Prostor za seminar u blizini Sarajeva

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
amanabol

#1 Prostor za seminar u blizini Sarajeva

Post by amanabol »

Potreban nam je prostor za odrzavanje seminara na kojem ce biti prisutno oko 60. osoba. Najbolje bi bilo neki hotel koji ima konferencijsku salu, ili nesto ovako (http://www.oszk.edu.ba/skola%20u%20prir ... 202012.pdf) - Skola u prirodi Sabici.

Cjelokupan projekat ce trajati tri dana, iz tih razloga nam je potreban i restoran u sklopu istog prostora. I po mogucnosti da bude u blizini Sarajeva, prednost imaju obliznje planine i izletista. Je li neko vec radio nesto slicno pa ima iskustva u ovim stvarima, da nam preporuci mjesto odrzavanja :-D
julisiz es grant

#2 Re: Prostor za seminar u blizini Sarajeva

Post by julisiz es grant »

amanabol wrote:Potreban nam je prostor za odrzavanje seminara na kojem ce biti prisutno oko 60. osoba. Najbolje bi bilo neki hotel koji ima konferencijsku salu, ili nesto ovako (http://www.oszk.edu.ba/skola%20u%20prir ... 202012.pdf) - Skola u prirodi Sabici.

Cjelokupan projekat ce trajati tri dana, iz tih razloga nam je potreban i restoran u sklopu istog prostora. I po mogucnosti da bude u blizini Sarajeva, prednost imaju obliznje planine i izletista. Je li neko vec radio nesto slicno pa ima iskustva u ovim stvarima, da nam preporuci mjesto odrzavanja :-D
Hotel Hollywood na Ilidži ima najbolje uslove za to što vam treba, ali ako vam je to PREBLIZU Sarajeva, onda Maršal na Bjelašnici, mada ni blizu ovom prvom po svemu.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3 Re: Prostor za seminar u blizini Sarajeva

Post by KatarinaKosaca »

Hotel Park u Vogošći ima kapacitete za seminare sa konferencijskim i radnim salama, a odgovara zadanim kriterijumima. Van Sarajeva, na osami , nije ni skupo koliko se sjećam. Ima bazen i dobru hranu.
suncica24

#4 Re: Prostor za seminar u blizini Sarajeva

Post by suncica24 »

Termag - Jahorina.
Cossack

#5 Re: Prostor za seminar u blizini Sarajeva

Post by Cossack »

suncica24 wrote:Termag - Jahorina.
Termag je žara a usluga 0 bodova. Jedno vrijedno pomena je unutrašnji bazen! :mrgreen: Ako se već ima para onda je moja preporuka Garden City u Konjicu, 50 min. vožnje od Sarajeva. Po meni ubjedljivo najbolji hotel u BiH.
suncica24

#6 Re: Prostor za seminar u blizini Sarajeva

Post by suncica24 »

Cossack wrote:
suncica24 wrote:Termag - Jahorina.
Termag je žara a usluga 0 bodova. Jedno vrijedno pomena je unutrašnji bazen! :mrgreen: Ako se već ima para onda je moja preporuka Garden City u Konjicu, 50 min. vožnje od Sarajeva. Po meni ubjedljivo najbolji hotel u BiH.
Ja sam bila vise puta, bas na konferencijama i usluga je bila za 10+
Onda sam i sama bila u prilici da organizujem trening, i zbog pozitivnog iskustva izabrala njih, i opet je bilo odlicno.
Mada slazem se sa tim da je skupo.
(I da je Garden City odlicna opcija)
akcid

#8 Re: Prostor za seminar u blizini Sarajeva

Post by akcid »

KatarinaKosaca wrote:Hotel Park u Vogošći ima kapacitete za seminare sa konferencijskim i radnim salama, a odgovara zadanim kriterijumima. Van Sarajeva, na osami , nije ni skupo koliko se sjećam. Ima bazen i dobru hranu.
:thumbup:
Post Reply