Proslost

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

lajk

#1 Proslost

Post by lajk »

Iteresuje me da li je neko bio u situaciji da ima stabilnu vezu ali se pojavila osoba iz proslosti koja je takodje u vezi i imate mogucnost biti s njom,samo da bi ispunili te hirove iz proslosti :) .Kako ste reagovali,ili kako bi reagovali ?Da naravno prema toj osobi nista ne osjecate ali ima ono nesta sto vas kopka ;-) Mislim da je tu najveca opasnost da se osjecaji ponovo ne probude :roll:
Strpljiva

#2 Re: Proslost

Post by Strpljiva »

Osjećaji postoje, zato te i kopka.
lajk

#3 Re: Proslost

Post by lajk »

To me najvise i brine
Strpljiva wrote:Osjećaji postoje, zato te i kopka.
1906

#4 Re: Proslost

Post by 1906 »

lajk wrote:To me najvise i brine
Strpljiva wrote:Osjećaji postoje, zato te i kopka.

ili sjecanje na osjecaje :)

- naravno sjecanje je sad malo i modifikovano :D - i ostala je ideja ciste emocije - koju bi ponovo po istom scenariju da ozivis

a probaj i vidi sluzil te sjecanje dobro
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#5 Re: Proslost

Post by plain vanilla »

lajk wrote:Iteresuje me da li je neko bio u situaciji da ima stabilnu vezu ali se pojavila osoba iz proslosti koja je takodje u vezi i imate mogucnost biti s njom,samo da bi ispunili te hirove iz proslosti :) .Kako ste reagovali,ili kako bi reagovali ?Da naravno prema toj osobi nista ne osjecate ali ima ono nesta sto vas kopka ;-) Mislim da je tu najveca opasnost da se osjecaji ponovo ne probude :roll:
Sta znaci stabilna veza? ne tucemo se?

ako je veza dobra i stabilna, dzabe da se Tito pojavi
ali ako je 'nako, a postoje osjecaji za nekog iz proslosti..
1906

#6 Re: Proslost

Post by 1906 »

plain vanilla wrote:
lajk wrote:Iteresuje me da li je neko bio u situaciji da ima stabilnu vezu ali se pojavila osoba iz proslosti koja je takodje u vezi i imate mogucnost biti s njom,samo da bi ispunili te hirove iz proslosti :) .Kako ste reagovali,ili kako bi reagovali ?Da naravno prema toj osobi nista ne osjecate ali ima ono nesta sto vas kopka ;-) Mislim da je tu najveca opasnost da se osjecaji ponovo ne probude :roll:
Sta znaci stabilna veza? ne tucemo se?

pa moze je dovesti do "savrsenstva" - i onda ima previse vremena za opustenost pa cacka mecku :D
samo malo reloaded

#7 Re: Proslost

Post by samo malo reloaded »

Na dvije stolice sjediti ne mozes.

Sve drugo je na tebi i tvom izboru.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#8 Re: Proslost

Post by plain vanilla »

1906 wrote:
plain vanilla wrote: Sta znaci stabilna veza? ne tucemo se?

pa moze je dovesti do "savrsenstva" - i onda ima previse vremena za opustenost pa cacka mecku :D
ja govorim u svoje ime
nema sanse da ijedna moje veza bude tako savrsena da postane dosadna :D

ja sam smor, sa mnom nikad nije dosadno :lol:
Not My Idea

#9 Re: Proslost

Post by Not My Idea »

Mislim da ces za koji dan skontat da ta osoba s kojom si sad je tu kao rebound.
Budi fer i ostavi je.
lajk

#10 Re: Proslost

Post by lajk »

Ma to je sad samo zabava hahahha ..nego zanima me jel neko bio u takvoj situaciji i kako je reagovao :) zapravo mi je sad ta osoba smjesna sa nekim svojim prijedlozima :-) i kako neko moze bit ovako dvolican!ufff
LieToMe

#11 Re: Proslost

Post by LieToMe »

To mozda da mi je 18 godina... A mozda ni tad. Tu ocito nisu cista posla cim tebe nesto kopka i cim bi ti "ispunjavao hirove iz proslosti". Na ovo "ispunjavati" moze se citava jedna tema ali da ne odem predaleko.... :D
Prvo, bar sto se mene tice, ako je nesto proslost onda je proslost, svaki put kad sam s nekim raskinula raskinula sam iz debelo dobrog razloga i nema tog Boga da mi sad dodje klececi da moli i preklinje da ja neke hirove i bjesne gliste izvodim. Narocito ako sam u stabilnoj vezi.

