PROTESTI!!! - aktuelnosti
- insomnia78
#14076 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Cekaju naredjenje
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
-
goran16v
#14077 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ko kaze da je do drotova? Njima treba 4 min da regulisu ova sjela...
-
vade_mecum
#14078 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ko treba da im kaze "Gospodo, regulisite ovo sjelo?"goran16v wrote:Ko kaze da je do drotova? Njima treba 4 min da regulisu ova sjela...
-
Labirint
#14079 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Sto neko od vas koji pozivate na nasilje, udaranje policije i slicno
ne izadje eto tu pred Predsjednistvo pa sam ne "udari" ... sve neki
virtuelni ra(d)tnici

virtuelni ra(d)tnici
- insomnia78
#14080 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Pa ne primamo mi platu za OtoLabirint wrote:Sto neko od vas koji pozivate na nasilje, udaranje policije i slicno
virtuelni ra(d)tnici![]()
- Danguba
#14081 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
pojedinci su postali neurozni sa ovom igrankom...
ne mogu vas utjesiti jer ce ovo potrajati...
ne mogu vas utjesiti jer ce ovo potrajati...
-
Forsaken
#14082 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Zato sto je omogucavanje nesmetanog saobracaju u KS dome MUPa KS a ne moj. Ne moraju udarati mogu napisati kaznene prijave isto kao sto ti napisu kad predjes preko crvenog.Labirint wrote:Sto neko od vas koji pozivate na nasilje, udaranje policije i slicno
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#14083 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
A i karta do Bosne skupainsomnia78 wrote:Pa ne primamo mi platu za OtoLabirint wrote:Sto neko od vas koji pozivate na nasilje, udaranje policije i slicno
- insomnia78
#14084 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Naravno, ti moras potkaciti dijasporuKatarinaKosaca wrote:A i karta do Bosne skupainsomnia78 wrote:Pa ne primamo mi platu za OtoLabirint wrote:Sto neko od vas koji pozivate na nasilje, udaranje policije i slicno
-
Akibh
#14085 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ne samo da su placeni vec su i nadrogirani (ostatak od onih 12kg spida), pojacani sa alcatrazom i ljudima iz ISarajeva, Pala i Sokoca. Svi punih stomaka i sa novom garderobom i telefonima. Ukratko, teroristi i rusitelji drzavnog uredjenja.VjecitiStudent wrote:
Osim skupine zabludjelih entuzijasta, ogromna većina onih svakodnevnih likova na raskrsnicama jesu plaćeni.
Možemo se samo upitati, od koga?
-
goran16v
#14086 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ministar, a on nije policajac vec politicar = stranka!vade_mecum wrote:Ko treba da im kaze "Gospodo, regulisite ovo sjelo?"goran16v wrote:Ko kaze da je do drotova? Njima treba 4 min da regulisu ova sjela...
-
vade_mecum
#14087 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Pa zar se Pecanac nije svojevremeno hvalio kako je prvi policeman KS-a?? Poslije ovog u svakoj normalnoj drzavi bi bio poloticki mrtav covjek.goran16v wrote:Ministar, a on nije policajac vec politicar = stranka!vade_mecum wrote:Ko treba da im kaze "Gospodo, regulisite ovo sjelo?"goran16v wrote:Ko kaze da je do drotova? Njima treba 4 min da regulisu ova sjela...
btw ministri MUP-a primaju platu kao da su ovlasteni djelatnici MUP-a (nekih 30% posto vise od ostalih ministara).
Last edited by vade_mecum on 05/03/2014 16:30, edited 1 time in total.
-
Labirint
#14088 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Kako ne moraju,pa ovdje vecina poziva na "krv" jer ne mogu s posla proci autom...Forsaken wrote:Zato sto je omogucavanje nesmetanog saobracaju u KS dome MUPa KS a ne moj. Ne moraju udarati mogu napisati kaznene prijave isto kao sto ti napisu kad predjes preko crvenog.Labirint wrote:Sto neko od vas koji pozivate na nasilje, udaranje policije i slicno
Katastrofa ...
- KatarinaKosaca
#14089 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Niti plaćaš muriju, niti te afektira saobraćajna blokada, daleko si od predsjedništva, ali prizivaš siluinsomnia78 wrote:Naravno, ti moras potkaciti dijasporu
Inače, voliš da sa visine govoriš ljudima u BIH kako su siromašni, jadni i zatucani, ali kad je braniti vlast prvi si i opet na daljinski. I onda ja kačim dijasporu?
-
VjecitiStudent
#14090 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Malo perspektive nije na odmet, da ponovim:
Onima koji se brane, tj. bratiji okupljenoj u tekućoj kantonalnoj vladi, SDA i satelitima, blokada odgovara da bi se ostatku grada protesti što više ogadili. Taktika očito pije vode, jer je broj spontano prisutnih i na raskrsnici i na plenumima sve manji.
Onima koji drže blokadu, čije je jezgro, sada je to posve jasno, SBB, uz malu skupinu nasađenih entuzijasta, blokada treba da bi tako stekli ulični kredibilitet kojeg će koristiti da preotmu plenum.
