Jašta, slomih se furajući, a on ne kontajući.TRANCE wrote:Tema je legendarna, ovaj rhez fura ovog simpozijum dijasporca kroz tri stranice koji jadan ne konta mahalske folove iz Baznije
peace
Jašta, slomih se furajući, a on ne kontajući.TRANCE wrote:Tema je legendarna, ovaj rhez fura ovog simpozijum dijasporca kroz tri stranice koji jadan ne konta mahalske folove iz Baznije
rhez wrote:Jašta, slomih se furajući, a on ne kontajući.TRANCE wrote:Tema je legendarna, ovaj rhez fura ovog simpozijum dijasporca kroz tri stranice koji jadan ne konta mahalske folove iz Baznije
peace
simpozijum delirijum wrote:do sada nisam vidio niti jedan inteligantan kontra argument , samo vidim trolove sa malim polnim organom
kriju se ..trolaju poput pacova , naokolo ..a ovako to radi narod koji ima hrabrosti, narod Kvebeka i Montreala ..snimak od veceras .., za one koji i uvijek kazem iz filma "Variola Vera " i Rade Serbedzija citat ;" picka je polni organ a pizda je karakterna osobina "
a ovdje vidimo u BiH ? , narod , i pickice na ovome forumu i tatine sinove , jer dolazimo po vas , samo polako ..guzonjini sinovi ..vi svi u ovome momentu koji citate ovaj forum a Babo vam ratni profiter koji je prodavao jedno jaje za 5 maraka i kilo' mlijeka u prahu za 20 maraka ? mi sada dolazimo , krvi da vam se napijemo
? a sta da vozate BMW i Audi A6 ?
userite se !
dolazimo po vas ...
simpozijum delirijum wrote:do sada nisam vidio niti jedan inteligantan kontra argument , samo vidim trolove sa malim polnim organom
kriju se ..trolaju poput pacova , naokolo ..a ovako to radi narod koji ima hrabrosti, narod Kvebeka i Montreala ..snimak od veceras .., za one koji i uvijek kazem iz filma "Variola Vera " i Rade Serbedzija citat ;" picka je polni organ a pizda je karakterna osobina "
a ovdje vidimo u BiH ? , narod , i pickice na ovome forumu i tatine sinove , jer dolazimo po vas , samo polako ..guzonjini sinovi ..vi svi u ovome momentu koji citate ovaj forum a Babo vam ratni profiter koji je prodavao jedno jaje za 5 maraka i kilo' mlijeka u prahu za 20 maraka ? mi sada dolazimo , krvi da vam se napijemo
? a sta da vozate BMW i Audi A6 ?
userite se !
dolazimo po vas ...
ma nema frke jaranerhez wrote:simpozijum care, samo ti piši i ne zamjeri što se ponekad malo zezam. Nadam se da si prenio pozdrave američkom narodu...njihova patnja je i naša patnja. Javljaj šta se tamo dešava, ti si nam jedini izvor informacija.
peace
A i ja sam se nesto prehladio, prvi put nakon godinu dana.simpozijum delirijum wrote:prijateljski savjet za sve forumase , najveca globalna kriza je pocela
Tokijska burza u panici , investitori se povlace, Njemacka burza takodjer
teska sedmica ili dvije sedmice na ekonomskome planu
hajmo opet kao maloj djeci objasnjavatiBedanec wrote:A i ja sam se nesto prehladio, prvi put nakon godinu dana.simpozijum delirijum wrote:prijateljski savjet za sve forumase , najveca globalna kriza je pocela
Tokijska burza u panici , investitori se povlace, Njemacka burza takodjer
teska sedmica ili dvije sedmice na ekonomskome planu
Na sta ce ovo sve izac.
I jos moram i racune placat -- nista dzaba.
Ali ipak izgleda da ste pobijedili -- berza opet ide gore.
Vidio sam -- velika revolucija u Viskonzinu. Pobijedio na izborima za guvernera sa 99% glasova kandidat OWS Scott Walker.rhez wrote:Šta ima simpozijum, kako revolucija?
Bedanec wrote:Vidio sam -- velika revolucija u Viskonzinu. Pobijedio na izborima za guvernera sa 99% glasova kandidat OWS Scott Walker.rhez wrote:Šta ima simpozijum, kako revolucija?
Ups, nije nego thruhli konzervativac sto bi da uskracuje prava radnickoj klasi i proletarijatu.
Pa dje ste bolan simpozijum bili da ga rusite? Ja sam mislio to ce za vas bit sala, koliku podrsku uzivate u narodu i medju dvanaestogodisnjom djecom, koju izrabljujete u politicke svrhe.