Ja krajnje subjektivno, ali pitao si fino. Nasla se u slicnoj situaciji, kad se ONAMO jedan nasao pametan sa slicnom pricom. Nikad nikog nisam draze i s vise apetita skinula sa dnevnog reda kao njega i lagano ga isprastila u proslost bas tamo gdje mu je mjesto. Ali ja sam znala sta ja hocu, pitanje je znas li ti.
detroit-mercy

#12 Re: Proslost

Post by detroit-mercy »

samo malo reloaded wrote:Na dvije stolice sjediti ne mozes.

U mom kraju se kaze " Ne mozes jednom guzicom na dva k...a sjedit." :mrgreen:
new_jazzWa

#13 Re: Proslost

Post by new_jazzWa »

ja sam nekome osoba iz proslosti, i on je meni...zamalo se tu sve vratilo na staro,ali je on :skonto" da ja vise nisam ona od 18 godina... sve je moguce...neke ljude ne zaboravimo nikad, a postoje i oni za koje nas bas boli pedu... do prosle godine samo govorila da bih i na kraj svijeta da me zove, sada bih najsretnija bila da ga vise nikad u zivotu ne vidim... postoje i lijepe uspomene, medjutim sve je pokvario ovim posljednjim, ruznim...

back to tema :D ako nesto treba da se desi tako ce i biti, to nista ne moze promijenit' ...nasadi se na glavu,placi, preklinji...kako bih reagovala da se nekom sadasnjem pojavi neka bivsa? u toj situaciji bih rekla neka izabere, bez pravljenja scena...ali kao sto vanila rece, kada je u vezi sve u redu onda on nece ni pomisliti na neku/negog drugu osim tebe...

sta je ono bila tema? malo sam se pogubila :D
detroit-mercy

#14 Re: Proslost

Post by detroit-mercy »

LieToMe wrote:
To mozda da mi je 18 godina... A mozda ni tad. Tu ocito nisu cista posla cim tebe nesto kopka i cim bi ti "ispunjavao hirove iz proslosti". Na ovo "ispunjavati" moze se citava jedna tema ali da ne odem predaleko.... :D
Prvo, bar sto se mene tice, ako je nesto proslost onda je proslost, svaki put kad sam s nekim raskinula raskinula sam iz debelo dobrog razloga i nema tog Boga da mi sad dodje klececi da moli i preklinje da ja neke hirove i bjesne gliste izvodim. Narocito ako sam u stabilnoj vezi.

Ja krajnje subjektivno, ali pitao si fino. Nasla se u slicnoj situaciji, kad se ONAMO jedan nasao pametan sa slicnom pricom. Nikad nikog nisam draze i s vise apetita skinula sa dnevnog reda kao njega i lagano ga isprastila u proslost bas tamo gdje mu je mjesto. Ali ja sam znala sta ja hocu, pitanje je znas li ti.
U obzir moras da uzmes razliku izmedju zena i muskaraca sto mnogi ovdje zanemaruju :mrgreen: . Zenske te stvari mozda ne kopkaju, ali muski u makako savrsenoj vezi bili uvijek vole makar da provire sta ima preko ograde :skoljka: .
LieToMe

#15 Re: Proslost

Post by LieToMe »

detroit-mercy wrote:
LieToMe wrote:

U obzir moras da uzmes razliku izmedju zena i muskaraca sto mnogi ovdje zanemaruju :mrgreen: . Zenske te stvari mozda ne kopkaju, ali muski u makako savrsenoj vezi bili uvijek vole makar da provire sta ima preko ograde :skoljka: .
Covjek je fino pitao, ja mu fino odgovorila. Necu se sad bakcati razlikama musko-zensko, svi smo mi razliciti, svaka zena je prica je za sebe, isto tako i muskarac. Ja sam odgovorila. Na kraju krajeva, djaba njemu pisat po forumu i citati ovdje ko sta pise kad ce opet uraditi onako kako on bude htjeo da je ne znam u kakvoj savrsenoj vezi. Imas ljude koji su po defoltu vjerni i one koji to nisu, da je ne znam kako stabilna i fina veza.
lajk

