Imamo mi dovoljno nasih navijackih pjesama, svakako ce da odjekuje medju onim zgradama, treba zapaliti baklje i prenijeti sambu
TITULAAAAA TITULAAAAAAAAA
SLAAAVIT CEEE SEEE TITULAAAAAAA
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Za Hanku ne velim, a volio ili ne volio muziku koju pravi Armin Sakovic ne mozes mu osporiti pravo kao navijacu koji prati FCS da zapjeva na proslavi zajednicke titule.Neelix wrote:kako mi ujeba merakDanas smo razgovarali sa Mirsadom Ibrićem, organizatorom proslave šampionske titule FK Sarajevo. Zvanična proslava će biti održana ispred Vječne vatre u Titovoj ulici, a šampionski tim će biti na balkonu. Gosti koji će uljepšati ovo veliko slavlje će biti Armin Šaković i Hanka Paldum, a pregovara se sa još par estradnih umjetnika.
...a zeljo menscini nema nijednu takvu...kakvo li je tvoje pojedinacno sjecanjestochar wrote:ne kontam? je li vam to kolektivno sjecanje sezhe samo do godinu dana unazad pa ste zaboravili da veliki Željo ima dvije takve titule?BoiinK wrote:to ti je kao nevinost.....
znas sta ono kazu samo je jedan prvi a svi su ostali drugi![]()
A i stoji ono onaj ko gubi ima pravo da se ljuti zato netreba ovu raju gubitnika uzimati za ozbiljno...
CESTITAM SVIM PITARIMA TITULU prvog SARAJEVSKOG SAMPIONA DRZAVE NAM CIJELE
BTW, josh jednom chestitam na prvoj vasoj tituli drzave nam cijele i nadam se da cete proci bar prvo pretkolo
stochar wrote:
Šampioni Premijer lige BiH
* 2005/2006. Široki Brijeg
* 2004/2005. Zrinjski
* 2003/2004. Široki Brijeg
* 2002/2003. Leotar
IZNAD CHIZE SU TITULE OD KADA SE IGRA JEDINSTVENA PREMIER LIGA BIH KOJU ORGANIZIRA JEDINSTVENI N/FSBIH
* 1998/1999. Finale Play off-a nije odigrano, Sarajevo je proglašeno prvakom. (k'o sto je i Gadafi proglasen generalom:))
* 1997/1998. Željezničar
ups, zezn'o se, tri puta smo prvaci BiH nakon priznanja lige u UEFA-i...
poenta je da zeljo nema dvije takve titule, kao sto si nam pokusao docarati..stochar wrote:ne kontam? je li vam to kolektivno sjecanje sezhe samo do godinu dana unazad pa ste zaboravili da veliki Željo ima dvije takve titule?BoiinK wrote:to ti je kao nevinost.....
A i stoji ono onaj ko gubi ima pravo da se ljuti zato netreba ovu raju gubitnika uzimati za ozbiljno...
BTW, josh jednom chestitam na prvoj vasoj tituli drzave nam cijele i nadam se da cete proci bar prvo pretkolo
da slazem se zeljo ima tri titule, ali ne otkako je citava liga zajednicka. Na kraju krajeva imamo onda i mi onu iz '99 jedino je nas savez bio priznat. Te titule su federacijskestochar wrote:ne kontam? je li vam to kolektivno sjecanje sezhe samo do godinu dana unazad pa ste zaboravili da veliki Željo ima dvije takve titule?BoiinK wrote:to ti je kao nevinost.....
Ma necemo se prepirati. Vrijeme je da se sutra slavi a netrosi bespotrebno energija na ovakve rasprave. Eto fino vi imate ukupno 4 titule (1 iz ex-YU i mi imamo 4 titule (2 iz ex-YU). Proslih godina smo mi bili donji (iako uvjek pri vrhu) vi gornji sada smo mi gornji vi donji al' to nije razlog da mi sutra nederncimo jel'e? Tebe cu uzeti kao izuzetak al' moras priznati puno ljubomore ovuda izvirestochar wrote:i to shto vi prikljuchenje timova iz rs-a gledate kao pochetak i kraj svemira to je vash problem. priznati smo od UEFA-e od '98. i to shto su oni bojkotovali ligu je njihovo pravo i njihov problem, isto k'o shto i sada bilo ko mozhe bojkotovati ligu.
sretno!
halid je obecao pjevati besplatno.DaysleepeR wrote:Dovoljno je reci da pjeva jedan Kike, zakleti Zeljovac ako se ne varam.
Na playback zijeva i jedna Alma Cardzic, pa ko nju slusa, proda li onda ijedan cd, isto tako Duo Erato (zamisli tek njih)
Nigdje pjesme da pogodi u zicu, nit ista.
