Protesti ispred saveza u cetvrtak 19.10.2006 u 12:00 sati!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
3per
#1 Protesti ispred saveza u cetvrtak 19.10.2006 u 12:00 sati!
Pozivamo sve navijaèe, simpatizere i ljubitelje bh. fudbala da nam se pridruže u PROTESTIMA protiv mafije iz Saveza, koji ce se održati u CETVRTAK, 19.10.2006. sa poèetkom u 12:00 sati ispred zgrade N/FSBiH. Doðite u što vecem broju, nije važno kojoj navijackoj skupini pripadate.
Cilj protesta je smjena kompletnog rukovodstva koji vlada našim fudbalom. Želimo u savezu da vidimo naše proslavljene legende bh. fudbala kao što su Mehmed Baždarevic, Safet Sušic, Vahid Halilhodžic, Ivica Osim, Faruk Hadžibegic i druge zive legende Be-Ha fudbala.
U nadi da cete nam se pridružiti u CETVRTAK, 19.10.2006, u 12 casova. godine, i tako nam pomoci da otjeramo ljude iz Saveza. Unaprijed Vam se zahvaljujemo.
BHFanaticos
SAVEZ NAPOLJE!!!
Cilj protesta je smjena kompletnog rukovodstva koji vlada našim fudbalom. Želimo u savezu da vidimo naše proslavljene legende bh. fudbala kao što su Mehmed Baždarevic, Safet Sušic, Vahid Halilhodžic, Ivica Osim, Faruk Hadžibegic i druge zive legende Be-Ha fudbala.
U nadi da cete nam se pridružiti u CETVRTAK, 19.10.2006, u 12 casova. godine, i tako nam pomoci da otjeramo ljude iz Saveza. Unaprijed Vam se zahvaljujemo.
BHFanaticos
SAVEZ NAPOLJE!!!
- DaysleepeR
Ne dolazim jer imam posao i moram da radim.
Tragedija je sto te termine zakazuju besposlicari koji su u to vrijeme svakako negdje u blizini na kafici.
Tragedija je sto te termine zakazuju besposlicari koji su u to vrijeme svakako negdje u blizini na kafici.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Day, ti isti nama prigovaras sto subotom protestujemo ispred Parlamenta, kad tamo nikog nema 
suti i izadji na pauzu ranije!!!
POTRENO JE 10 REDARA ZA OVE DEMONSTRACIJE, PLIZ AKO IMA DOBROVOLJACA, JAVITE SE!
suti i izadji na pauzu ranije!!!
POTRENO JE 10 REDARA ZA OVE DEMONSTRACIJE, PLIZ AKO IMA DOBROVOLJACA, JAVITE SE!
- manijak1
Iza 16 .....meni bi odgovaraloNe dolazim jer imam posao i moram da radim.
-
mIRCerka
jazzer wrote:Imam i ja posao od 08 do 16:30 ali cu svakako
naci neki razlog da izadjem i budem ispred saveza.
Evo nam prilike da nakon silnih postova protiv saveza
napokon i nesto konkretno uradimo.
- DaysleepeR
Jebiga ja radim na skroz drugom kraju grada i treba mi najmanje pola sata da samo dodjem do NSBiH i eto ga prodje pauza.
A mirci kad god ste subotom pred skupstinom ja u znak podrske zastanem i u sebi otpjevam melodiju himne uz sjetan pogled ka prozoru gdje je 6 aprila 92 stajao Muhamed Cengic zvani Cenga
Bez zeze, pokret DOSTA! je politička organizacija i takve ne podržavam.
A mirci kad god ste subotom pred skupstinom ja u znak podrske zastanem i u sebi otpjevam melodiju himne uz sjetan pogled ka prozoru gdje je 6 aprila 92 stajao Muhamed Cengic zvani Cenga
- cekpi
ne zanima me da li je DOSTA politicka organizacija ili ne
ne zanima me da li i tko stoji iza BHFanaticosa
TREBA DOCI U CETVRTAK I ISTJERAT BANDU NAPOLJE
Svaka cast svima koji su ovo pokr
enuli i koji ce tamo biti u cetvrak
ne zanima me da li i tko stoji iza BHFanaticosa
TREBA DOCI U CETVRTAK I ISTJERAT BANDU NAPOLJE
Svaka cast svima koji su ovo pokr
- Referent za ONO i DSZ
Sta je ovo slab odziv, rekao bih tradicionalno
Nemoj da ja saljem pozive...(voda komsija)
-
Teufik iz Los Angelesa
upravo sam ovo htio napisati, kad vidjeh da su me pretekliDaysleepeR wrote:Ne dolazim jer imam posao i moram da radim.
- manijak1
Ništa čudno .....dotični simpatizira Želju

-
neko iz mase
pa svi su ovdje najjaci kad je mlatiti po tastaturi i prenositi suplju pricu, a kad treba sta konkretno raditi svi il ignorisu il "rade"Referent za ONO i DSZ wrote:![]()
Sta je ovo slab odziv, rekao bih tradicionalno![]()
- uvjek dobar gost
potpisujem i aplaudiram na post !!!!!neko iz mase wrote:pa svi su ovdje najjaci kad je mlatiti po tastaturi i prenositi suplju pricu, a kad treba sta konkretno raditi svi il ignorisu il "rade"Referent za ONO i DSZ wrote:![]()
-
mIRCerka
? otkud ti to majke ti?DaysleepeR wrote:Jebiga ja radim na skroz drugom kraju grada i treba mi najmanje pola sata da samo dodjem do NSBiH i eto ga prodje pauza.
BTW, proteste organizuje BHF, a ko od dostasa dodje, dolazi u podrsku BHFu.
- uvjek dobar gost
Nije uz temu al Dosta je sve al nije politička organizacija za objašnjenja kontaktirajte me na pp ili putem pp-a
Vrijeme je da se krene !!!!
Vrijeme je da se krene !!!!
- DaysleepeR
Po pitanju pokreta DOSTA! vi kontaktirajte mene na pp i vrlo jednostavno cu vam objasniti svoje misljenje.
A po pitanju teme, mislim da je terminom protesta dat sjajan kontraargument lopovima iz Saveza da kazu kako su protiv njih samo ulica i besposlicari.
Jebiga nikad do pameti
A po pitanju teme, mislim da je terminom protesta dat sjajan kontraargument lopovima iz Saveza da kazu kako su protiv njih samo ulica i besposlicari.
Jebiga nikad do pameti
- DaysleepeR
Isto tako mislim da BHF prave veeeliku gresku non stop isticuci imena Halilhodzica, Susica, Osima, Bazdarevica, Bajevica i ostalih kao ljude koji trebaju da rade u Savezu.
U slucaju da famozni konkurs bude otvoren, garantujem zivotom da se nijedan od pomenutih nece javiti na njega jer svi do jednog imaju bolje placene poslove vani gdje se trenutno i nalaze.
U slucaju da famozni konkurs bude otvoren, garantujem zivotom da se nijedan od pomenutih nece javiti na njega jer svi do jednog imaju bolje placene poslove vani gdje se trenutno i nalaze.
- DaysleepeR
Ti stvarno mislis da sam ja toliki mis da izmisljam radne obaveze kako bi imao razlog da se ne pojavim?neko iz mase wrote:pa svi su ovdje najjaci kad je mlatiti po tastaturi i prenositi suplju pricu, a kad treba sta konkretno raditi svi il ignorisu il "rade"Referent za ONO i DSZ wrote:![]()
Meni da se ne dolazi ja bih to rekao i iznio svoj razlog.
- manijak1