Dokaza je bezbroj u ovom tekstu
http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... e-gradjana
Onima koji se brane, tj. bratiji okupljenoj u tekućoj kantonalnoj vladi, SDA i satelitima, blokada odgovara da bi se ostatku grada protesti što više ogadili. Taktika očito pije vode, jer je broj spontano prisutnih i na raskrsnici i na plenumima sve manji.
Onima koji drže blokadu, čije je jezgro, sada je to posve jasno, SBB, uz malu skupinu nasađenih entuzijasta, blokada treba da bi tako stekli ulični kredibilitet kojeg će koristiti da preotmu plenum.
- insomnia78
#14091 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Svaka castKatarinaKosaca wrote:Niti plaćaš muriju, niti te afektira saobraćajna blokada, daleko si od predsjedništva, ali prizivaš siluinsomnia78 wrote:Naravno, ti moras potkaciti dijasporu
Envoyé de mon iPhone à l'aide de TapatalkValjda da na CNN-u gledaš zemljake kako se tuku, to je cool
Inače, voliš da sa visine govoriš ljudima u BIH kako su siromašni, jadni i zatucani, ali kad je braniti vlast prvi si i opet na daljinski. I onda ja kačim dijasporu?![]()
Ko knjigu si me procitala
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#14092 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
ne stignem li kući do utakmice otkopavam Arsenal ispod Emirates šljive 
- insomnia78
#14093 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ahahaha
- KatarinaKosaca
#14094 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Što znači da je najprktičnije, neophodnije i najbolje dok plenum nije preotet (što je sasvim logično da nastoje preuzeti) da što više pragmatičnih zahtjeva, te iskoristi ovu paniku u venama vladajućih da ih usvoje na skupštinskim zasjedanjima. Što bi bio odličan rezultat do oktobra i onda da vidimo predizborne, obećanja itd. mada, nikako ne vjerujem da se Bakir bori protiv nepotizma, niti Zlatko protiv korupcije i reketaVjecitiStudent wrote:Malo perspektive nije na odmet, da ponovim:
-
goran16v
#14095 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Moze on da tvrdi sta hoce, ali prije svega on je clan SDU-a pa sve ostalo, a sto se tice klinicke smrti cijela vlada KS ukljucujuci i pomenutog Pecanca je vec klinicki mrtva i na aparatima tj u teh. mandatu.vade_mecum wrote:
Pa zar se Pecanac nije svojevremeno hvalio kako je prvi policeman KS-a?? Poslije ovog u svakoj normalnoj drzavi bi bio poloticki mrtav covjek.goran16v wrote:
Ministar, a on nije policajac vec politicar = stranka!
btw ministri MUP-a primaju platu kao da su ovlasteni djelatnici MUP-a (nekih 30% posto vise od ostalih ministara).
- madner
#14096 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Blokirat cu dostavu pive FiSu ako Pecanac ne izda naredbu 
- jasko_ba
#14097 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ovo je presmijesno postalo. Nek sutra neko ide traziti da Premier uvede live kladjenje, mislim da je dovoljno 30 ljudi 
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#14098 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
mislim da je vrijeme da se NSdaP uključi u ovo sa SA odredima...čisto da se utakmica s mirom odgleda
-
VjecitiStudent
#14099 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Nisam siguran da ima vremena za bilo šta, Fahrini uskaču već na sljedećem skupu.KatarinaKosaca wrote:Što znači da je najprktičnije, neophodnije i najbolje dok plenum nije preotet (što je sasvim logično da nastoje preuzeti) da što više pragmatičnih zahtjeva, te iskoristi ovu paniku u venama vladajućih da ih usvoje na skupštinskim zasjedanjima. Što bi bio odličan rezultat do oktobra i onda da vidimo predizborne, obećanja itd. mada, nikako ne vjerujem da se Bakir bori protiv nepotizma, niti Zlatko protiv korupcije i reketaVjecitiStudent wrote:Malo perspektive nije na odmet, da ponovim:
http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... e-gradjanaAli, hajd..
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#14100 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Jos si "nelegelan" jos protestvujes!!!! Neki dan se vozim sa jednim od nelegalnih i onako upeklo sunce i kuka vozac da je vruce. Kazem mu ja pa sto ne upalis klimu jer vidim da ima dugmice za nju a on rece "ma ovo sam samo stavio tablu da mogu da prodjem tehnicki pregled jer je klima obavezna u taxi autima!:)" Ne bih ja djelio taxi na legalne i nelegalne i omogucio bih svima da se bave tim poslom ali da su nastanjeni na podrucju kantona i da imaju auta koja ispunjavaju neke norme kao sto je u citavom svijetu. Samo kod nas Golf 2 moze biti taxi. I naravno ako si recimo iz Ilijasa pa ne mozes imati stand ispred Katedrale. Medjutim donodenjem jucerasnjeg zakona ovim "nelegalnim" su protesti legli kao kec na desetku jer ih niko ne moze ganjati da samostalno prave probleme. Sve u svemu problemi se slazu jedan na drugi ali jos uvijek sa jedne strane imamo izuzetno mali broj gradjana a sa druge izuzetno veliki kojima su po svoj prili misljenja o protestima dijeametralno suprotna. Policija stoji u sredini dok ne dobije neko naredjenje!!!