Prošlost ili budućnost?!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
tinči
#1 Prošlost ili budućnost?!
Imam 26 godina i dvije i pol godine sam u vezi s dečkom i već duže vrijeme osjećam kako nešto nije ok s našom vezom. Prije par dana priznao mi je kako on zna puno više o "mojoj prošlosti" što se tiče broja partnera nego što ja mislim. A vjerujte da ništa nije onako kako izgleda! Samo ja znam šta me sve snašlo u životu i samo sam opet imala i tu nesreću da on dođe u kontakt baš s tim osobama koje kao nešto znaju. Ja sam po njegovom ponašanju i riječima slutila šta njega muči,ali sam htjela da uvidi kako je samo naša ljubav bitna i da me upozna dobro,pa da shvati sam daja ne mogu biti takva kakva on misli da sam bila. Otkako njega zna ja ponovo živim! Vrijeme je i da idemo stepenicu više,planiramo brak,a njemu su,istina iako ih još nemamo,uslovi kao i većini današnjih momaka možda više izgovor zato. Volim ga ludo i čekala bih ga koliko treba,ali bojim se da me samo zavlači i da on neće moć živjeti s tom "istinom". Kako biste vi postupili u ovakvoj situaciji. Da li je vama bitna prošlost partnera ili prošlost ostavljate tamo gdje i pripada?
- Aleluja
#2 Re: Prošlost ili budućnost?!
...prošlost o tome se ne priča!
...pa očito niste na istim valnim dužinama...njemu smeta "to nešto" odjednom, koji vrag mu ima bilo šta smetati
neka nauči prihvatati persone onakve kakve one to jesu, a ne kakvim bi on da budu...
...onda neka uzme blok i neka crta svoj ideal !
...pa očito niste na istim valnim dužinama...njemu smeta "to nešto" odjednom, koji vrag mu ima bilo šta smetati
neka nauči prihvatati persone onakve kakve one to jesu, a ne kakvim bi on da budu...
...onda neka uzme blok i neka crta svoj ideal !
- alchak.ba
#3 Re: Prošlost ili budućnost?!
a on nema prošlost?
i posto je prvi post, zaboravila si napisati da nas citas od ranije
i posto je prvi post, zaboravila si napisati da nas citas od ranije
- Afrodita89
#5 Re: Prošlost ili budućnost?!
Tvoj dečko je vjerovatno pod uticajem sredine i "balkanizma",ali ako te stvarno voli,to je već trebao sam da prevaziđe (a da tebe ne opterećuje). Svi imaju neku prošlost i svi smo manje-više griješili,ali ako te stvarno voli to mu neće biti bitno.Vjerovatno ima neke svoje komplekse,koje pokušava da liječi na tebi. Nesiguran je sam u sebe,u vašu vezu i još masu nekih stvari koje se tiču vas dvoje općenito. Svatam da ga voliš i želiš s njim da ostaneš,ali zapitaj se šta će biti kada se posvađate opet sad,za 2,3 ili 5 godina,je li vrijedan on toga da ti te neke stvari nabija na nos i to stvari koje su prošlost...Mislim da je ipak bitnije kako se ponašaš sada i sa njim,a ne šta je bilo prije...
Znam da nisi bas raspolozena za ovako crno-bijele savjete,ali on traži od tebe ono što nije moguće,a to je mjenjanje prošlosti,a ti tu ništa ne možeš...sve skupa je užasno glupo(i/ili nezrelo) .
Sretno i glavu gore,nemaš ti čega da se stidiš !!
Znam da nisi bas raspolozena za ovako crno-bijele savjete,ali on traži od tebe ono što nije moguće,a to je mjenjanje prošlosti,a ti tu ništa ne možeš...sve skupa je užasno glupo(i/ili nezrelo) .
Sretno i glavu gore,nemaš ti čega da se stidiš !!
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#6 Re: Prošlost ili budućnost?!
A nije da nema tema o ovome
ali hajde moras novim progledat kroz prste

- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#7 Re: Prošlost ili budućnost?!
Ustvari, ne moze, za svaku novu temu novi nick, e pa nismo na pijaci.