kojima bezdušni-fašisti nisu totalno zatamnili dušu i razvukli pamet za ovo dvadeset godina držanja i psiho mučenja u njihova privatna tri GETO-a.
-
theTruePath
-
radostan dan
#211 Re: Protesti u BiH - Bosansko proljece
haj to još malo motaj u oblandu, tanka ti kora, ispadne providna, ne štedi na materijalu majka mu stara...antimobbing wrote:http://www.youtube.com/watch?v=akUVSQQZmBY
- vatrogasac
#212 Re: Protesti u BiH - Bosansko proljece
Kažu da Lipovača dolazi u svojstvu roditelja na protestni skup u Bihaću. Protiv koga će pišćati?
- dust in the wind
#213 Re: Protesti u BiH - Bosansko proljece
ne mogu da vjerujem da je neki doticni bosnjo gore napisao da si budala i cetnik ako se sa volim rs slikas u sarajevu... e svasta... dajes lijep primjer takvim ko ti u bl da ne vole nas... uh... sto bi bilo lijepo neke ljude dislocirati iz drzave 
- antimobbing
#214 Re: Protesti u BiH - Bosansko proljece
Rekao sam samo istinu, a ti iznesi svoje argumente ako nisam upravu …radostan dan wrote:haj to još malo motaj u oblandu, tanka ti kora, ispadne providna, ne štedi na materijalu majka mu stara...antimobbing wrote:http://www.youtube.com/watch?v=akUVSQQZmBY
- antimobbing
#215 Re: Protesti u BiH - Bosansko proljece
Nadam se da će patološki lažov i manipulator Lipovaća rasprodati svu svoju imovinu koju je stekao na razno-raznim funcijama sve kupljeno iz sredstava koji građani svaki dan uplaćuju za PDV-a, i vratiti svojim sugrađanima koji su u jadu, bijedi, siromaštvu i kreditima.vatrogasac wrote:Kažu da Lipovača dolazi u svojstvu roditelja na protestni skup u Bihaću. Protiv koga će pišćati?
Dovoljno je samo da proda svoj privatni auto-park naveden u CIN bazi podataka.
http://database.cin.ba/baza/profil.php?profil=97
1.) Hyundai Santa Fe: 40.000 KM
2.) Volkwagen Polo: 15.000 KM
3.) Automobil: 60.000 KM
4.) Automobil Renault Laguna II: 52.000 KM
Hamdija,http://bosnjaci.net/prilog.php?pid=30735
Načelnik bihaćke općine Hamdija Lipovača, prema imovinskom kartonu koji je dostavio Centralnoj izbornoj komisiji (CIK) BiH, u 2008. godini zaradio je 54.000 maraka od plaća i 1.200 od predavanja na Pravnom fakultetu. U banci ima oročenih 200.000 KM, koliko iznosi i kredit koji otplaćuje. Lipovača je ubilježio i pola porodične kuće vrijedne 150.000 i naslijeđeni stan od 80.000 maraka, kuću na Hrvatskom primorju od 100.000 eura, automobil vrijedan 60.000 KM i zemljište od 5.000 eura.
Ljubav prema svome narodu se dokazuje konkretnim akcijama, a ne ublehama i pištanjem na ulici. Lijepo napraviš proračun koliku si imao plaću pomnožiš sa brojem mjeseci koliko si radio i sav višak, za koji i sam ne znaš odakle ti se pojavio
-
radostan dan
#216 Re: Protesti u BiH - Bosansko proljece
zbog takvih kao ti, koji proteste koriste za promociju antidejton grupe und politike, koja u završnici ima za cilj vraćanje u 1992. ustav rbih, pomenuti protesti nikad neće dobiti mogućnost da budu onakvi kako je prvobitno zamišljeno, na žalost.antimobbing wrote:
Rekao sam samo istinu, a ti iznesi svoje argumente ako nisam upravu …
fasciniran sam plitkošću načina na koji pokušavaš da -prodaš-svoje ideje i ciljeve, računajući da -tržište- ima pamćenje zlatne ribice.
argumenti?
argumenti za ovo što pišem se nalaze u ovom postu -
zastupanje određene politike je ok, ali biti pijavica i koristiti proteste za -guranje- svojih ciljeva - nije, pogotovu ako organizatori to ponavljaju kao papagaji.O'zone je napisao/la:
Na početku je odlučeno da građani koji se okupljaju ispred zajedničkih institucija Bosne i Hercegovine ne žele podršku niti jedne političke partije,nevladine organizacije,vladine organizacije,strane organizacije niti bilo koga drugoga nego samo pojedinaca građana Bosne i Hercegovine svih vjeroipovjesti,boja i uzrasta.
