PROTESTI!!! - aktuelnosti
-
goran16v
#2726 Re: PROTESTI!!!
Gledam snimak i citam izjavu uhapsenog, kad te murija ubije od batina trebaju ti dvojica da te pod ruku odvedu kuci i zadnja stvar koja ti je na pameti je da dajes izvjave i ides pred kamere.
Gledam godista uhapsenih, uglavnom sve 91 - 95, ko hoce sam sebi da prizna jasno mu koji su bili njihovi motivi i koliko njih interesuju i demonstracije i promjene.
Gledam godista uhapsenih, uglavnom sve 91 - 95, ko hoce sam sebi da prizna jasno mu koji su bili njihovi motivi i koliko njih interesuju i demonstracije i promjene.
-
sanjin_1
#2727 Re: PROTESTI!!!
Evo ga napokon neko ko može..hajde bujrum na brzinu to posloži, ne očekujem elokventnost tako da ne moraš brinuti.biske wrote:mogu. ali kome? tebi, staranačkom debilu. odjebaus!!!sanjin_1 wrote: Upravo to i pitam ali "revolucionari" nikako da se dogovore...
Dakle, o kojim se zahtjevima, jasnim i glasnim radi ?
Do sada sam pročitao tisuće parola od "točenog piva" do "ostavke kompletne vlade"...
Možeš li ti ukratko to poredati ?
p.s. šta se bolan frustrirate ? nije valjda da vas jednostavno pitanje toliko izbaci iz takta. Ne treba vam onda čekat sudske procese jer ćete na ovakva pitanja odgovarati mjesecima
- Banksy
#2728 Re: PROTESTI!!!
Na haos i anarhiju ... Nije dobro, nikako.johntra wrote:A na šta smrdi?guber90 wrote:Isto sam rekao.Woole Triwunovich wrote:Selimović je tako na konferenciji za medije kazao da je Direkcija uradila sve što je mogla u saradnji sa MUP-om Kantona Sarajevo kako bi neredi u Sarajevu bili spriječeni, te da podnosi ostavku jer u sadašnjim uslovima stalnih tenzija ne može garantovati sigurnost članovima Predsjedništva BiH i zaposlenima u toj instituciji.
Ovo je smiješna izjava i meni ovo sve smrdi.
- vjesticanametli
#2729 Re: PROTESTI!!!
hitnoooooooprezimenko wrote:nemojte biti ljubomori i smirite se malo i uzivajte u lijepom pogledu
https://www.google.ba/search?q=poljine& ... s&tbm=isch
uz to preporucujem vam i finu knjigu
sta je sa nastavom sutra u sarajevu
-
dzema
#2730 Re: PROTESTI!!!
evo i kako je bilo u štabu sbb-a...
- devito
#2731 Re: PROTESTI!!!
Sve vise i vuse ljudi pristize ovdje u Sarajevu.
Evo ja sad dosao na rucak kuci pa se vracam.
Sve blokirano, saobracaja nema
Ljudi sve vise bijesni.
Hajmo forumasi i vi na ulice mirno!
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
Ljudi sve vise bijesni.
-
omar little
#2732 Re: PROTESTI!!!
u tuzli prva dva dana nije bilo unistavanja imovine, ali je policija pokazala svu snagu jalijaskog mentaliteta i represije. i kad ih se onda gadja kamenjem, nakon sto su okrenuli narod protive sebe, kako se moze zazivati jebanje bez ulazenja? gdje tu princip?cyprus wrote:Ja ne kontam ovo - kako neko ko se odluči na učešće u nasilnim protestima može da se žali na odvaljene bubrege? Valjda se podrazumjeva, ako ideš bacat kamenje na policiju i uništavat društvenu/privatnu imovinu valjda moraš bit svjestan da je dobra šansa da ćeš i dobit batine... Ili je to ono - jebat se, a da ti ne uđe... Gdje su ti principi jebemu?
