PROTEST!!!!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderator: O'zone

Post Reply
Icarus
Posts: 3
Joined: 08/09/2006 11:23
Location: Sarajevo

PROTEST!!!!

Post by Icarus » 01/10/2006 14:56

Studenti druge godine po nastavnom planu i programu 01/02 su se do sada naslusali raznih prica sta ce se s nama desiti u slucaju da obnovimo godinu po nasem nastavnom planu, pa zato zelimo da dobijemo napokon neke konkretne i zvanicne informacije.

Prvo nas zanima, ukoliko upisemo po "starom" nastavnom programu hocemo li imati predavanja kada budemo trebali upisivati III i IV godinu studija ili je zaista istina da za nas koji obnovimo nema vise nikako predavanja ??????
Zelim da odluka koja bude donesena bude i javno objavljena kao sto je bilo stim da nema predavanja za II godinu.

Drugo, koliko je sada zvanicno predmeta za uslov?

Trece, postoji li odluka na nivou Univerziteta po kojoj se studenti mogu upisati na III godinu ukoliko imaju cistu I godinu, kao sto je uradeno na Elektrotehnici ?

Cetvrto pitanje, da li je tacno da jos ove godine treba da bude "socijalni" rok na svim, znaci i na nasem faklutetu ?

Ono sto nikako NE MOZEMO PRIHVATITI JESTE DA ZA NAS NECE BITI ORGANIZOVANA NASTAVA ZA III I IV GODINU I UKOLIKO DO 08.10.2006 NE BUDE JAVNO SAOPCENO KAKAV JE STAV FAKULTETA STUDENTI II GODINE CE ORGANIZOVATI MIRNI STRAJK ISPRED FAKULTETA.
Mi smo nazalost primorani na ovaj korak ...

S postovanjem,


Icarus
Posts: 3
Joined: 08/09/2006 11:23
Location: Sarajevo

Post by Icarus » 01/10/2006 15:00

Ovim putem pozivam sve studente da obavijeste svoje kolege koje se nalaze u istoj situaciji i da ukoliko uprava Ekonomskog fakulteta sa dekanom ne bude imala sluha za nase zahtjeve da se okupimo u sto vecem broju i trazimo svoja prava koja zele da nam oduzmu.

Post Reply