Da ne nabrajam ostale, nisu nista bolji
ako je zeljo tako mali klub, cemu toliko radovanje?Majstorinho Upisano: 22/05/2007 23:05
FK Sarajevo je prvi Sarajevski klub koji je osvojio titulu prvaka,od kad se igra zajednicka liga (klubovi iz RS).OSVOJILI TU TITULU PRIJE ZELJE.U istoriji ce ostati zapisano da je Sarajevo prije Zelje uzelo titulu od kad ucestvuju svi klubovi iz cijele Bosne I Hercegovine.Zbog toga sam ja najsretniji.Prije plavaca.Halo,kontate li?PRIJE VAS!!!
ako je zeljo tako mali klub, cemu toliko radovanje?[/quote]mIRCerka wrote:a sam ja najsretniji.Prije plavaca.Halo,kontate li?PRIJE VAS!!!
Ja glupana..najsretniji sto su uzeli prije ZELJE...a nije sto su prvi...i kazu vole torpedo...navijaca i go..na...Majstorinho wrote:FK Sarajevo je prvi Sarajevski klub koji je osvojio titulu prvaka,od kad se igra zajednicka liga (klubovi iz RS).OSVOJILI TU TITULU PRIJE ZELJE.U istoriji ce ostati zapisano da je Sarajevo prije Zelje uzelo titulu od kad ucestvuju svi klubovi iz cijele Bosne I Hercegovine.Zbog toga sam ja najsretniji.Prije plavaca.Halo,kontate li?PRIJE VAS!!!
Jarane ba jebo tu pricu...mi smo to davno isfurali i Vjecnu i sve(vidjeces, merak) ...jel' tebi normalno da vam je draze da ste uzeli nesto "prije ZELJE" nego to sto ste prvi...potres_mozga wrote:Pa manijaci, manijaci, sto ste toliko ucestali na nasim temama![]()
Pomislit cu da ste jos i nasi tajni obozavatelji, gdje god mi, eto i vas![]()
Je.be vas samo sto ne mozete za nama i u evropu, ali ne sumnjam da cete biti redovni na Kosevu
SAMPIONI
Bilo bi mi draze da smo vama zadnje kolo pobjegli na 1 bod, nesto kao "zuban" namaDiplomataSaSela wrote:Jarane ba jebo tu pricu...mi smo to davno isfurali i Vjecnu i sve(vidjeces, merak) ...jel' tebi normalno da vam je draze da ste uzeli nesto "prije ZELJE" nego to sto ste prvi...potres_mozga wrote:Pa manijaci, manijaci, sto ste toliko ucestali na nasim temama![]()
Je.be vas samo sto ne mozete za nama i u evropu, ali ne sumnjam da cete biti redovni na Kosevu
SAMPIONI
Ma dobro ba normalno da nije al mi cemo izmislit sad novo nesto za proslavu tako da vi mozete to kad opet jednom budete prvi...,ne znam kad ce te al nekad ce tepotres_mozga wrote:Bilo bi mi draze da smo vama zadnje kolo pobjegli na 1 bod, nesto kao "zuban" namaDiplomataSaSela wrote:Jarane ba jebo tu pricu...mi smo to davno isfurali i Vjecnu i sve(vidjeces, merak) ...jel' tebi normalno da vam je draze da ste uzeli nesto "prije ZELJE" nego to sto ste prvi...potres_mozga wrote:Pa manijaci, manijaci, sto ste toliko ucestali na nasim temama![]()
SAMPIONI![]()
A za gore boldirano mogu reci: ma daaaaj ba... Titula nikad dosta, tako da sumnjam da vama kao nije stalo da budete prvaci, i opet slavitePogotovo u gradu gdje je "netrpeljivost" velika
S obzirom da smo mi prvi u ovome gradu slavili titulu, i to 5 godina prije vas(istina, nisam bio rodjen tada), onda samo mogu pomisliti da mozda vi nas kopirate od samog pocetkaDiplomataSaSela wrote:Ma dobro ba normalno da nije al mi cemo izmislit sad novo nesto za proslavu tako da vi mozete to kad opet jednom budete prvi...,ne znam kad ce te al nekad ce tepotres_mozga wrote:Bilo bi mi draze da smo vama zadnje kolo pobjegli na 1 bod, nesto kao "zuban" namaDiplomataSaSela wrote: Jarane ba jebo tu pricu...mi smo to davno isfurali i Vjecnu i sve(vidjeces, merak) ...jel' tebi normalno da vam je draze da ste uzeli nesto "prije ZELJE" nego to sto ste prvi...![]()
A za gore boldirano mogu reci: ma daaaaj ba... Titula nikad dosta, tako da sumnjam da vama kao nije stalo da budete prvaci, i opet slavitePogotovo u gradu gdje je "netrpeljivost" velika