-
HM 2011
#2733 Re: PROTESTI!!!
Ja bih da jedan cilj bude da date meni lično priliku u izvršnoj vlasti.sanjin_1 wrote:Dobro što sam dosadan ali šta je onda cilj NARODNOG bunta? Možeš li to nekako posložiti, ukratko. Zar je zaista toliko teško ili nemate pojma?japin_mutapi wrote:dosadan si i vidim prepadnutsanjin_1 wrote: Dobro ali možeš li mi usput reći i krajnji cilj "revolucije"?
ovo nije revolucija već bunt NARODA protiv parazita i krvopija
političari vampiri
Da ja iznesem par zahtjeva po pravilima i da da Vi odlučite jesu li to nenormalni zahtjevi ili su poslanici u parlamentu koji se bune protiv takvih zahtjeva nenormalni ljudi.
Pa da vidimo u čemu je problem.
Nakon ulaska - Ostvarujem zadatke ne zato što mi je to neko rekao ne radim po ničijem diktatu ! - nego zato što smatram da je to ispravno - ako imate nešto protiv izvolite ja iznosim argumente iznesite ih i Vi.
Čovjek koji ne radi po ničijem diktatu - NEMA ŠANSE DA DOBIJE PRILIKU DA UPRAVLJA SA BILO ČIM JAVNIM.
Narode imaš problem nisi svjestan koliki je taj problem.
Last edited by HM 2011 on 09/02/2014 17:21, edited 1 time in total.
- starii
#2734 Re: PROTESTI!!!
i da se ponovo pošume poljineNisrin wrote:ZAHTJEV: Političari da vrate svu ilegalno/bespravno stečenu imovinu, auta, kuće, vikendice...
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#2735 Re: PROTESTI!!!
kompleks više vrijednostisanjin_1 wrote:Evo ga napokon neko ko može..hajde bujrum na brzinu to posloži, ne očekujem elokventnost tako da ne moraš brinuti.biske wrote:mogu. ali kome? tebi, staranačkom debilu. odjebaus!!!sanjin_1 wrote: Upravo to i pitam ali "revolucionari" nikako da se dogovore...
Do sada sam pročitao tisuće parola od "točenog piva" do "ostavke kompletne vlade"...
p.s. šta se bolan frustrirate ? nije valjda da vas jednostavno pitanje toliko izbaci iz takta. Ne treba vam onda čekat sudske procese jer ćete na ovakva pitanja odgovarati mjesecima
nego reci ti meni đesi ti prije očekivao
- Ironman1921
#2736 Re: PROTESTI!!!
Hoće li podnijeti ostavku vlada unsko sanskog kantona i ona budala Lipovača??
Hoće li ići Komšić?
Hoće li ići Komšić?
-
mali_balon
#2737 Re: PROTESTI!!!
Podnio ostavku a opet apliciraio na isto mjesto i pored toga jos u sipi na neke pozicije i u granicoj policiji
- devito
#2738 Re: PROTESTI!!!
Jao jesu isprebijali djecu, ljudi su bas pobjesnili,neku su zasluzili a bgm nrki i nisu.
Ne bi me zacudilo da i parlament plane.
-
ratamahatta
#2739 Re: PROTESTI!!!
sanjin_1 wrote:Evo ga napokon neko ko može..hajde bujrum na brzinu to posloži, ne očekujem elokventnost tako da ne moraš brinuti.biske wrote:mogu. ali kome? tebi, staranačkom debilu. odjebaus!!!sanjin_1 wrote: Upravo to i pitam ali "revolucionari" nikako da se dogovore...
Sine Sanjo, ljudi ti odgovore na vise mjesta, a ti idalje nastavljas sa provokacijama curice od cetiri godine.....
Sine Sanjo, to sto si naucio da se koristis slovima nije isto sto i nauciti koristiti se mozgom.
Sine Sanjo, haj sad idi crtice gledaj pa na spavanje, sutra opet u skolu....
