Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ana Maria wrote:
Dnevni avaz
NE ŽELE DA PUSTE DJECU I ODBIJAJU ULTIMATUM RODITELJA
- Cijeli dan su nas udarali. Tukla nas je trojica, četvorica policajaca u sudskoj policiji, a odatle su nas stavili u gepeke. Policajci koji su nas privodili vratima od gepeka su nas udarali po nogama. Smjestili su nas u ćeliju koja je bila potpuno zatvorena. Poslije su nas odveli u PU Centar, zatvorili u podrume, a nas dvojicu su tukla osmorica policajca. Uništili su nas - kazao je Harun Ćehajić, 17-godišnjak koji je u pritvoru proveso 24 sata.
Znači, sad Fahro vozi ...
Ovo je čisto loženje, koje se obično razbija o glavu samom ložioničaru.
Kako lom i paljevina u petak idu na adresu SDA/SDP, tako će svaki naredni, eventualni, ići na Fahrinu.
Last edited by Banksy on 09/02/2014 17:01, edited 1 time in total.
Swedbank wrote:Edis Jasarevic TUZLA @EdisPG 9s
Neko je da automobilom prosao kroz prosvjednike. Nekoliko povrijedjenih. Prosvjednici nisu Dali proci on po gasu. Budala
Genije wrote:meni ko tako stane pred kola
ja ga gazim
čisto da se zna
a podržavam demonstracije i prezirem ovu kleptomansku oligarhiju
Swedbank wrote:Edis Jasarevic TUZLA @EdisPG 9s
Neko je da automobilom prosao kroz prosvjednike. Nekoliko povrijedjenih. Prosvjednici nisu Dali proci on po gasu. Budala
Toffee karamela wrote:
Spremi se da se večeras ili sutra odazoveš na Bakirov poziv da mu braniš kuću ili BBI....valjda na takve poput tebe računa. Ne zjakaj bezze ovdje s nama, tene na noge, razgibaj se, cugni Red Bull i u stanje pripravnosti
Hvala na savjetu ali ipak ..možeš li ukratko opisati cilj svoga djelovanja?
Pa ako ti iz svega ovoga što se danima dešava ne možeš sam iščitati cilj onda si i priglup osim što si uhljebljen. A to dvoje je ubitačna kombinacija.
Nastranu što sam glup i uhljebljen, ali možeš li ti ukratko opisati šta je krajnji cilj tvog "revolucionarnog" djelovanja?. De ako može u 2-3 rečenice (ne više od tog da i mi gluplji razumijemo)..
Ili ni ti nemaš pojma ?
Selimović je tako na konferenciji za medije kazao da je Direkcija uradila sve što je mogla u saradnji sa MUP-om Kantona Sarajevo kako bi neredi u Sarajevu bili spriječeni, te da podnosi ostavku jer u sadašnjim uslovima stalnih tenzija ne može garantovati sigurnost članovima Predsjedništva BiH i zaposlenima u toj instituciji.
Woole Triwunovich wrote:Selimović je tako na konferenciji za medije kazao da je Direkcija uradila sve što je mogla u saradnji sa MUP-om Kantona Sarajevo kako bi neredi u Sarajevu bili spriječeni, te da podnosi ostavku jer u sadašnjim uslovima stalnih tenzija ne može garantovati sigurnost članovima Predsjedništva BiH i zaposlenima u toj instituciji.
Iz pravca Alipašine ulice vozač motornog vozila pokušao se autom probiti kroz masu, te udario jednu djevojku i nanio joj lakše povrede. Nakon toga je pobjegao
Sud ce da odluci o tome, a tebi ako se svidja ova metoda, idi u Sjevernu koreju
Majke ti koja metoda? Na frajeru nema ogrebotine a ne sta drugo. Jesu li te ikad mlatila dva covjeka a ne dva milicionera? A osam, a citav dan? Ma daaaaaj!!!!
Nema pravo da mu čvoku opali, pa sve da je pobio 100 ljudi. Ako ima ijednu masnicu(ne vidi se na ovom klipu ništa) neko mora odgovarati
Platformas wrote:
Nekako pametnije djeluje da se imovina zaplijeni nakon određenih krivičnih postupaka i presuda, ali vidio si da "huligani" nešto ne vjeruju u sudove, ne znam zašto.
Pa bitno je da se šire informacije kako je vladu TK srušilo 100 huligana, da niko ne spominje 10 hiljada ljudi ispred zgrade, da su u sarajevu drogeraši nasrnuli na vladu i pritom zapalili arhiv, ej pa čak je i svečani salon u predsjedništvu zapaljen.
