ha hahrastov žižak wrote:a i drot je tu, spreman za iživljavanje
sad će da počne
ha hahrastov žižak wrote:a i drot je tu, spreman za iživljavanje
To se neće desiti. Što? Zato što smo ovce najobičnije zadojene samo mržnjom i to će tako biti uvijek.-LIBERO- wrote:Vidim upalilo im je.
Nasi protiv vasih politicara.
Pa jbm.mater godinama nam mazu oci istom pricom. Daj da pokusamo svi zajedno pokrenuti ovaj okostali i korumpirani sistem.
Prestanite zauzimati politicke rovove i gledati situaciju sa te strane.
Meni je postalo jasno u zadnjih par dana da se vise ni jednom politicaru trenutno na sceniplain vanilla wrote:on je makar branio ovu drzavuasdf1 wrote:Pitanje za Komsica: Kolika je plata i da li je redovna?plain vanilla wrote:Bravo za Komsica
"Niko nema pravo da rusi i pali"
napokon
a ona balavurdija sto je palila gradove sta je uradila?
jos cu glasat za Komsica
Za cas to uzme maha, pocele su borbe izmedju ovih i onih... glupi smo mi za bilo sta. Ocigledno da stranke imaju ogromnu armiju placenika na sve strane-LIBERO- wrote:Vidim upalilo im je.
Pa jbm.mater godinama nam mazu oci istom pricom. Daj da pokusamo svi zajedno pokrenuti ovaj okostali i korumpirani sistem.
Kao prvo fali "K" (stranKe)sanjin_1 wrote:
ništa ti nisi izgradio niti ti je cilj da gradiš..eno ti gore sve boldano
Mister Yes wrote:A šta je ovo što protestanti rade ako ne jednostrano i samovoljno kršenje tog sporazuma? I da to će zaista povući cijelu lavinu.Drvosjeca iz Dejcica wrote: Svako ima pravo na svoje mišljenje ali nema mjesta histeriji i panici. Ta ista Srbija i Hrvatska su potpisnivce Dejtona ako i neke druge države, svako jednostrano i samovoljno kršenje ovog sporazuma za sobom bi povuklo cijelu lavinu. Opreza nikada dosta ali ne treba to biti argument protiv protesta, suludo je to i kontraporduktivno.
Ljudi shvatite, postoje izbori i postoji pravosuđe. Ako to sve ignoriraš i ideš rušiti institucije sistema onda direktno napadaš na sistem a ne na vlast. A naš sistem je kreiran u Daytonu. Ovo su direktni napadi na Daytonski ustav i kao takav mogu biti osnova za rat.
Ali dojadilo mi je više objašnjavati. Uostalom, nisam ja nešto posebno protiv rata. Nadam se samo da smo spremni i da znamo šta radimo. Ja sam danas nabavio i brašna i ulja i benzina a podigao sam i sve što sam imao na računima. Neka bude šta biti mora.
usrali se. samo da se sutra stvari iskristaliziraju, balavurdija primiri, a građani stanu iza zahtjeva.O'zone wrote:Srbi tvrde da je ovo pokušaj ukidanja RS
Hrvati tvrde da je ovo pokušaj centralizacije Bosne i Hercegovine
Bošnjaci tvrde da je ovo pokušaj rastura Bosne i Hercegovine
GOSPODO ODLUČITE SE!!!
Prpa i u Srbiji i u Hrvatskoj jer se boje da se ovo ne prebaci preko granice jer nikome u voovm regionu nije dobro.
To je poenta , nisu ovaj iz hrvatske džabe došao , ni dodik u maticu otišao , ujedno neka ga tamoO'zone wrote:Srbi tvrde da je ovo pokušaj ukidanja RS
Hrvati tvrde da je ovo pokušaj centralizacije Bosne i Hercegovine
Bošnjaci tvrde da je ovo pokušaj rastura Bosne i Hercegovine
GOSPODO ODLUČITE SE!!!
Prpa i u Srbiji i u Hrvatskoj jer se boje da se ovo ne prebaci preko granice jer nikome u voovm regionu nije dobro.
NITI JEDNOM!!!!dale cooper wrote: Meni je postalo jasno u zadnjih par dana da se vise ni jednom politicaru trenutno na sceni
ne moze vjerovati, ukljucujuci i Komsica.
Pisao momak prije par stranica: dao je oca za ovu zemlju, radi za 215 KM i ima penziju od cca 500 km kolika je šehidska penzija. Ne voza ga Mercedes S Klasa Selverova kao našeg "zlatnog ljiljana". Imam jednog zlatnog ljiljana u familiji kojem plaćam citostatike, jer ih nema skoro nikada u KCUS. A koji čeka 5 mjeseci na pet scan mr da vide jel mu karcionom metastazirao na mozak. Ili da plati 2000 mita nekome.plain vanilla wrote:on je makar branio ovu drzavuasdf1 wrote:Pitanje za Komsica: Kolika je plata i da li je redovna?plain vanilla wrote:Bravo za Komsica
"Niko nema pravo da rusi i pali"
napokon
a ona balavurdija sto je palila gradove sta je uradila?
jos cu glasat za Komsica
starii wrote:imal sutra skole?
Oligarh wrote:Korač je dobro i odlično povezao paljevine i sankilote u francuskoj revoluciji. Kako je samo u dvije recenice precizno secirao spinove kojima se sve sa stvarnih razloga nemira prebacilo na paljevine. Mnogi, pa tako i ovi na forumu, jednostavno ne vide sumu od drveca. Pitanje je ZAŠTO se sve desilo! Uspjeli su salonci i budžetlije da razbiju samu suštinu što je sve gorilo. Ali nadam se ne zadugo
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
I imal faksa, posebno u utorak?starii wrote:imal sutra skole?
-LIBERO- wrote:Vidim upalilo im je.
O'zone wrote:NITI JEDNOM!!!!dale cooper wrote: Meni je postalo jasno u zadnjih par dana da se vise ni jednom politicaru trenutno na sceni
ne moze vjerovati, ukljucujuci i Komsica.
I zašto se ne insistira na ostavci Radončića???
Jedno pitanje za tebe posto si u sluzbi i informiran si ,dali ce sluzbenik sto je fiknuo onog covjeka u miljacku odgovarati za prekomjernu uporabu sile i prakticno pokusaj ubistva?Creasy wrote:hrastov žižak wrote:a i drot je tu, spreman za iživljavanje
Papak, sjaši!
Pa odgovarat ce. Ocigledno.Dr. Kuca wrote:Podjela na normalne i neizivljene. Niko nema nista protiv ljudi koji protestuju i ja sam protestovo sva tri dana. AL imam protiv ovih maloumnih divljaka. Nadam se da ce svako odgovarati za ono sto je uradio. Da ce i ovi odgovarati sto su palili zgrade i sto su skidali zastavu BiH.