Cjelokupan projekat ce trajati tri dana, iz tih razloga nam je potreban i restoran u sklopu istog prostora. I po mogucnosti da bude u blizini Sarajeva, prednost imaju obliznje planine i izletista. Je li neko vec radio nesto slicno pa ima iskustva u ovim stvarima, da nam preporuci mjesto odrzavanja
Prostor za seminar u blizini Sarajeva
-
amanabol
#1 Prostor za seminar u blizini Sarajeva
Potreban nam je prostor za odrzavanje seminara na kojem ce biti prisutno oko 60. osoba. Najbolje bi bilo neki hotel koji ima konferencijsku salu, ili nesto ovako (http://www.oszk.edu.ba/skola%20u%20prir ... 202012.pdf) - Skola u prirodi Sabici.
Cjelokupan projekat ce trajati tri dana, iz tih razloga nam je potreban i restoran u sklopu istog prostora. I po mogucnosti da bude u blizini Sarajeva, prednost imaju obliznje planine i izletista. Je li neko vec radio nesto slicno pa ima iskustva u ovim stvarima, da nam preporuci mjesto odrzavanja
-
julisiz es grant
#2 Re: Prostor za seminar u blizini Sarajeva
Hotel Hollywood na Ilidži ima najbolje uslove za to što vam treba, ali ako vam je to PREBLIZU Sarajeva, onda Maršal na Bjelašnici, mada ni blizu ovom prvom po svemu.amanabol wrote:Potreban nam je prostor za odrzavanje seminara na kojem ce biti prisutno oko 60. osoba. Najbolje bi bilo neki hotel koji ima konferencijsku salu, ili nesto ovako (http://www.oszk.edu.ba/skola%20u%20prir ... 202012.pdf) - Skola u prirodi Sabici.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#3 Re: Prostor za seminar u blizini Sarajeva
Hotel Park u Vogošći ima kapacitete za seminare sa konferencijskim i radnim salama, a odgovara zadanim kriterijumima. Van Sarajeva, na osami , nije ni skupo koliko se sjećam. Ima bazen i dobru hranu.
- suncica24
#4 Re: Prostor za seminar u blizini Sarajeva
Termag - Jahorina.
- Cossack
#5 Re: Prostor za seminar u blizini Sarajeva
Termag je žara a usluga 0 bodova. Jedno vrijedno pomena je unutrašnji bazen!suncica24 wrote:Termag - Jahorina.
- suncica24
#6 Re: Prostor za seminar u blizini Sarajeva
Ja sam bila vise puta, bas na konferencijama i usluga je bila za 10+Cossack wrote:Termag je žara a usluga 0 bodova. Jedno vrijedno pomena je unutrašnji bazen!suncica24 wrote:Termag - Jahorina.Ako se već ima para onda je moja preporuka Garden City u Konjicu, 50 min. vožnje od Sarajeva. Po meni ubjedljivo najbolji hotel u BiH.
Onda sam i sama bila u prilici da organizujem trening, i zbog pozitivnog iskustva izabrala njih, i opet je bilo odlicno.
Mada slazem se sa tim da je skupo.
(I da je Garden City odlicna opcija)
- dustaban
- akcid
#8 Re: Prostor za seminar u blizini Sarajeva
KatarinaKosaca wrote:Hotel Park u Vogošći ima kapacitete za seminare sa konferencijskim i radnim salama, a odgovara zadanim kriterijumima. Van Sarajeva, na osami , nije ni skupo koliko se sjećam. Ima bazen i dobru hranu.