nego sta sada ako se sve razislo tresla se gora rodio se mis
PROTESTI!!! - aktuelnosti
- vjesticanametli
#2951 Re: PROTESTI!!!
policija ce pendrecit dede i nane
- agent_zero
#2952 Re: PROTESTI!!!
Mister Yes wrote:NIsam ni crveni ni zeleni ali ako budu kontrademonstracije dolazim zasigurnobiske wrote:Crveno-zeleni luzeri,
Bujrum na kontrademonstracije!!!
Vidim opet po gradu sve ološ huliganski, oni isti koji prave belaje i po utakmicama. Svaki drugi zamaskiran, sa kapuljačama i šalovima, a neki i fantomke!
I ja sam za kontrademnostracije, da zaštitimo naš grad i našu imovinu od ove tornjakove huliganske bande. Hoće državnu da nam razvale i na sili uvedu treći entitet! To je cilj.
-
FreakyStyley
#2953 Re: PROTESTI!!!
Sad citam ovaj dokument, ko je ovaj Beli, majke ti? Ciji je on igrac?Alfons Kauders wrote:a ja kad kazem da je i BPS bio u igri, alfons budaladobojlija81 wrote:http://www.saff.ba/.../1019-aldin-siranovic-priznaje-ko
Jel čitao ko ovo,znam da je saff ne napadajte
zapravo nije bps vec beli... koji bas i nije stranacki cojk, al nejse
i lik priznaje da je organizvao proteste da se on i zena uvale na budzet
krasno
-
mali_balon
#2954 Re: PROTESTI!!!
Znaci ti si bakirov i niksicev oni su nesta prijetili sa njihovim hordamaMister Yes wrote:NIsam ni crveni ni zeleni ali ako budu kontrademonstracije dolazim zasigurnobiske wrote:Crveno-zeleni luzeri,
- webby-x
#2955 Re: PROTESTI!!!
Sasvim dobri i realni zahtjevi krajišnika:
1. Smjena Vlade USK i svih direktora javnih ustanova i preduzeća
2. Imenovanje nove Vlade USK i direktora bez uticaja politike
3. Usklađivanje plata u javnom sektoru tako da najviša plata ne smije preći visinu tri prosječne plate u proizvodnom sektoru
4. Usklađivanje plata u javnom sektoru prema visini stručne spreme
5. Javno objavljivanje tenderskih dokumentacija psoljednjih 10 godina i ubuduće
6. Usklađivanje budžetskih izdvajanja za poljoprivredu iz budžeta na svim nivoima vlasti sa standardima Evropske unije (EU)
7. Usklađivanje obrazovnih standarda na svim nivoima vlasti sa standardima Evropske unije (EU)
8. Usklađivanje broja zaposlenh u javnom sektoru sa standardima Evropske unije (EU)
9. Završavanje izgradnje boračke zgrade u Bihaću najkasnije do izbora 2014. godine
10. Ukidanje svih dodatnih privilegija državnim službenicima
11. Ukidanje dodatnog finansiranja poslanika i zaposlenika u organima uprave na osovu raznih komisija
12. Ukidanje plata i ostalih privilegija svim političarima nakon isteka mandata
13. Hitan prestanak upotrebe sile policije prema demonstrantima i demonstranata prema policiji
1. Smjena Vlade USK i svih direktora javnih ustanova i preduzeća
2. Imenovanje nove Vlade USK i direktora bez uticaja politike
3. Usklađivanje plata u javnom sektoru tako da najviša plata ne smije preći visinu tri prosječne plate u proizvodnom sektoru
4. Usklađivanje plata u javnom sektoru prema visini stručne spreme
5. Javno objavljivanje tenderskih dokumentacija psoljednjih 10 godina i ubuduće
6. Usklađivanje budžetskih izdvajanja za poljoprivredu iz budžeta na svim nivoima vlasti sa standardima Evropske unije (EU)
7. Usklađivanje obrazovnih standarda na svim nivoima vlasti sa standardima Evropske unije (EU)
8. Usklađivanje broja zaposlenh u javnom sektoru sa standardima Evropske unije (EU)
9. Završavanje izgradnje boračke zgrade u Bihaću najkasnije do izbora 2014. godine
10. Ukidanje svih dodatnih privilegija državnim službenicima
11. Ukidanje dodatnog finansiranja poslanika i zaposlenika u organima uprave na osovu raznih komisija
12. Ukidanje plata i ostalih privilegija svim političarima nakon isteka mandata
13. Hitan prestanak upotrebe sile policije prema demonstrantima i demonstranata prema policiji
-
Nokian808
#2956 Re: PROTESTI!!!
weredsf wrote:Danas sam se jos jednom uvjerio da vise od polovine tih demostranata prestavlja civilizacijski otpad, ostali u jaknama od 200, 300 maraka nesto traze i malo onih koji su izvarani, obezpravljeni, bez osla, penzija..Genije wrote:gle balavurdije što skaču po kolima
da su zaradili svoje ne bi
P.S.