Bitno je da na forum dođu uhljebljeni i seruckaju o zakonima i pravima.
Ne vidjeh te na protestima da braniš "naše" zajedničke institucije?
a ti bi dakle druze da "neformalne grupe" tuze, sude i izvrsavaju kaznu? da otimaju i pale kako im kazu? a bas znamo da nemaju oraha u dzepovima
jah da ima budala...
igrate se s vatrom i huskate narod u nadi da ces pasti mrtva glava... nadajmo se da nece - i da ce se malo preispitati uloga pojedinih medija, politicara i aktivista s politickim vezama u ovom cirkusu... samo onda nece biti kmecanja i protesta da ih puste iz pritvora, u to mozes biti siguran
Džaba pričaš...sve je ovo "spontano" događanje naroda
da da
tako je spontano da murija u tuzli trazi jednog "vidjenijeg" aktivistu sbb... (ima ga i na snimcima, masala)... a spontano su u cijeloj prici mirnes, aldin, front, dosje i udar... a cujem da i bps ( ) konja za trku imade...
spontano je krenulo, ali sad vise nije spontano... sad ide rat izmedju par opcija, da pokusaju prebaciti odgovornost na druge - stoga cemo uskoro slusati zlaju, fahru i neonka kako optuzuju jedan drugog da su upravo oni organizovali sve...
Genije wrote:meni ko tako stane pred kola
ja ga gazim
čisto da se zna
a podržavam demonstracije i prezirem ovu kleptomansku oligarhiju
Hej bi ja tebe namlatio... Molim Boga da takvi kao ti nalete kad sam ja na protestima, kako te bolan nije stid jos reci da podrzavas.
teško je mlatiti ljude s metkom u čelu
Valja stisnut petlju pa pucat u nekog.
Da su se ljudi tako bojali 92 cim neko zapuca ne bi imao gdje zivjet.
Pokazujes samo koliko si bahat seljacino jedna, u jednoj recenice govoris da gazis demonstrante a u drugoj podrzajes.
Sta hoces smeta ti kada mirno protestuju i kada nemirno? Sta hoces da neko od na neko brdo pa da protestuje.
Kleptoman neda fotelju, kleptoman zna da ga čeka robija za silno bogatstvo koje je pokrao od naroda, spinuje li spinuje, pšljuje po protestantima, prijeti hapšenjima, priča nebuloze i laži a njegovi jastrebovi ga brane svim silama
Nadam se da neće dugo odolijevati pritiscima demonstranata, sutra treba čitav Bihać da izađe i da mu u lice kaže da ide , da ide u pm
Ja ne kontam ovo - kako neko ko se odluči na učešće u nasilnim protestima može da se žali na odvaljene bubrege? Valjda se podrazumjeva, ako ideš bacat kamenje na policiju i uništavat društvenu/privatnu imovinu valjda moraš bit svjestan da je dobra šansa da ćeš i dobit batine... Ili je to ono - jebat se, a da ti ne uđe... Gdje su ti principi jebemu?
Last edited by cyprus on 09/02/2014 17:08, edited 1 time in total.
sanjin_1 wrote:
Hvala na savjetu ali ipak ..možeš li ukratko opisati cilj svoga djelovanja?
reći glavonjama BU!
http://sarajevski.ba/svetlana-cenic-vla ... dini/24193
“Kao što rekoh više puta zadjih dana, osnovi strah vlasti u BiH je da se nacionaono ne izrodi u socijalno, odnosno da se narodi ne ujedini u zajedničkoj muci. Zato se mora izaći sa konkretnim zahtevima, jasnim i glasnim, a ovo je bila pokazna vežba da se jednom shvati da vlast nije večna i da bude nauk za one što tek pretenduju da zasednu. Najopasnije po bilo koji organizam, pa i društveni je kad se problem odlaže, bolest potiskuje. Životariš, a gledaš kako neki primitivci žive i uživaju, a pri tome se još bahato ponašaju. Bahatost , ipak, dođe glave, pre ili kasnije.”, rekla je u razgovoru za Dosije, Svetlana Cenić.
Upravo to i pitam ali "revolucionari" nikako da se dogovore...
Dakle, o kojim se zahtjevima, jasnim i glasnim radi ?
Do sada sam pročitao tisuće parola od "točenog piva" do "ostavke kompletne vlade"...
Johnny_x wrote:
Nema pravo da mu čvoku opali, pa sve da je pobio 100 ljudi. Ako ima ijednu masnicu(ne vidi se na ovom klipu ništa) neko mora odgovarati
Ma drug sve 5, ali o boldu pricam. Decko nema ogrebotine a fura raju tuklo 8 milicionera 2 dana.