BEZDAHNI PROTEST (pase uz sliku, ziku majce):

vise na:
http://www.spiegel.de/sport/sonst/0,1518,555059,00.html
Moderators: Charuga, Tomahawk11

evo, ko nije bio tamo danas ovo je jedan blazi prikaz svega sto se danas desavalo...Bosanac in Lederhosen wrote:KORUPCIJA U NOGOMETNOM SAVEZU ! cule su u cjeloj evropi, primjer Svica:
vise na:
http://www.20min.ch/sport/sporttelegramm/story/22269160
NEMOJTE SE IGRATI PA GANJATI ZRTVENO JANJE!!!! Probajte ponekad uganjati i medjeda, ako vam nije mrsko...mIRCerka wrote:Kao sto rekoh...
a kao sto je sinoc objavljenoKotromanichII wrote:da nebi niko promasio
Ovim pozivamo sve ljubitelje fudbala u nasoj zemlji da kazu jednom za sva vremena "NE!" kriminogenom miljeu koji vlada u Nogometnom Savezu Bosne i Hercegovine i da svojim ucescem na demostracijama ispred zgrade NS-a u subotu, 23.5. u 12 sati dadnu podrsku istinskim fudbalskim velicinama Mehi Kodri i Elviru Bolicu, ljudima koji su se usprotivili lopovima i amaterima iz vrha BeHa nogometa.
Organizator
"Omladinski pokret za bolju Bosnu i Hercegovinu"Pokret "Dosta": Nismo organizovali današnji protest, ali dolazimo na njega
Pokret "Dosta" podržava i pridružuje se zajedničkoj akciji navijačkih skupina (BHFanaticosi, Manijaci, Horde Zla, Robijaši, Red Army) i Omladinskog pokreta za bolju BiH "kojom se želi konačno stati ukraj lopovluku, kriminalu, korupciji i bezobrazluku čelništva Nogometnog saveza BiH", a ujedno obavještava da nije organizator protesta koji će biti održani danas ispred Nogometnog saveza BiH.
Saopćenjem za javnost Pokret "Dosta" obratio se, pored navijačkih skupina, svim navijačima i građanima da objasni kako nije, ni na koji način, prisvojio današnje proteste i da ono što je bilo objavljeno na vijestima ne odražava stav ove organizacije, nego je pogrešno prenošenje njenog saopćenja.
Dolazimo na protest i podržavamo ovu akciju - poruka je Pokreta "Dosta".
Objavljeno 23.05.2008. u 10:36
(FENA)
sve je to začarani krug, jedni drugima cuvaju leđa, jer dobro znaju da ako padne jedan- pasce i drugi.lerdi wrote:Mislim da gledanje na ovo današnje iživljavanje iz perspektive da je NFSBiH organizovao policiju da tuče ljude je pomalo smiješno i naivno. Mislim da su u ovo bile uključene malo veće glavešine iz vlasti koje su ovo sigurno debelo naplatili, od ovih koji su se dovoljno već nahapali, pa im nije problem pogurati jednu ovakvu akciju
Dobro pitanje, evo odgovora:shuriken wrote:zna li neko pravila koristenja sluzbenih pasa?
meni je davno neko objasnjavao da se nikad ne pustaju na masu ljudi
iz razloga sto su skupi i previse vrijedni, da im se nesto ne dogodi
treniraju ih godinama
za detekciju ekspoloziva i droge
za hvatanje odbjeglih osoba
za traganja za nestalima i za zrtvama
i onda ih idioti nepotrebno dovedu u situaciju da se povrijede
koja je bila funkcija tog psa tamo
osim psiholosko nacisticka?
jel trebao izujedat ljude?
Koja govna od heroja i zaštitara da prostite!zandar wrote:
uopste nisam ironican i ponavljam veceras po 10.put, navijaci nisu trebali izazivati incidente!!! sto im je trebalo da kamenjaju i bacaju baklje? ima li iko ovde da odgovori na to pitanje?![]()
te gluposti da se mi bojimo kriminalaca ostavi za nekog drugog, meni tu suplju nemoj prosipati, ne znas ni ko sam, ni sta sam, ni gdje radim...
ne mogu da vjerujem da ima takvih kao ti koji spominju opciju da policija stane na stranu naroda prilikom demonstracija... koji ste vi mozgovi, to je strasno![]()
btw, kad vas dođe 50000 razmislicemo sta cemo, mozda i vodeni top proradi