Ne Biske, svi su isti. Jos uvijek ne vrijedi glasati, jer ne postoji stranka koja se bar donkle pozitivnostima izdvaja.biske wrote:izvini, ali to je isto kao da si skuhao večeru pa je bacio u wc šolju.Kikibombona wrote:Naravno da jesam. I na ovim i na onim ranije kada sam imao vremena.guber90 wrote: A da li si bio na protestima?
Izlaskom na izbore se apsolutno nista ne moze postici. Samo se mozes razocarati i proklinjati dan kada si odlucio glasati za neku od stranaka.
Evo recimo, licno sam se ponadao da ce SDP makar u jednom segmentu biti bolji od SDA i SBiH. Mislio sam da nisu takvi krkani, da nisu arogantni i bahati. I vidi vraga. Niksic instalira brata u ministartstvo i na ljigaviji nacin od Brankovica govori kako je sve ok. Za Bregovica se pronalaze stele i kao opravdanje se kaze: 'prijatelji su tu da se pomazu'. O bahatosti i aroganciji Lagumdzije, Hadzica i slicnih ne treba trositi rijeci. Da ti se utroba okrene.
Dakle, sve je trulo, ko god dobije izbore isti q. Gradjani trebaju vrsiti pritisak na svaku vlast, tjerati ih da rade za narod.
Ako u tom procesu uocim da se neka stranka izdvaja kvalitetom, sigurno cu izaci na izbore. Do ta, gradjasnki aktivizam koliko mi vrijeme dozvoljava.