Medju demostrantima sam vidio i vlasnika restorana "4 sobe gospodje Safije"....cirkus pravi![]()
![]()
Ako neko ima jaknu od 300 KM npr. JA - ne znači da ne želim DEMONSTRIRATI jer, iako imam posao, želim bolju budućnost svom djetetu i ne želim da više gledam ljude kako rove po smeću! Možda je to nekom iz SDA teško shvatiti jer je možda vama OK imati dok drugi nemaju ali ima nas još sa malo savjesti.
Znaš ko je juče bio medju nas 300 koji smo protestirali kad je bilo najrizičnije i ko nam je pomagao savjetima? Jedan KANTONALNI SUDIJA koji ima sasvim solidnu platu...eto pa razmisli...
-
julisiz es grant
#2957 Re: PROTESTI!!!
Pa da sutra budu opet protesti da se puste.arshavin wrote:Zasto policija ne pendreci ove huligane?
Ako niste primijetili, danas se ni zbog čeg drugog i nije protestvovalo.
- relativno84
#2958 Re: PROTESTI!!!
Nije to nista, samo se raduju sto su im kolege pustene pa eto malo se vise opustiliiPod wrote:Genije wrote:Demonstranti provociraju policiju prema kojoj je bačen molotovljev koktel, na raskrsnici ulica Alipašina i Titova.
-
sanjin_1
#2959 Re: PROTESTI!!!
Bezveze se frustriraš...nisam ti ja kriv što si se zavalio ko levat pa ti sad svi drugi krivi..hhaarree wrote:Znam da ne smijem komentarisat rad administracije ali dacu sebi za pravo da apelujem na čmoksa i da ga zamolim da pogleda 2-3 kloca koja po temi spamaju gluposti i podjebavaju, izmedju ostalog sanjin-jedna-picka. Hvala unaprijed na razumijevanju
Pitam vas, šta ćete kad narod ZAISTA izađe na ulice?
- Reglan
#2960 Re: PROTESTI!!!
Sad ce onaj delikvent ispasti i heroj,a dedo se ponosi. 
- dobojlija81
#2961 Re: PROTESTI!!!
upalio je onaj uvijeni šuk Lukača Himzi Selimovicu sto rekoh juče.
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#2962 Re: PROTESTI!!!
Nisam ni crveni ni zeleni ali sam zato buđetlija.Mister Yes wrote:NIsam ni crveni ni zeleni ali ako budu kontrademonstracije dolazim zasigurnobiske wrote:Crveno-zeleni luzeri,
-
Bodkin
#2964 Re: PROTESTI!!!
hahah joj malac sto ga je dedo trazio i nasao na hayatu se skida da pokaze kako su ga tukli dva dana i udarali gepekom, a ni ogrebotine ni crvenila na njemu
pa ko je ovdje lud ba. kakvo spinovanje. ne zna se ko je gori, vlast ili opozicija
- hrastov žižak
#2965 Re: PROTESTI!!!
budžetlije samo spinuju. al neka, staće se vama u kraj
- mO k3
#2966 Re: PROTESTI!!!
Čekam vijesti pa upalih face tv , nermin Nikšić reče nesto ili sam ja to pogrešno razumio gdje kaže da ovi demonstranti nemaju pravo da od " policara " traže ostavku .....
Jesam li ja to pogrešno razumio ili je on toliko bahat sa ovom izjavom
Jesam li ja to pogrešno razumio ili je on toliko bahat sa ovom izjavom
- azurna_obala
#2967 Re: PROTESTI!!!
Vidi djece
nisu mislili da će odgovarat za vlastiti vandalizam....
na protestima je najmanje bilo onih koji imaju najviše razloga za proteste, ostali su trenerka style sa kapuljačama na glavi spremni da razjebu sve što im dođe pod ruke, zato kad dobiju pendrek preko leđa, onda suze teku..
nisu mislili da će odgovarat za vlastiti vandalizam....
na protestima je najmanje bilo onih koji imaju najviše razloga za proteste, ostali su trenerka style sa kapuljačama na glavi spremni da razjebu sve što im dođe pod ruke, zato kad dobiju pendrek preko leđa, onda suze teku..
-
Nuken
#2968 Re: PROTESTI!!!
Sanski Most-Načelnik podnio ostavku,kao i OV.Sutra će biti verifikovane
...Također će svi oni direktori JU koji su postavljeni za vrijeme ovog mandata biti smjenjeni

-
sarajevoxxxx
#2969 Re: PROTESTI!!!
