Drago mi je da makar priznaš da si pametnija od mene.KatarinaKosaca wrote:Niti ja niti bilo ko na forumu, najmanje ti znak inteligencije. Tako da je komentar niđe veze, ne sviđa ti moj post preskočiš, ovako zaskakujući se na svaki da mi se nagovoriš, samo pokazuješ i dokazuješ koliko smeta režimu oponent. Iako reče SDP da prosvjednici opravdano traže baš ono što SDP traži godinama, ali jadan radi skromnih 17% ne može. Tako , izgleda kao ja i SDP razmišlja. Eto, ujedno i znaš "čija sam" (koje plitko razmišljanje hebo te "čija si" i ono ondaK prića nekom o inteligencijidreambox wrote:Jedino što shvatam da postoje likovi koji neznaju saslušati drugog. Koji misle da su samo oni u pravu i nikada ne griješe.
Shvati da onako kako ti razmišljaš ne razmišlja ni jedan promil čovječanstva. Nisi mjerilo inteligencije, nit narod se poistovječuje sa tvojim mišljenjem bez obzira čija god bila.![]()
![]()
)
Koliko vidim ti ovdje najmanje preskačeš. Jel to znači da si režim ???
Koliko sam vidio tebi etiketiranje ide najviše od ruke tak da ne vidim smisao prebacivanja istog na druge.
Da li možeš shvatiti da ima ljudi koji ne podržavaju proteste ???
Ne ide u glavu ???
Na kraju samo mi reci kako vidiš izlaz iz svega ovoga, tko je KURTA ??? Koja stranka ???
Možda nije stranka, možda neki ekspert. Možda ti vidim da si ovdje najpametnija. Što se mene tiče ne hvala ? Možda još neko misli kao ja ?