Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Rekoh ja avaz najobjektviniji ovih dana... svaka im cast na ovom...
Klixu srami se...
Ja se cesto zapitam kako neko moze volit Avaz, kako ima iko na ovome svijetu da mu Radoncic nije bas ono mrzak. Covjek je toliko beskrupulozan, neotesan, politicki prljav, lopov... I onda dode Janjicar, nezaposleni u najavi (ne odgovori mi sta studiras da vidimo je li ta toliko sigurna buducnost na birou opravdana ili ne, ako si na medicini ili masinstvu da i meni srce pukne), i jos jednom me demoralise... Cuj Radoncic
Simbol poslijeratnog bogacenja i kradje je dobar online revulicionaru
Kemal Malovčić wrote:On onako ne smije odgovoriti ni najobičnijem građaninu. Tako da to opravdavanje (da nije znao da je novinarka na fonu) ne pije vode... On je onim pokazao svoju političku bahatost, prema sve i jednom građaninu Sarajeva.
Kemal Malovčić wrote:On onako ne smije odgovoriti ni najobičnijem građaninu. Tako da to opravdavanje (da nije znao da je novinarka na fonu) ne pije vode... On je onim pokazao svoju političku bahatost, prema sve i jednom građaninu Sarajeva.
joj Kemo što si mi fin na ovoj temi
Valjda stiglo pojačanje u fks,pa se smirio,a nigdje one zaebancije
Po ko zna koji put:
Tragično je to što se desilo sa arhivom, ali čija je to stvarna krivica?
Dalo se često na TV vidjeti kako arhivi treba da izgledaju, smješteni u klimatiziranim prostorima koji su snabdjeveni automatskim protupožarnim sistemom, sa dokumentima koji su pakovani u vodonepropusne kutije.
Ali kao i svugdje drugo, šljam koji je ovdje radio nikada ništa od toga nije ni pokušao da napravi, sve svoje pare su trošili uglavnom na sebe, sebe i sebe, kao što je to slučaj i u bilo kojoj drugoj državnoj instituciji.
S druge strane, kako se uopšte moglo desiti da par stotina balavaca zapali dvije državne zgrade u gradu koji ima preko hiljadu što specijalnih, što običnih policajaca?
joj Kemo što si mi fin na ovoj temi
Valjda stiglo pojačanje u fks,pa se smirio,a nigdje one zaebancije
Moram ti dati broj telefona da me zoveš kad igra mirza, notification.
VjecitiStudent wrote:Po ko zna koji put:
Tragično je to što se desilo sa arhivom, ali čija je to stvarna krivica?
Dalo se često na TV vidjeti kako arhivi treba da izgledaju, smješteni u klimatiziranim prostorima koji su snabdjeveni automatskim protupožarnim sistemom, sa dokumentima koji su pakovani u vodonepropusne kutije.
Ali kao i svugdje drugo, šljam koji je ovdje radio nikada ništa od toga nije ni pokušao da napravi, sve svoje pare su trošili uglavnom na sebe, sebe i sebe, kao što je to slučaj i u bilo kojoj drugoj državnoj instituciji.
S druge strane, kako se uopšte moglo desiti da par stotina balavaca zapali dvije državne zgrade u gradu koji ima preko hiljadu što specijalnih, što običnih policajaca?
Čuj zavise od medija. Naravno da mediji imaju jak uticaj na svako društvo. To valjda ne treba crtat. Pa jel vi uopće vidite socijalne uzroke jučerašnjeg bijesa? Jel očekujete od mase koja uglavnom nema visoke intelektualne sposonosti da sama artikuliše svoj bijes? Ja očekujem da se mediji i intelektualci (koji su ovdje obične pičkice) priključe protestima i pokušaju usmjerit bunt u pravom smjeru, a ne da skreću pogled s pravih problema.
jedini pravi covijek koji je bio uz narod I u ratu I poslije rata pa neka mi bilo ko kaze da je nesto lose uradio naprotiv dao je jako mnogo ovom gradu da bi ga se ovako ismijavalo
Rekoh ja avaz najobjektviniji ovih dana... svaka im cast na ovom...
Klixu srami se...
Kad je rijec o objektivnosti Avaza i Radoncica ima li neko da se zapita zasto on zapravo podrzava ovakve proteste? Zasto je pozivao policiju da se ne obracunava sa huliganima? Koliko je Radocic objektivan kada govori o potrebi da se rascisti sa pljackom i tranziciskom privatizacijom? On, koje je bukvalno na rusevinama Oslobodjenja napravio Avaz a jos malo poslije na Alhosovoj zemlji napravio ovaj toran!!! Jesmo li stvarno toliki idioti da pusimo tu pricu od lika koji se je na pocetku rata sa plasticnom kesom u rukama dosunjao u Sarajevo.
Kome sve ovo ide na ruku? Dodiku i Covicu koji ce eto sada imati razloga da ograde svoje i jer je ocito da ovamo gdje su Bosnjaci vlada nasilje i anarhija. Treba li im partner na Bosnjackoj strani koje ce to sve da aminuje i da onda pohapsi sve korumpirane politicare i pocne da uspostavlja red na teritoriji male muslimanije. Ko bi to mogao biti? Da nije mozda Fahro Radoncic, borac protiv pljacke i korupcije, posteni tajkun i sposobni politicar?
Ima li sve ovo zajedno veze sa rezolucijom Evropskog parlamenta od prije par dana gdje se prvi put otvoreno i direktno poziva na osinivanje 3 entiteta jer je postojece ustavno stanje neodrzivo?
timless wrote:sta vi imate protiv premijera zeljkovica?????
jedini pravi covijek koji je bio uz narod I u ratu I poslije rata pa neka mi bilo ko kaze da je nesto lose uradio naprotiv dao je jako mnogo ovom gradu da bi ga se ovako ismijavalo
Ako ovo stvarno mislite prvo naučite pravopis pa se onda javite
Hvala lijepo
JThomas wrote:i zato i bolje guraju od nas, jelde?
ali u kurcu...
Bolje? Ne znam.
Mudrije? Da, i uvijek.
a kako se ogleda ta mudrost na život prosječnog čovjeka u srbiji? žive li bolje od nas?
Opet kažem, ne znam.
Ali imaju na čemu da uče iz vlastite bliže i dalje istorije, imaju pametne ljude, i lijevo i desno, tako da, ako im zagusti, ne sumnjam da će se opet dosjetiti kako da se izvuku.