Goran Marković: Kad bi problem bili samo huligani, sve bi bilo jednostavno
Objavljeno: 08.02.2014. - 15:07
http://www.6yka.com/novost/50906/goran- ... ednostavno
Objavljeno: 08.02.2014. - 15:07
http://www.6yka.com/novost/50906/goran- ... ednostavno
- Dr. Kuca
#2970 Re: PROTESTI!!!
Dodje buraz kuci. Ovo presretanje se desilo na skenderiji, kaze njih 20-30 u maskama usmjeravaju saobracaj, nema nikos tariji od 20-ak godina. Ja pogresno razumio, jer zove govori eo me an grbavici presrecu itd.
A ova papci sto amnestiraju ove balavce nisu nis vjesni da on njih sutra prave noce Cele itd. Al akd se nema mozga razumijem.
A ova papci sto amnestiraju ove balavce nisu nis vjesni da on njih sutra prave noce Cele itd. Al akd se nema mozga razumijem.
- salik79
#2971 Re: PROTESTI!!!
De procitaj ponovo. Kakav BPS i gdje si ti to spominjao?! Zakljucujes to iz "zapisnika" gdje je samo spomenuto da je Beli nekada bio clan istog. Poslije si korektno zakljucio da Beli i nije stranacki covjek, sto je 100% tacno.Alfons Kauders wrote:a ja kad kazem da je i BPS bio u igri, alfons budaladobojlija81 wrote:http://www.saff.ba/.../1019-aldin-siranovic-priznaje-ko
Jel čitao ko ovo,znam da je saff ne napadajte
zapravo nije bps vec beli... koji bas i nije stranacki cojk, al nejse
i lik priznaje da je organizvao proteste da se on i zena uvale na budzet
krasno
- Janjicar
#2972 Re: PROTESTI!!!
Hahaha saff.ba okrivljuje Almira Arnauta Belog za pokretanje protesta hahahaha
Nadam se da ce samo pricati oni koji poznaju ovog momka i udruzenje koje on vodi
Nadam se da ce samo pricati oni koji poznaju ovog momka i udruzenje koje on vodi
- Šveđanin
#2973 Re: PROTESTI!!!
Koji je grad sa procentualno a i brojno najviše Bošnjaka a da su bili nikakvi ili vrlo mali protesti?
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
-
emmir1
#2974 Re: PROTESTI!!!
Ja sam i danas bio.
Samo ću vam reći ovo ne ide na dobro .
Opet su tu huligani sa fantomkama .
Ne razumijem , prvo su došle porodice sa djecom i onda dođe njih 20-30 sa fantomkama.
Huligani nam kradu proteste .
Policija je danas izašla sa dugim cjevima , dosta ih je imalo sačmarice na leđima .
Nikakve organizacije nema , već sam napisao na komentarima , danas je megafon dat jednom kriminalcu koji je mom komšiji obio trafiku prije 2 godine.
On da nas predstavlja i obrača se skupu.
Dalje , jedan je lik cijelo vrijeme pozivao da idemo na rušimo Avaz i vjerujte vrlo lako je mogao da uspije , a sada tog lika gledam na tv kako priča kako omladina nije palila predsjedništvo te da je to naštimano.
Ja više ne učestvujem u ovome .
izbori ionako idu
Kao građanin ovog grada se osjećam nesigurno
Samo ću vam reći ovo ne ide na dobro .
Opet su tu huligani sa fantomkama .
Ne razumijem , prvo su došle porodice sa djecom i onda dođe njih 20-30 sa fantomkama.
Huligani nam kradu proteste .
Policija je danas izašla sa dugim cjevima , dosta ih je imalo sačmarice na leđima .
Nikakve organizacije nema , već sam napisao na komentarima , danas je megafon dat jednom kriminalcu koji je mom komšiji obio trafiku prije 2 godine.
On da nas predstavlja i obrača se skupu.
Dalje , jedan je lik cijelo vrijeme pozivao da idemo na rušimo Avaz i vjerujte vrlo lako je mogao da uspije , a sada tog lika gledam na tv kako priča kako omladina nije palila predsjedništvo te da je to naštimano.
Ja više ne učestvujem u ovome .
izbori ionako idu
Kao građanin ovog grada se osjećam nesigurno
- SAID5
#2975 Re: PROTESTI!!!
Dr. Kuca wrote:Nije ih mogao kupiti na pijaci, gdje ih vecina i kupuje?Havarija! wrote:
Gledaj gladne djece u maxicama
Ne seri. Cuj maxice na pijaci i to orginalne. Kako da ne.[/quote]
90% maxica u gradu su on sa pijace.
gledaj malo bolje