PROTESTI 25.11.2016
-
dostaBa
#1 PROTESTI 25.11.2016
Ko je za to da organizujemo mirne (demokratske) ljudske ,pravne PROTESTE 25.11 za nas lijepi dan drzavnosti Bosne i Hercegovine....
Budale smo sto sutimo ovoliko,korumpirana bagra nas vodi,njih šaka jada protiv nas milione,(doduše ovaca),ali hajde narode pokreni se vise...
Trazit ce mo smjene tuzilastva,policije,Fadila,njih koliko god hocete,mi smo ti koji se ''bunimo'' jer nam NAŠU DRZAVU ne vode kako treba,vode je u propast.
Politika je ozbiljna stvar da bi se prepustila politicarima...
Dodik nas unisti,nikada mi sa njim necemo moci imati dobre odnose jer uveliko velica ratne zlocince,sto znaci da bi to opet isto uradili..a ''naši'' sta rade,nista,boli ih briga,nema sankcija,nema hapsenja...nistaaa
Hocemo odgovore,i mislim da je pravi datum za taj nas VELIKI SKUP 25.11.2016
Sta vi mislite o tome ?
lp
Budale smo sto sutimo ovoliko,korumpirana bagra nas vodi,njih šaka jada protiv nas milione,(doduše ovaca),ali hajde narode pokreni se vise...
Trazit ce mo smjene tuzilastva,policije,Fadila,njih koliko god hocete,mi smo ti koji se ''bunimo'' jer nam NAŠU DRZAVU ne vode kako treba,vode je u propast.
Dodik nas unisti,nikada mi sa njim necemo moci imati dobre odnose jer uveliko velica ratne zlocince,sto znaci da bi to opet isto uradili..a ''naši'' sta rade,nista,boli ih briga,nema sankcija,nema hapsenja...nistaaa
Sta vi mislite o tome ?
lp
- Retro_Eskobar
#3 Re: PROTESTI 25.11.2016
Kome 25.og da protestujemo kad niko nece raditi?
- cyprus
#4 Re: PROTESTI 25.11.2016
Političari nas vode mnogo bolje nego što mi to zaslužujemo. Hvala im.dostaBa wrote:Ko je za to da organizujemo mirne (demokratske) ljudske ,pravne PROTESTE 25.11 za nas lijepi dan drzavnosti Bosne i Hercegovine....
Sta vi mislite o tome ?
lp
Lijep pozdrav.
- GeeTnT
#5 Re: PROTESTI 25.11.2016
...ispred vjecne jer protokol nalaze da se cvijece i vijenci polazu na taj dan od strane drzavnika...Retro_Eskobar wrote:Kome 25.og da protestujemo kad niko nece raditi?
Ideja nije losa...
-
hizo ramidovic
#6 Re: PROTESTI 25.11.2016
neznam okakim protestima prica te ikoi dzavo huska te ljude nato jerbobi mora li znat da pravi bosnjaci i patrijote nikad neprotestuju protiv svoi vodza
- Haris.ba
#7 Re: PROTESTI 25.11.2016
Mogu samo mala objašnjenja?
Konkretno Fadil. Ne valja. Ok. Hajde da ga mijenjamo. Ko valja da bi bio premijer Federacije?
Tužilaštvo. Ok. Ja sam da se glavni tužioc bira direktno na izborima. Isto je i sa policijskim komesarom, i sa predsjednikom suda. Pa nek narod odluči na izborima. A ne na protestima.
1.Ko će biti organizator protesta? Jer ako će biti "pravni protesti", neko mora biti organizator. Ko je to?dostaBa wrote:pravne PROTESTE 25.11 za nas lijepi dan drzavnosti Bosne i Hercegovine....
2. A kome da damo da se bavi politikom? Babama u brijačnicama. Ako misliš da trenutne natjeramo da rade, ok. Inače, ako hočeš druge, imaju izbori.dostaBa wrote:Politika je ozbiljna stvar da bi se prepustila politicarima...
3. Ok, tražićemo smjene. A ko će doći umjesto njih? Onda imamo sjaši Kurta da uzjaše Murta. I šta smo postigli?dostaBa wrote:Trazit ce mo smjene tuzilastva,policije,Fadila,njih koliko god hocete,mi smo ti koji se ''bunimo'' jer nam NAŠU DRZAVU ne vode kako treba,vode je u propast.
