Dobro je da nisi napisao da su nasli jos 12 kg spida.Dr. Kuca wrote:Dodje buraz kuci. Ovo presretanje se desilo na skenderiji, kaze njih 20-30 u maskama usmjeravaju saobracaj, nema nikos tariji od 20-ak godina. Ja pogresno razumio, jer zove govori eo me an grbavici presrecu itd.
A ova papci sto amnestiraju ove balavce nisu nis vjesni da on njih sutra prave noce Cele itd. Al akd se nema mozga razumijem.
PROTESTI!!! - aktuelnosti
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#2976 Re: PROTESTI!!!
-
zipoo
#2977 Re: PROTESTI!!!
Sutra prvo protiv novinara, pa onda protiv vlade. Polimiti im opremu, pa onda nek seru i kuhaju smecari
-
omar little
#2978 Re: PROTESTI!!!
ovdje fali stranica. i kakav je to zapisnik na kojem nema indicirano broj stranica 3/5, 1/3 i slicno?dobojlija81 wrote:http://www.saff.ba/.../1019-aldin-siranovic-priznaje-ko
edit:
i jel ovo autenticno.
Last edited by omar little on 09/02/2014 19:12, edited 1 time in total.
-
stojcevac
#2979 Re: PROTESTI!!!
Interesantno je pratiti kako radiosarajevo.ba i klix.ba imaju identican tekst u live pracenju protesta. Nista se nije desavalo citav dan sto bi moglo da dovede do nekog velikog incidenta. Sada odjednom sa prvim mrakom ni manje ni vise desava se sljedece: "Demonstranti provociraju policiju prema kojoj je bačen molotovljev koktel, na raskrsnici ulica Alipašina i Titova.". Identican tekst na oba portala. Na sred ceste neko odjednom baca koktel? Jako smrdi na reziranje incidenta. Uspjevaju okrenuti demonstrante jedne protiv drugih, a tome im nesebicno pomazu ljudi koji za neciji interes pisu po forumu protiv onih koji opravdamo protestuju. Pokusava se stvoriti slika da protesti ne postoje, nego samo gomila huligana po ulicama kojoj je cilj destrukcija. To jednostavano nije tacno.
- Banksy
#2980 Re: PROTESTI!!!
Cijeli dan forum je bez nadzora i moderacije, uz nesankcionirane uvrede, opasne dezinformacije, pozive na nasilje.
Odlično.
Odlično.
-
NailovaMater
#2981 Re: PROTESTI!!!
Drug rekla kazala u ovakvim situacijama ne bi smjelo bitiDr. Kuca wrote:Dodje buraz kuci. Ovo presretanje se desilo na skenderiji, kaze njih 20-30 u maskama usmjeravaju saobracaj, nema nikos tariji od 20-ak godina. Ja pogresno razumio, jer zove govori eo me an grbavici presrecu itd.
A ova papci sto amnestiraju ove balavce nisu nis vjesni da on njih sutra prave noce Cele itd. Al akd se nema mozga razumijem.
-
splinter
#2982 Re: PROTESTI!!!
niko ne presreće i ne zaskače i ne tuče i ne kamenuje, ne lupaj bezveze, cesta je blokirana i to raskrnicu ranije i od murije i to je toDr. Kuca wrote:Dodje buraz kuci. Ovo presretanje se desilo na skenderiji, kaze njih 20-30 u maskama usmjeravaju saobracaj, nema nikos tariji od 20-ak godina. Ja pogresno razumio, jer zove govori eo me an grbavici presrecu itd.
-
hhaarree
#2983 Re: PROTESTI!!!
E tako se prenose informacije, samo jos da nam kazes koliko su auta ukrali, oteli, obili i devastirali. Jer su neki tvrdili da se to desavaDr. Kuca wrote:Dodje buraz kuci. Ovo presretanje se desilo na skenderiji, kaze njih 20-30 u maskama usmjeravaju saobracaj, nema nikos tariji od 20-ak godina. Ja pogresno razumio, jer zove govori eo me an grbavici presrecu itd.
-
palermo
#2984 Re: PROTESTI!!!
Slušam onog Esada Durakovića kobajagi prof.doktor, ma budžetlija sigurno 
- JoeyTribbiani
#2985 Re: PROTESTI!!!
Kakvi ku*čevi protesti danas...ovo je cirkus. Balavci s fantomka guraju kontejnere, blokiraju saobraćaj, a babe vrište "pustite nam djecu". Kad zbog njih ne budete sutra smjeli torbu na rame stavit dok hodate ulicom, možda skontate koga ste vadili iz govana.
