Saian wrote:I da mi prodje kroz glavu da ko nesto pitam i da se zanimam, ne bi mi palo na pamet da izgovorim jer sljedece pitanje bi bilo "A, ti?" , a to zhelimo izbjeci
postoje dobre ispitivacke tehnike koje uspjesno izbjegavaju taj sljed dogadjaja
koje su tvoje
Moja tehnika je ova sa foto albumom. Obavezna su pitanja popuz´t "A ko ti je ova musava sa lijeve strane"
Ili :"Ijaaaaao, vidi joj labrnje"
to je u neku ruku i omalovazhavanje tog dzuvegije ti, jer kakva je da je on je zna i slik'o se s njom, ja bih nekako progutao te komentare, jer sta je slika u usporedbi sa zajednichkim potomstvom i zhivotom i tim sta sad ima, aj gess, ceprkanje po tim stvarima (ma koliko nezainteresirano zvuchalo nikad nije, pogotovo kod zhene ) je indirektan nacin da se devalvira i stavi na nizhi referentni nivo to sto sad imamo/imate
mamica papucarka wrote:ja sam primjetila da to vas muskarce uopste ne zanima Ne volite pricat o onome prije. Ili ne smijete, ili vas nervira to ceprkanje, ili sta li je vec
ja sam znama na pocetku zabavljanja, a Boga mi i braka, uzet album pa pitat " a ko je sad ova" A sve ono ko fol me pretjerano i ne zanima
evo jedna mudrolija iz Few Good Men
Col. Jessep: You want answers?
Kaffee: I think I'm entitled.
Col. Jessep: You want answers?
Kaffee: I want the truth.
Col. Jessep: You can't handle the truth.
anais_nin wrote:
koje su tvoje
Moja tehnika je ova sa foto albumom. Obavezna su pitanja popuz´t "A ko ti je ova musava sa lijeve strane"
to je u neku ruku i omalovazhavanje tog dzuvegije ti, jer kakva je da je on je zna i slik'o se s njom, ja bih nekako progutao te komentare, jer sta je slika u usporedbi sa zajednichkim potomstvom i zhivotom i tim sta sad ima, aj gess, ceprkanje po tim stvarima (ma koliko nezainteresirano zvuchalo nikad nije, pogotovo kod zhene ) je indirektan nacin da se devalvira i stavi na nizhi referentni nivo to sto sad imamo/imate
e te stvari mene bas pretjerano i ne zanimaju ako su mi ispricane, naravno rado cu saslusati, ako nisu i ne pitam....ja sam prije mislila na one krupne stvari prije nego sto dobro upoznas nekoga ono ima li zene i djece SADA
anais_nin wrote:
koje su tvoje
ma to je bolan bilo nekad davno Sad sam opametnila, pa ne postavljam takva pitanja
Tacnije, omudrijala
anais_nin wrote:
e te stvari mene bas pretjerano i ne zanimaju ako su mi ispricane, naravno rado cu saslusati, ako nisu i ne pitam....ja sam prije mislila na one krupne stvari prije nego sto dobro upoznas nekoga ono ima li zene i djece SADA
pa ja polazim od naivne pretpostavke da ozenjen choj'k nosi prsten, al hebo moje arshine
anais_nin wrote:
pa ja polazim od naivne pretpostavke da ozenjen choj'k nosi prsten, al hebo moje arshine
ocigledno je da nisi zena ko sto "danas" rece, takvi cesto dozive ranorazne amnezije
anais_nin wrote:
al' ozna ipak sve dozna e onda mu je teferic neselektivni
mozhe, ali tek poslije izvjesnog perioda nasladjivanja kad ga ono na fin nachin dovedesh u situaciju da mora vrdati kako zna i umije
uh, shto takve volim vidjeti kako se koprcaju :D
anais_nin wrote:
mozhe, ali tek poslije izvjesnog perioda nasladjivanja kad ga ono na fin nachin dovedesh u situaciju da mora vrdati kako zna i umije
i onda mu kazhesh da mu je shiroko (...) polje
pa naravno informacije su zlato....valja adut makar neko vrijeme drzat u rukama i to ne njegov pa kad se preznoji gore nego u sauni, onda ostavit kraj ceste (u (....) polju naravno), da mu se zametne svaki trag
anais_nin wrote:
pa naravno informacije su zlato....valja adut makar neko vrijeme drzat u rukama i to ne njegov pa kad se preznoji gore nego u sauni, onda ostavit kraj ceste (u (....) polju naravno), da mu se zametne svaki trag
ja nemam pojma o cemu vi govorite
samo bih da prijavim da je U mene U cafira mi burma urasla u prst eto toliko
lady midnight wrote:
ja nemam pojma o cemu vi govorite
samo bih da prijavim da je U mene U cafira mi burma urasla u prst eto toliko
de nemoj sad ja koliko se sjecam njemu je njegova istetovirana na prstu