Jgb i Mesi je talent i dao bi mu najmanje dvije prosječne plaće u FBiH barem da ima ko premijer kad mu se smanji plaća. Koji si ti lik kakve veze imaju umjetnici sa buđetom. Sigurno su i u filharmoniji svi došli preko štele.goran16v wrote:nedim73m wrote:Čudno da oni koji imaju neki talent imaju milju i po a oni koji znaju jedino sa lopatom i kamenicama imaju samo pet glavagoran16v wrote:Za sviranje qurcu u filharmoniji hop - milja i po!
Neki je talent i predavat' djeci u skoli pa nema milju i po... Joj ovih budzetskih odbrambenih snaga!
PROTESTI!!! - aktuelnosti
-
nedim73m
#11951 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
-
hellue
#11952 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Trazimo tv kanal "plenum"L u c i f e r wrote:ja ne pamtim boljeg programa na tvugidra wrote:otvaranje narodne neprofitne banke![]()
Ima li iko sa 4 srednje na ovom plenumu?
Ovo zanimljivije nego kakva komedija
-
nedim73m
#11953 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ma i ja i ti smo razumjeli sta su lik ili teta tražili. Od plenumaša i ne očekujem da će se precizno izjašnjavatiL u c i f e r wrote:
ma ja, ali ti pričaš o metodologiji
što je naravno ok
dok oni traže da se ukine
kao da nije već nezakonita
- svjezi_ustipak
#11954 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Gotov plenum
sta cemo mi kad se ovi prestaju sastajati, da li ce svijet biti isti nakon plenuma
sta cemo mi kad se ovi prestaju sastajati, da li ce svijet biti isti nakon plenuma
-
nedim73m
#11955 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Nisam lud da meni dolaze kući pred vrata da mi oduzimaju dioniceAlfons Kauders wrote:evo sad dedo kaze da treba oduzeti svima sve dionice
najebo sam, ima me jos u telecomu, ep, bsnl, soltrk itd...
oce ko kupit dionica?
-
emmir1
#11956 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Jebote kakvi su to debili.
Danas ne daju da prođe tramvaj sa Skenderije sve dok ne izađe i jedan čovjek iz tramvaja.
Pa ne voze se Nikšić i Bakir tramvajom.
Ovo je definitivno postalo iživljavanje nad građanima.
Već me strašno iritiraju i dobijam želju da odem dole da se bijem sa njima
Danas ne daju da prođe tramvaj sa Skenderije sve dok ne izađe i jedan čovjek iz tramvaja.
Pa ne voze se Nikšić i Bakir tramvajom.
Ovo je definitivno postalo iživljavanje nad građanima.
Već me strašno iritiraju i dobijam želju da odem dole da se bijem sa njima
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#11957 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Vidim ovdje 5-6 trolova furaju se da su intelektualna elita, i sa visine, gledaju na obicnu svjetinu.
Fino, fino...samo bih vas volio vidjeti kako bi moderirali sa svim tim ljudima koji se prijave za rijec, a imaju pravo na to. Il' da se dopusti da se mogu javiti samo oni koji prije prijave ispune neki brzinski test da se vidi da li smiju dobiti rijec. A naravno, vas 5-6 bi bili u toj vrhovnoj komisiji.
Fino, fino...samo bih vas volio vidjeti kako bi moderirali sa svim tim ljudima koji se prijave za rijec, a imaju pravo na to. Il' da se dopusti da se mogu javiti samo oni koji prije prijave ispune neki brzinski test da se vidi da li smiju dobiti rijec. A naravno, vas 5-6 bi bili u toj vrhovnoj komisiji.
- Alfons Kauders
#11958 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
za to bi s merakom placao pretplatuhellue wrote: Trazimo tv kanal "plenum"
-
nedim73m
#11959 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Face TV budumir gost.
Ono što mi od prvog dana pada na pamet a svaki malo netko potvrdi.
Šta mislite hoće li biti hapšenje Fahre. Koliko sam ja upratio ove indirektne izjave visokih dužosnika barem 10 njih je najavilo njegovo hapšenje. Sada budimir još direktnije u sljedečih par dana javnost će biti informisana ko je organizator.