Svi koji dođu tamo u svoje lično ime su dobro došli svi drugi koji dođu tamo ispred neke od organizacija i stranaka nam ne trebaju. To se odnosi i na Brkana i na Štukana i na Šemsudina tu su kao pojedinici a ne kao neki predstavnici nevladinih/vladinih organizacija.
Zahtjevi su jasni:
-Usvajanje zakona o JMBG na području Bosne i Hercegovine
-Osnivanja fonada za liječenje teško oboljele djece u Bosni i Hercegovini
-Smanjenje primanja parlamentarcima i ministrima za 30% i prebacivanje tih sredstava u gore navedeni fond.
Sve mimo ovoga nije stav niti cilj ljudi koji se spontano okupljaju na platou.
- antimobbing
#217 Re: Protesti u BiH - Bosansko proljece
Jesu to tvoji argumenti?radostan dan wrote:zbog takvih kao ti, koji proteste koriste za promociju antidejton grupe und politike, koja u završnici ima za cilj vraćanje u 1992. ustav rbih, pomenuti protesti nikad neće dobiti mogućnost da budu onakvi kako je prvobitno zamišljeno, na žalost.antimobbing wrote:
fasciniran sam plitkošću načina na koji pokušavaš da -prodaš-svoje ideje i ciljeve, računajući da -tržište- ima pamćenje zlatne ribice.
argumenti?
zastupanje određene politike je ok, ali biti pijavica i koristiti proteste za -guranje- svojih ciljeva - nije, pogotovu ako organizatori to ponavljaju kao papagaji.O'zone je napisao/la:
Na početku je odlučeno da građani koji se okupljaju ispred zajedničkih institucija Bosne i Hercegovine ne žele podršku niti jedne političke partije,nevladine organizacije,vladine organizacije,strane organizacije niti bilo koga drugoga nego samo pojedinaca građana Bosne i Hercegovine svih vjeroipovjesti,boja i uzrasta.
Svi koji dođu tamo u svoje lično ime su dobro došli svi drugi koji dođu tamo ispred neke od organizacija i stranaka nam ne trebaju. To se odnosi i na Brkana i na Štukana i na Šemsudina tu su kao pojedinici a ne kao neki predstavnici nevladinih/vladinih organizacija.
Zahtjevi su jasni:
-Smanjenje primanja parlamentarcima i ministrima za 30% i prebacivanje tih sredstava u gore navedeni fond.
Klasično nacionalističko zastrašivanje naroda i guranje u torove što se radi zadnjih dvadeset godina.
Spominješ '91 godinu i rat. Kakav bolan rat? Ko će ti ratovati?
Misliš moja izvarana i izlagana generacija koja je mladost svoju provela po rovovima?
Nemam nikakve veze sa AntiDayton grupom niti poznajem nekoga od te raje.
Podržavam ih jer se bore za vraćanje bivšeg ustava Republike BiH, koji je nelegitimno ukinut kao rezultat agresije na međunarodnu priznatu Republiku BiH.
U Daytonu su ukinuli naziv ''Republika'' ispred Bosna i Hercegovina i nametnuli nazive ''Republika Srpska'' i ''Federacija BiH''.
Bivši Ustav Socijalističke Federativne Republika Bosne i Hercegovine, koji su ukinuli, davao je jednaka prava svim njenim narodima Bošnjacima, Srbima, Hrvatima i ostalima narodima i narodnostima.
Jednog dana će to svi shvatiti i vratiti ga nazad i uspostaviti društvo na principima socijaldemokratije kao što je u zemljama EU, gdje neče biti ovakve ekstremne klasne razlike. Sada na sceni imamo samo lažne socijaldemokrate.
Dayton samo prelazno rješenje i običan sporazum koji je zaustavio rat i već dvadeset godina daje pravnu anarhiju u kojoj se pojedinci bogate ''bez ikakve'' odgovornosti.
Last edited by antimobbing on 10/06/2013 13:22, edited 1 time in total.
- CSKA
#218 Re: Protesti u BiH - Bosansko proljece
Kao sto sam rekao to su dvije politike koje imaju razlicite pravce,a sto im se nekada u putu spoje putevi,pa imaju zajednickog neprijatelja nista ne znaci.Na kraju ipak mora da se dogodi sukob te dvije politike,i to znaju ljudi u BiH i zato nisu masovni protesti,inace bi davnih dana gorjele drzavne zgrade,a narod bi motikama jurio politicare.
Daj Boze da grijesim sto se tice ovoga.
Daj Boze da grijesim sto se tice ovoga.