Konkretno Fadil. Ne valja. Ok. Hajde da ga mijenjamo. Ko valja da bi bio premijer Federacije?
Tužilaštvo. Ok. Ja sam da se glavni tužioc bira direktno na izborima. Isto je i sa policijskim komesarom, i sa predsjednikom suda. Pa nek narod odluči na izborima. A ne na protestima.
- GeeTnT
#8 Re: PROTESTI 25.11.2016
Kad je mogao proteste izazvat prodavac paprika, zasto to nebi mogao i tek registrovani nick..
-
Tarzo
#9 Re: PROTESTI 25.11.2016
Još jedan u nizu očajničkih pokušaja SDP-a da se guzovače domogne vlasti.
Sorry moraćete sačekati još jedno 5-6 godina. Najmanje.
Sorry moraćete sačekati još jedno 5-6 godina. Najmanje.
- Norm
#10 Re: PROTESTI 25.11.2016
...bili izbori, bili, vecina hoce 'vako, hoce, ja da protestvujem, ne bih rekao...Hvala...
- Haris.ba
#11 Re: PROTESTI 25.11.2016
Kad je mogao mašinbravar biti maršal....GeeTnT wrote:Kad je mogao proteste izazvat prodavac paprika, zasto to nebi mogao i tek registrovani nick..
- GeeTnT
#12 Re: PROTESTI 25.11.2016
Haris.ba wrote:Kad je mogao mašinbravar biti maršal....GeeTnT wrote:Kad je mogao proteste izazvat prodavac paprika, zasto to nebi mogao i tek registrovani nick..
-
Innovation
#13 Re: PROTESTI 25.11.2016
Od svega nabrojanog, prvo da se ovo rijesi tj. da "nasi" uhapse Dodika. Proteste odrzati u BL.dostaBa wrote:Dodik nas unisti,nikada mi sa njim necemo moci imati dobre odnose jer uveliko velica ratne zlocince,sto znaci da bi to opet isto uradili..a ''naši'' sta rade,nista,boli ih briga,nema sankcija,nema hapsenja...nistaaa
-
dostaBa
#14 Re: PROTESTI 25.11.2016
Obecavam Vam 100.000 fildjana kafe....mozda da napisem da ce biti organizovano masovno ispijanje kafe i bacanja iz supljeg u prazno,vise ce raje doci
- GeeTnT
#15 Re: PROTESTI 25.11.2016
Znaci, u pravu je onaj sto rece da se radi o sdp inicijativi... Jpg..uprsko si sa fildzanima..dostaBa wrote:Obecavam Vam 100.000 fildjana kafe....mozda da napisem da ce biti organizovano masovno ispijanje kafe i bacanja iz supljeg u prazno,vise ce raje doci
- Alfons Kauders
#16 Re: PROTESTI 25.11.2016
E pa nemre.
Prije mjesec izbori, a sad fola protesti?
Nemre i tacka.
Milicijo, postupi po naredjenju. Tuci, ne pitaj.
Prije mjesec izbori, a sad fola protesti?
Nemre i tacka.
Milicijo, postupi po naredjenju. Tuci, ne pitaj.