Ono što mi od prvog dana pada na pamet a svaki malo netko potvrdi.
Šta mislite hoće li biti hapšenje Fahre. Koliko sam ja upratio ove indirektne izjave visokih dužosnika barem 10 njih je najavilo njegovo hapšenje. Sada budimir još direktnije u sljedečih par dana javnost će biti informisana ko je organizator.
-
L u c i f e r
#11960 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
svjezi_ustipak wrote:Gotov plenum![]()
- Alfons Kauders
#11961 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
fino fino-LIBERO- wrote:Vidim ovdje 5-6 trolova furaju se da su intelektualna elita, i sa visine, gledaju na obicnu svjetinu.![]()
isto kao sto ja ne idem na klinicki pametovati doktorima i govoriti im sta da rade... ni oni koji nemaju blage veze o politici, pravu i ekonomiji se ne bi trebali baviti istom...
-
nedim73m
#11962 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Samo što sam spomenuo hapšenje Radončića. Tužilaštvo BiH pokrenulo istragu za krivično djelo prijavu protiv Gorana Zubca vezano za demonstracije
.
KRENULO JE

KRENULO JE
Last edited by nedim73m on 21/02/2014 19:42, edited 1 time in total.
- Danguba
#11963 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
ma da...sve eksperti iz tih oblasti na vlasti...'ta ce njima neko tamo sa zavoda pricati o ekonomiji ili pravu...Alfons Kauders wrote:fino fino-LIBERO- wrote:Vidim ovdje 5-6 trolova furaju se da su intelektualna elita, i sa visine, gledaju na obicnu svjetinu.![]()
isto kao sto ja ne idem na klinicki pametovati doktorima i govoriti im sta da rade... ni oni koji nemaju blage veze o politici, pravu i ekonomiji se ne bi trebali baviti istom...
a politikom se kod nas bave sve diplomirani politolozi sa diplomama iz donje zabiti...
da imamo tih eksperata u vlasti, vjerovatno ne bismo bili gdje jesmo. svako je bolji od njih.
-
L u c i f e r
#11964 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
naričito ovi plehnumašiDanguba wrote:ma da...sve eksperti iz tih oblasti na vlasti...'ta ce njima neko tamo sa zavoda pricati o ekonomiji ili pravu...Alfons Kauders wrote:fino fino-LIBERO- wrote:Vidim ovdje 5-6 trolova furaju se da su intelektualna elita, i sa visine, gledaju na obicnu svjetinu.![]()
a politikom se kod nas bave sve diplomirani politolozi sa diplomama iz donje zabiti...
da imamo tih eksperata u vlasti, vjerovatno ne bismo bili gdje jesmo. svako je bolji od njih.
-
emmir1
#11965 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Bogami im čovjek lijepo reče , građani su ljuti na vas jer blokirate grad , izvolite osnujte stranku.
Oteše mu mikrofon , dobro je živu glavu izvukao.
- Drvosjeca iz Dejcica
#11966 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Evo jednog koji nije ljut što se blokira grad. Dakle ne govori u moje ime, možda samo u svoje i nekolicine budžetlija. Drugo, slagao je kada je rekao da KS ima 750.000 građana, ima tačno prema zadnjem popisu 438.443 stanovnika.emmir1 wrote:Bogami im čovjek lijepo reče , građani su ljuti na vas jer blokirate grad , izvolite osnujte stranku.
- say_cheese
#11967 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Sa SVIM tim ljudima zvuci pravo mocno, ali koliko sam mogla upratit, oni sto su govorili na prvom plenumu, sad na ovom trecem su ponovo dosli na red. Kad ih SVE sastavis, mogu u jedan dzep stati.-LIBERO- wrote: Fino, fino...samo bih vas volio vidjeti kako bi moderirali sa svim tim ljudima koji se prijave za rijec, a imaju pravo na to.