-
radostan dan
#219 Re: Protesti u BiH - Bosansko proljece
izgleda da sam preletio.
tek sad, pišući ovaj post, skontah da nisam na temi o maloj belmini, već na temi - protesti u bih, tako da sam djelimično pogriješio.
zašto djelimično? i dalje smatram da je jako nisko da koristiš aktuelne proteste sa jasno definisanim ciljevima od strane pokretača protesta za promociju svoje politike, a opet, tema je uopštena, pa ti se može...
eni vej, ovo gore što pišeš mi više liči na vadionu nego na konkretan odgovor.
ovo je konkretno -
rat niko ne pominje, nego ustav i ustavna rješenja.
pozz.
tek sad, pišući ovaj post, skontah da nisam na temi o maloj belmini, već na temi - protesti u bih, tako da sam djelimično pogriješio.
zašto djelimično? i dalje smatram da je jako nisko da koristiš aktuelne proteste sa jasno definisanim ciljevima od strane pokretača protesta za promociju svoje politike, a opet, tema je uopštena, pa ti se može...
ovo je konkretno -
antimobbing je napisao/la:
Zajednički interes svih naroda u BiH je NORMALAN život i SOCIJALNA jednakost koja se jedino može ostvariti kroz uspostavu PRAVA i pravne države putem povrata starog Ustava Republike BiH i humane antifašističke borbe običnog građanina.
rat niko ne pominje, nego ustav i ustavna rješenja.
pozz.
- area51
#220 Re: Protesti u BiH - Bosansko proljece
Znači Dejton je glavni problem što se pojedinci bogate bez ikakve odgovornosti,što onda znači da države koje nemaju Dejton nemaju taj problem ?antimobbing wrote:Jesu to tvoji argumenti?radostan dan wrote:zbog takvih kao ti, koji proteste koriste za promociju antidejton grupe und politike, koja u završnici ima za cilj vraćanje u 1992. ustav rbih, pomenuti protesti nikad neće dobiti mogućnost da budu onakvi kako je prvobitno zamišljeno, na žalost.antimobbing wrote:
argumenti?
Zahtjevi su jasni:
Klasično nacionalističko zastrašivanje naroda i guranje u torove što se radi zadnjih dvadeset godina.
Spominješ '91 godinu i rat. Kakav bolan rat? Ko će ti ratovati?![]()
Misliš moja izvarana i izlagana generacija koja je mladost svoju provela po rovovima?Hoće, hoće sve trče da se ponovo bore za ratne profitere i vojne dezertere koji će se bogatiti, a oni koji su se borili da ponovo prose po ulici, obolijevaju od PTSP-a i BURNOUT sindroma i da nemaju hljeba jesti jer su ih isti zavalili u doživotne kredite koje neće dočekati vratiti.
Nemam nikakve veze sa AntiDayton grupom niti poznajem nekoga od te raje.
Podržavam ih jer se bore za vraćanje bivšeg ustava Republike BiH, koji je nelegitimno ukinut kao rezultat agresije na međunarodnu priznatu Republiku BiH.
U Daytonu su ukinuli naziv ''Republika'' ispred Bosna i Hercegovina i nametnuli nazive ''Republika Srpska'' i ''Federacija BiH''.
Bivši Ustav Socijalističke Federativne Republika Bosne i Hercegovine, koji su ukinuli, davao je jednaka prava svim njenim narodima Bošnjacima, Srbima, Hrvatima i ostalima narodima i narodnostima.
Jednog dana će to svi shvatiti i vratiti ga nazad i uspostaviti društvo na principima socijaldemokratije kao što je u zemljama EU, gdje neče biti ovakve ekstremne klasne razlike. Sada na sceni imamo samo lažne socijaldemokrate.
Dayton samo prelazno rješenje i običan sporazum koji je zaustavio rat i već dvadeset godina daje pravnu anarhiju u kojoj se pojedinci bogate ''bez ikakve'' odgovornosti.
Sunce ti poljubim,ja analitičara
- antimobbing
#221 Re: Protesti u BiH - Bosansko proljece
Upravo tako, kao što sam napisao ...radostan dan wrote:izgleda da sam preletio.
ovo je konkretno -
Zajednički interes svih naroda u BiH je NORMALAN život i SOCIJALNA jednakost koja se jedino može ostvariti kroz uspostavu PRAVA i pravne države putem povrata starog Ustava Republike BiH i humane antifašističke borbe običnog građanina.
pozz.
Šta je ovdje politika?
Šta ti ovdje smeta? Jeli li ti smeta normalan život, socijalna jednakost, uspostava prava, povrat Starog Ustava koji daje jednaka prava svim narodima u BiH ili ti smeta borba protiv fašista što sam napisao?
Šta, ne razumijem te?
Last edited by antimobbing on 10/06/2013 13:35, edited 1 time in total.