Protesti bez vodstva, plana i cilja su uvod u anarhiju. Jednom majmunu iz tornja to odgovara. Ostali su prevelike pičke da povuku bilo kakav potez. Rezultat svega toga je da niko više ništa i ne radi. Smiješno fakat.
Protesti bez vodstva, plana i cilja su uvod u anarhiju. Jednom majmunu iz tornja to odgovara. Ostali su prevelike pičke da povuku bilo kakav potez. Rezultat svega toga je da niko više ništa i ne radi. Smiješno fakat.
-
hhaarree
#2986 Re: PROTESTI!!!
Mene vise interesuje kakva je to elementarna nepismenost kroz citav zapisnik, ko da ga je radeljaš nogama sastavljoomar little wrote:ovdje fali stranica. i kakav je to zapisnik na kojem nema indicirano broj stranica 3/5, 1/3 i slicno?dobojlija81 wrote:http://www.saff.ba/.../1019-aldin-siranovic-priznaje-ko
edit:
i jel ovo autenticno.
-
gidra
#2987 Re: PROTESTI!!!
ne sekiraj se drotovi u civilu su među njima. Ja fino rekoh neki dan da ljudi samo slikaju, i kad kasnije bude privođenja ili kazni od 5 joja za remećenje javnog reda bit će joj babo nisam ja boga miDr. Kuca wrote:Dodje buraz kuci. Ovo presretanje se desilo na skenderiji, kaze njih 20-30 u maskama usmjeravaju saobracaj, nema nikos tariji od 20-ak godina. Ja pogresno razumio, jer zove govori eo me an grbavici presrecu itd.
- Paranoid
-
dunkemm3
#2989 Re: PROTESTI!!!
Da li će redakcija Klixa obrazložiti razlog za brisanje i totalnu izmjenu teksta:
Sve ostale spletke ovdje - http://www.klix.ba/forum/oprez-narode-n ... 7.html-f=3KLIX.BA IZ SAMO NJIMA POZNATIH RAZLOGA POTPUNO IZMJENIO TEKST !!!
Jučer je postojao tekst u kojem je tzv. ekonomski analitičar Erol Mujanović govorio o investitorima koji će zaobići BiH, evo kako je glasio NASLOV i TEMA o kojoj je govorio jučer:
Kao što vidite naslov, temu i link. Ako kliknete na taj link, on će vas dovesti na danas potpuno drugi tekst i temu:Ekonomski analitičar Erol Mujanović: Investitori će sada još više izbjegavati BiH
"Kada stranci vide da se pali imovina i da je klima za ulaganje nesigurna, onda ne žele ulagati u takvu zemlju. Strani investitori žele sigurnost za svoja ulaganja”
http://www.klix.ba/biznis/ekonomski-ana ... /140208059
Znači naslov, tema i tekst su potpuno promijenjeni, ali su datum i link sa prijašnjeg IZBRISANOG teksta i teme ostali.Mujanović: Talas straha je obuzeo bh. političare
http://www.klix.ba/biznis/ekonomski-ana ... /140208059
Last edited by dunkemm3 on 09/02/2014 19:17, edited 1 time in total.
- trcicu trceci
#2990 Re: PROTESTI!!!
Banksy wrote:Cijeli dan forum je bez nadzora i moderacije, uz nesankcionirane uvrede, opasne dezinformacije, pozive na nasilje.
Odlično.
od kada su pocele demonstracije, jave se sa ponekim banom
- szlava
#2991 Re: PROTESTI!!!
To je najjj veca provala zamisli da su tek to djelili morali bi ujedati po gradu bilo bi ovo nisu prosvjednici ovo su HANIBALIPicajzla wrote:Dobro je da nisi napisao da su nasli jos 12 kg spida.Dr. Kuca wrote:Dodje buraz kuci. Ovo presretanje se desilo na skenderiji, kaze njih 20-30 u maskama usmjeravaju saobracaj, nema nikos tariji od 20-ak godina. Ja pogresno razumio, jer zove govori eo me an grbavici presrecu itd.
- Logovan
#2992 Re: PROTESTI!!!
Tako je. Bravo.Nokian808 wrote:Imajte na umu da trenutno SDP, SDA, HDZ i SNDS ODLIČNO SARADJUJU jer im je ugrožen vitalni nacionalni interes - pravo na NEOMETANU PLJAČKU i SLOBODU OD KRIVIČNOG GONJENJA!