-
hellue
#11968 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
A blokira ih 50 ljudi...logicnoDrvosjeca iz Dejcica wrote:Evo jednog koji nije ljut što se blokira grad. Dakle ne govori u moje ime, možda samo u svoje i nekolicine budžetlija. Drugo, slagao je kada je rekao da KS ima 750.000 građana, ima tačno prema zadnjem popisu 438.443 stanovnika.emmir1 wrote:Bogami im čovjek lijepo reče , građani su ljuti na vas jer blokirate grad , izvolite osnujte stranku.
- O'zone
- Globalni moderator
#11969 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Jeko ovaj "ubačeni element"?18:30 Kako je rečeno na Plenumu, do 16. februara predato je oko 2.000 zahtjeva. Od tog broja 49 njih upućeno je Pravnoj grupi Plenuma na razmatranje. Na skupu građana izviždan je Petar Matić, koji se obratio učesnicima Plenuma. Matić je tokom obraćanja kazao da je osluškivao građane Kantona Sarajevo i da oni očekuju da protestanti odblokiraju grad, te da misli da oni koji protestvuju, ako imaju političku moć, trebaju formirati političku stranku. Onda ga je iz sale Doma mladih izvelo obezbjeđenje, a pojedini građani kazali su da je on ubačeni element.
-
emmir1
#11970 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Evo jednog koji nije ljut što se blokira grad. Dakle ne govori u moje ime, možda samo u svoje i nekolicine budžetlija. Drugo, slagao je kada je rekao da KS ima 750.000 građana, ima tačno prema zadnjem popisu 438.443 stanovnika.emmir1 wrote:Bogami im čovjek lijepo reče , građani su ljuti na vas jer blokirate grad , izvolite osnujte stranku.
Pa dobro tebi u šumi i ne smeta , nama koji smo u gradu prilično smeta.
Koliko onda procenata građana Sarajeva predstavlja onih 100 ljudi na ulici?
-
VjecitiStudent
#11971 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Alfonse, opet te pitam, zar je skupština uopšte raspravljala o ovim zahtjevima?Alfons Kauders wrote: aha... dakle ceka se "zvanican stav"... a i bez zvanicnog stava i bez odgovora skupstine se vec znalo da ce se sutra ici na blokadu grada? zanimljivo
a mozda bi bilo vrijeme da se prizna da ovo nema veze sa nekim tamo zahtjevima vec sa pokusajem preuzimanja vlasti i rusenja izabranih predstavnika u skupstini KS?
zivi bili pa vidjeli, za pola sata plenum... pitam se samo da li ce plenum PREUZETI ODGOVORNOST za posljedice eventualnih nemira ako nastavi ignorisati skupstinu i pozove narod na ulice? jer se bojim da se vise njih ama bas nista ne pita... tj da je vec planirano iza njihovih ledja
-
thepatriot
#11972 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
emmir1 wrote:Drvosjeca iz Dejcica wrote:Evo jednog koji nije ljut što se blokira grad. Dakle ne govori u moje ime, možda samo u svoje i nekolicine budžetlija. Drugo, slagao je kada je rekao da KS ima 750.000 građana, ima tačno prema zadnjem popisu 438.443 stanovnika.emmir1 wrote:Bogami im čovjek lijepo reče , građani su ljuti na vas jer blokirate grad , izvolite osnujte stranku.
Pa dobro tebi u šumi i ne smeta , nama koji smo u gradu prilično smeta.
Koliko onda procenata građana Sarajeva predstavlja onih 100 ljudi na ulici?
ja sam u gradu, ne smeta mi blokada, a ti govori samo u svoje ime,i ne koristi termin "Nama smeta".
Ovih dana tzv. građanstvo malo skida višak kg. i pješači, što je i za zdravlje preporučljivo
-
L u c i f e r
#11973 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
ne smeta luzerima bez kola i obaveza 
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#11974 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ovdje je ipak najveći luzer SDP u oktobru ove godine. Sve sa Uzunović-Zaimović na čelu.L u c i f e r wrote:ne smeta luzerima bez kola i obaveza
-
L u c i f e r
#11975 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
šta ćeš u sdp-u bonaKatarinaKosaca wrote:Ovdje je ipak najveći luzer SDP u oktobru ove godine. Sve sa Uzunović-Zaimović na čelu.L u c i f e r wrote:ne smeta luzerima bez kola i obaveza
pređi kod nas u df