-
dostaBa
#17 Re: PROTESTI 25.11.2016
Sdp nikad....znaci ako sam u sda ne smijem govoriti protiv bakira koji samo suti i boli ga briga,nije njegova sda...i moja je i tvoja...GeeTnT wrote:Znaci, u pravu je onaj sto rece da se radi o sdp inicijativi... Jpg..uprsko si sa fildzanima..dostaBa wrote:Obecavam Vam 100.000 fildjana kafe....mozda da napisem da ce biti organizovano masovno ispijanje kafe i bacanja iz supljeg u prazno,vise ce raje doci
- GeeTnT
#18 Re: PROTESTI 25.11.2016
Pominjanje fildzana te degradira pa bio ti prvi do neonka...dostaBa wrote:Sdp nikad....znaci ako sam u sda ne smijem govoriti protiv bakira koji samo suti i boli ga briga,nije njegova sda...i moja je i tvoja...GeeTnT wrote:Znaci, u pravu je onaj sto rece da se radi o sdp inicijativi... Jpg..uprsko si sa fildzanima..dostaBa wrote:Obecavam Vam 100.000 fildjana kafe....mozda da napisem da ce biti organizovano masovno ispijanje kafe i bacanja iz supljeg u prazno,vise ce raje doci
- Dope_Man
#19 Re: PROTESTI 25.11.2016
Dakle hoces reci da si SDA i ovdje glumis narodni bunt? Jesi li provjerio ko je vlast u zadnje vrijeme? Prvo izadji iz te stranke ako se ne slazes sa njenom politikom, pa onda nesto reci. Koliko god ti mislio da si neki faktor u SDA, nisi. Vodja stranke kroji politiku stranke, nizi clankovi koji imaju neku funkciju istu samo prate i sprovode u djelo, a oni najnizi i bez funkcije su tu samo da budu brojcana podrska i garantovani glas. I bas takvi su najgori, bez razmisljanja ces trcati da glasas za ''svoje'', a isti tedostaBa wrote:Sdp nikad....znaci ako sam u sda ne smijem govoriti protiv bakira koji samo suti i boli ga briga,nije njegova sda...i moja je i tvoja...GeeTnT wrote:Znaci, u pravu je onaj sto rece da se radi o sdp inicijativi... Jpg..uprsko si sa fildzanima..dostaBa wrote:Obecavam Vam 100.000 fildjana kafe....mozda da napisem da ce biti organizovano masovno ispijanje kafe i bacanja iz supljeg u prazno,vise ce raje doci
-
dostaBa
#20 Re: PROTESTI 25.11.2016
Dokle god budemo glupi kao sto si ti nema nista od nas....ako sam clan sda,ne znaci da sjedim u stolici,radim kod privatnika,borim se za svoju porodicu kao i svi mi koji smo za promjene i kojima je dosta...ako ce mo se klasificirati po strankama,ti si sdp,ti si sda,onda od nas nema nista...
- Dope_Man
#21 Re: PROTESTI 25.11.2016
Da, ja mora da sam glupan teski, a ti pametan jer ostajes clan stranke, i dacu ruku u vatru da za nju i glasas, a ne slazes se sa njenom politikom, i u drzavi kojoj ona kroji politiku se boris za zivot. Ali neka, jer glasas za ''svoje''.
Dakle, pametnjakovicu moj, kad prestanes glasati za ''svoje'' i budes pred izbore analizirao sve kandidate, pa onda glasao za onoga ko ti bude djelovao kao da zaista ima plan, i zna kako ga ostvariti, onda ocekuj promjenu. Ja nisam niti jedna stranka, i ne planiram ikada biti, jer pred svake izbore pogledam sta ko nudi pa onda odaberem za koga cu. I ne, nikada nisam glasao za vladajucu elitu jer da jesam to bi znacilo ''hej, meni dobro, neka vas jos malo''.
PS To ''sjediti na stolici'' se nije odnosilo na neku uredsku fotelju jer nisam ni pretpostavio da si ministar, vec na ikonicu
prije toga, tj zulja te bulja, a i dalje glasas za one zbog kojih te zulja, jer su ''tvoji''.
Dakle, pametnjakovicu moj, kad prestanes glasati za ''svoje'' i budes pred izbore analizirao sve kandidate, pa onda glasao za onoga ko ti bude djelovao kao da zaista ima plan, i zna kako ga ostvariti, onda ocekuj promjenu. Ja nisam niti jedna stranka, i ne planiram ikada biti, jer pred svake izbore pogledam sta ko nudi pa onda odaberem za koga cu. I ne, nikada nisam glasao za vladajucu elitu jer da jesam to bi znacilo ''hej, meni dobro, neka vas jos malo''.
PS To ''sjediti na stolici'' se nije odnosilo na neku uredsku fotelju jer nisam ni pretpostavio da si ministar, vec na ikonicu
- KB9
#22 Re: PROTESTI 25.11.2016
narod protestuje a ti se muzafere kupaj 
- jao_situacije
#23 Re: PROTESTI 25.11.2016
ovaj narod bi samo da neke proteste organizira
jebite se vi, izbori prije 4 sedmice bili i sad protesti, što niste glasali stoko
jebite se vi, izbori prije 4 sedmice bili i sad protesti, što niste glasali stoko
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#24 Re: PROTESTI 25.11.2016
jel ovo neka skrivena kamera?
uskoro će 9 godina da me nisu vidjeli protesti
nadam se 99
uskoro će 9 godina da me nisu vidjeli protesti
nadam se 99
- KB9
#25 Re: PROTESTI 25.11.2016
kako nisu, glasali su, opet za istojao_situacije wrote:ovaj narod bi samo da neke proteste organizira