POKUŠAVAJU NA SVAKI NAČIN RASPRŠITI BIJES NARODA I UPLAŠITI GA NEKIM IMAGINARNIM RATOM I UNIŠTENJEM ZEMLJE.
BOSNE ĆE UVIJEK BITI ALI VAS LOPOVA NEĆE!
P.S:
Da se razumjemo ni SBB nije bolji ali im ovi protesti trenutno odgovaraju i SAMO ZATO GLUME FINOĆU pokušavajući nas upotrebiti za svoje ciljeve.
OVO JE BUNT NARODA PROTIV NEODGOVORNIH I KORUMPIRANIH POLITIČARA I NIKO GA NESMIJE UGASITI!!!
- Banksy
#2993 Re: PROTESTI!!!
Onaj koji tom ološu vjeruje.Bodkin wrote:
hahah joj malac sto ga je dedo trazio i nasao na hayatu se skida da pokaze kako su ga tukli dva dana i udarali gepekom, a ni ogrebotine ni crvenila na njemu pa ko je ovdje lud ba. kakvo spinovanje. ne zna se ko je gori, vlast ili opozicija
JoeyTribbiani wrote:
Kakvi ku*čevi protesti danas...ovo je cirkus. Balavci s fantomka guraju kontejnere, blokiraju saobraćaj, a babe vrište "pustite nam djecu". Kad zbog njih ne budete sutra smjeli torbu na rame stavit dok hodate ulicom, možda skontate koga ste vadili iz govana.
Protesti bez vodstva, plana i cilja su uvod u anarhiju.
- Dr. Kuca
#2994 Re: PROTESTI!!!
Pa bila je slika kako zaustavljaju auto na ulici.
P.s. sta je budzetlija? Vi ste i staci vam privatnici jel?
Sto se onda zalite?
P.s. sta je budzetlija? Vi ste i staci vam privatnici jel?
-
Acerovac
#2995 Re: PROTESTI!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eV7667yN ... 70rN73NpXw [/youtube]
Last edited by Acerovac on 09/02/2014 19:18, edited 1 time in total.
- Mister Yes
#2996 Re: PROTESTI!!!
Ovo što upravo sada priča profesor Duraković na TV1 ja sam pisao prije nekoliko dana. Od riječi do riječi.
Jeste da mi je Esad kućni prijatelj ali nismo se dogovarali Bogami.
-
StupskaBitanga
#2997 Re: PROTESTI!!!
Banksy
Kakvo je tvoje mišljenje o svemu
-
hhaarree
#2998 Re: PROTESTI!!!
Ja vala ne vidjoh ni jednog bana. Kix mijenja vijesti, ukida banere, plasira dezinformacije, pravi od foruma igraliste za svakakav sljam i tako dalje, vat d faktrcicu trceci wrote:Banksy wrote:Cijeli dan forum je bez nadzora i moderacije, uz nesankcionirane uvrede, opasne dezinformacije, pozive na nasilje.
Odlično.![]()
od kada su pocele demonstracije, jave se sa ponekim banom
-
frx
#2999 Re: PROTESTI!!!
podrzavamLogovan wrote:Tako je. Bravo.Nokian808 wrote:Imajte na umu da trenutno SDP, SDA, HDZ i SNDS ODLIČNO SARADJUJU jer im je ugrožen vitalni nacionalni interes - pravo na NEOMETANU PLJAČKU i SLOBODU OD KRIVIČNOG GONJENJA!
POKUŠAVAJU NA SVAKI NAČIN RASPRŠITI BIJES NARODA I UPLAŠITI GA NEKIM IMAGINARNIM RATOM I UNIŠTENJEM ZEMLJE.
BOSNE ĆE UVIJEK BITI ALI VAS LOPOVA NEĆE!
P.S:
Da se razumjemo ni SBB nije bolji ali im ovi protesti trenutno odgovaraju i SAMO ZATO GLUME FINOĆU pokušavajući nas upotrebiti za svoje ciljeve.
OVO JE BUNT NARODA PROTIV NEODGOVORNIH I KORUMPIRANIH POLITIČARA I NIKO GA NESMIJE UGASITI!!!![]()
- trcicu trceci
#3000 Re: PROTESTI!!!
mozes li ukrako napisati o cemu prica molim teMister Yes wrote:Ovo što upravo sada priča profesor Duraković na TV1 ja sam pisao prije nekoliko dana. Od riječi do riječi.