- Janjicar
#2740 Re: PROTESTI!!!
Hvala, dao si mi samo jos vise razloga da protestuje protiv politicara u ovoj drzavi.Genije wrote:ko mu brani da protestujeJanjicar wrote: Koji si ti faktor da njemu nedas da on mirno protestuje ?
Mirni protest je osnovno pravo svakog građana. A tebi ako se ne svidja sto ti je blokirao cestu iz auta i nastavi pjese.
Takvi kao ti su juce izasli iz papuča u cipele.
ima trotoar, ima trg, imaju pješačke zone
ulica je za saobraćaj
a to što luzeri nemaju kola
pa bi da svi idu pjehe
to je već njihov problem
takvi kao ti još nisu izašli iz pelena
-
NoDrotLand
#2741 Re: PROTESTI!!!
Genije ti si jedini luzer u ovom svemu.Ako nemas sta pametno da kazes onda je u svakom slucaju bolje sutiti i iskljuciti se.
ne slazes se sa nasilnim demonstracijama,ne slazes se sa mirnim demonstracijama.ajde nam onda reci sa cime se ti slazes?
Koja je tvoja ideja?imas li ista konstruktivno da doprineses situaciji ili nako volis samo da laprdas na forumu jer nemas nikog blizeg?
ne slazes se sa nasilnim demonstracijama,ne slazes se sa mirnim demonstracijama.ajde nam onda reci sa cime se ti slazes?
Koja je tvoja ideja?imas li ista konstruktivno da doprineses situaciji ili nako volis samo da laprdas na forumu jer nemas nikog blizeg?
- szlava
#2742 Re: PROTESTI!!!
Ja bi da sam tu kod nas danas bilo mirno u bihacu danas im je ultimatum za smjenu vide cemo sta ce bitidevito wrote:Sve vise i vuse ljudi pristize ovdje u Sarajevu.
Ljudi sve vise bijesni.
- madner
#2743 Re: PROTESTI!!!
Bome situacija izmice kontroli.
-
sanjin_1
#2744 Re: PROTESTI!!!
Eto ga..super zahtjevjapin_mutapi wrote:dole vladasanjin_1 wrote: Dobro što sam dosadan ali šta je onda cilj NARODNOG bunta? Možeš li to nekako posložiti, ukratko. Zar je zaista toliko teško ili nemate pojma?
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#2745 Re: PROTESTI!!!
"Zoka" Čegar , neformalno poznat kao "Rambo" bi "raščistio" sve za nekoliko minuta.... 
- red evil
#2746 Re: PROTESTI!!!
Izgleda da su protesti za danas gotovi 
-
julisiz es grant
#2747 Re: PROTESTI!!!
To bi volio?devito wrote:Jao jesu isprebijali djecu, ljudi su bas pobjesnili,neku su zasluzili a bgm nrki i nisu.
Zar ne rekoste da će danas biti MIRNE demonstracije?
- vjesticanametli
#2748 Re: PROTESTI!!!
ma pohvatati njih i njihovu imovinu........gdje zivi tihic, lagumĐŽija i ostala stoka, gdje su im autadevito wrote:Jao jesu isprebijali djecu, ljudi su bas pobjesnili,neku su zasluzili a bgm nrki i nisu.
- KAMI666
#2749 Re: PROTESTI!!!
+1Janjicar wrote:Hej bi ja tebe namlatio... Molim Boga da takvi kao ti nalete kad sam ja na protestima, kako te bolan nije stid jos reci da podrzavas.Genije wrote:meni ko tako stane pred kola
ja ga gazim
čisto da se zna
a podržavam demonstracije i prezirem ovu kleptomansku oligarhiju
jos ga nije sramota to reci, fukara glupa
-
sanjin_1
#2750 Re: PROTESTI!!!
Evo ga još jedanNisrin wrote:ZAHTJEV: Političari da vrate svu ilegalno/bespravno stečenu imovinu, auta, kuće, vikendice...