- antimobbing
#222 Re: Protesti u BiH - Bosansko proljece
Upravo tako. Što se nisu ovako ponašali u bivšem sistemu kada je na snazi bio Ustav bivše Socijalističke Federativne Republike Bosne i Hercegovine? Zato što su državu vodili pošteni ljudi i što je bila vladavina prava. Pogledaj samo kolike su danas klasne razlike među ljudima? Što ovoga nije bilo u bivšem sistemu?area51 wrote: Znači Dejton je glavni problem što se pojedinci bogate bez ikakve odgovornosti,što onda znači da države koje nemaju Dejton nemaju taj problem ?![]()
Sunce ti poljubim,ja analitičara
-
Canton
#223 Re: Protesti u BiH - Bosansko proljece
Upravo takvo razmisljanje i jest pomoglo stotinama hiljada Bosnjaka i Hrvata protjeranih sa teritorije koja se danas zove RS da se tamo nikad ne vrate. Koliko god je cetnicko poslijeratno divljanje prema povratnicima stopiralo masovni povratak toliko je i ovo pljuvanje po RSu.hAZNADAR wrote:
Eto nek ste vi sto po Sarajevu nosate transparente da volite genocidnu narocito pametni.
Isto kao oni sto su pod snajperima nosali titove slike i uzvikivali parole tolerancije.
Multikultura je fina stvar, ali ne valja kada preraste u dijagnozu i predje sve granice ukusa i normale.
Ne moze niti jedan jedini razlog opravdati poruke ljubavi prema RS u Sarajevu, niti ironija, niti preneseno znacenje, niti kulturni izraz,.. ne moze i to je jednostavno tako. Transparenti tog tipa u startu diskredituju sve demonstracije i bilo kakve inicijative jer usput aminuje mnogo toga iz RS pa i nestanak. Koliki to beskicmenjak ili mazohista moze biti neko ko voli dzelata. Niko normalan ne zeli da ucestvuje u necemu sto nosi parole "ja volim RS". Ako je uopce informisan i zna da i toga ima u gomili.
Mislim da bi bilo posteno da svi sto ovdje pozivaju narod da izadje na ulice - usput objasne da stoje i iza ovog asto stoji na slici.
Upravo ovakva prica ide na ruku cetnicima, oni hoce da mi mrzimo RS, oni hoce da se mi tamo nikad ne vratimo, oni hoce da se mi odreknemo svojih ognjista i grobova tamo.
Ne branim RS, nisam za RS ali umjesto sto se pljuvalo po tom entitetu trebalo se istinski boriti za povratak, i za zaposljavanje Bosnjaka u institucije u tom entitetu.
Umjesto politike " RS je genocidna tvorevina" trebalo je voditi politi "Samo povratak Bosnjaka i Hrvata, moze obesmisliti postojanje RSa"
Teritorij koji se danas zove RS je dio Bosne i Hercegovine, bio i ostao
-
radostan dan
#224 Re: Protesti u BiH - Bosansko proljece
ni ja tebe, iskreno...antimobbing wrote:
Šta, ne razumijem te?
ustav rbih i sr bih su dvije različite stvari.antimobbing wrote: Upravo tako. Što se nisu ovako ponašali u bivšem sistemu kada je na snazi bio Ustav bivše Socijalističke Federativne Republike Bosne i Hercegovine? Zato što su državu vodili pošteni ljudi i što je bila vladavina prava. Pogledaj samo kolike su danas klasne razlike među ljudima? Što ovoga nije bilo u bivšem sistemu?
koliko je tebi godina?
- antimobbing
#225 Re: Protesti u BiH - Bosansko proljece
Znam, samo što je meni ovaj za nijansu bio bolji ali eto bezze idemo u šupljiranje i nepotrebne rasprave.radostan dan wrote:ni ja tebe, iskreno...antimobbing wrote:
Šta, ne razumijem te?
ustav rbih i sr bih su dvije različite stvari.antimobbing wrote: Upravo tako. Što se nisu ovako ponašali u bivšem sistemu kada je na snazi bio Ustav bivše Socijalističke Federativne Republike Bosne i Hercegovine? Zato što su državu vodili pošteni ljudi i što je bila vladavina prava. Pogledaj samo kolike su danas klasne razlike među ljudima? Što ovoga nije bilo u bivšem sistemu?
koliko je tebi godina?
Nego, oprostite mi na off topicu, evo upravo gledam slike sa Protesta, stvarno ima lijepih djevojaka.
Da sam mlađi jedno 15 godina, svaki dan bih bio na Protestu.

K'o se ovih dana ne oženi, neće nikad.
Last edited by antimobbing on 10/06/2013 15:51, edited 4 times in total.