#16 Re: Proslost

Post by lajk »

Da ne bude zabune ni u jednom trenu nisam pomislila unistit ovo sto imam rad nekog tamo lika od prije 5 god,samo kako neko moze predlagat neke stvari te uradit i poslije se vratit normalnoj vezi e to mi nije jasno!bilo da je zena ili muskarac,a u ovom slucaju je muskarac :x
citroen

#17 Re: Proslost

Post by citroen »

Hebote,ovaj Sax-forum postaje pravi konkurent ovim turskim sapunicama :D :D :D :D :D :D :D
lajk

#18 Re: Proslost

Post by lajk »

Sve dok je ovakvih ljudi.nikad razumit necu kako neko poslije toga moze se vatit a staro i lec pored te osobe kao da nista nije bilo.. :?:
citroen wrote:Hebote,ovaj Sax-forum postaje pravi konkurent ovim turskim sapunicama :D :D :D :D :D :D :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#19 Re: Proslost

Post by ladyblue18 »

lajk wrote:Ma to je sad samo zabava hahahha ..nego zanima me jel neko bio u takvoj situaciji i kako je reagovao :) zapravo mi je sad ta osoba smjesna sa nekim svojim prijedlozima :-) i kako neko moze bit ovako dvolican!ufff
Da ti je smijesno ova tema ne bi bila ni otvorena, hajmo biti malo iskreni za promjenu. ;-)
lajk

#20 Re: Proslost

Post by lajk »

sta mi znaci iskenost na forumu..svejedno smijesno ili ne,kazem da ne bi mogla to uradit i vratit se vezi kao da nista nije bilo,a on ocito moze..to mi nije jasno,kako neko moze biti takav..mozda sam se pogresno izrazila.Ne znam..Nikad to ne bi uradila al me zanima da li je neko urafio i da li su se osjecaji opet javili..
ladyblue18 wrote:
lajk wrote:Ma to je sad samo zabava hahahha ..nego zanima me jel neko bio u takvoj situaciji i kako je reagovao :) zapravo mi je sad ta osoba smjesna sa nekim svojim prijedlozima :-) i kako neko moze bit ovako dvolican!ufff
Da ti je smijesno ova tema ne bi bila ni otvorena, hajmo biti malo iskreni za promjenu. ;-)
Loulou

#21 Re: Proslost

Post by Loulou »

plain vanilla wrote:ja sam smor, sa mnom nikad nije dosadno :lol:
:lol: :lol: :lol:
Mis mekinjas

#22 Re: Proslost

Post by Mis mekinjas »

ma može, samo će nekog povrijediti.... :roll:
LONGMAN

#23 Re: Proslost

Post by LONGMAN »

Misu kako te volim citati :-) Kazes sve sto ja krenem reci.
Ridjobrki

#24 Re: Proslost

Post by Ridjobrki »

Ja sam od onih koji se nepopustljivo drže narodnog pravila ''ne ugazi dvaput u isto govno''. Čak da sam slobodan pa se pojavi ta osoba - jok. Ako je nešto bivše onda postoji razlog zašto je bivše. Tačka. Nema obnavljanja starih emocija, prijateljstava i veza ako se jednom teško zijane.
samo malo reloaded

#25 Re: Proslost

Post by samo malo reloaded »

Mis mekinjas wrote:

ma može, samo će nekog povrijediti.... :roll:
Da, istina, znam, to sam i mislio dopisati ali.... kontam, to se podrazumjeva.

Sjediti na dvije stolice se ne moze, ili jedna, ili druga. Moze se sjediti, naravno, ali ne dugo, i kad tad jedna ce se slomiti. A bogami, rekao bih i druga. Ko sjedi na dvije, obicno na kraju ostane bez ijedne.
Post Reply