Proslava titule - "Vječna vatra" ili ...?

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
DiplomataSaSela

Post by DiplomataSaSela »

potres_mozga wrote:
DiplomataSaSela wrote:
potres_mozga wrote: Bilo bi mi draze da smo vama zadnje kolo pobjegli na 1 bod, nesto kao "zuban" nama ;-)
A za gore boldirano mogu reci: ma daaaaj ba... Titula nikad dosta, tako da sumnjam da vama kao nije stalo da budete prvaci, i opet slavite ;-) Pogotovo u gradu gdje je "netrpeljivost" velika :-D
Ma dobro ba normalno da nije al mi cemo izmislit sad novo nesto za proslavu tako da vi mozete to kad opet jednom budete prvi...,ne znam kad ce te al nekad ce te :D
S obzirom da smo mi prvi u ovome gradu slavili titulu, i to 5 godina prije vas(istina, nisam bio rodjen), onda samo mogu pomisliti da mozda vi nas kopirate od samog pocetka :D
Samo mozes pomisljat....kako kazes...kakve su nase proslave bile...ja sam bio rodjen :D ...pa znam...pogotovo ovu nasu prvu...vi niste ni slavili osim cestike centralnog komiteta :D ...sto vas je osnovo...
Ripicipi

Post by Ripicipi »

DiplomataSaSela wrote:
potres_mozga wrote:
DiplomataSaSela wrote: Ma dobro ba normalno da nije al mi cemo izmislit sad novo nesto za proslavu tako da vi mozete to kad opet jednom budete prvi...,ne znam kad ce te al nekad ce te :D
S obzirom da smo mi prvi u ovome gradu slavili titulu, i to 5 godina prije vas(istina, nisam bio rodjen), onda samo mogu pomisliti da mozda vi nas kopirate od samog pocetka :D
Samo mozes pomisljat....kako kazes...kakve su nase proslave bile...ja sam bio rodjen :D ...pa znam...pogotovo ovu nasu prvu...vi niste ni slavili osim cestike centralnog komiteta :D ...sto vas je osnovo...
Samo da te ispravim, nije proslavE, nego proslavA, barem za yugo ligu ;-)
Mi smo imali proslavE :D
DiplomataSaSela

potres_mozga wrote:
DiplomataSaSela wrote:
potres_mozga wrote: S obzirom da smo mi prvi u ovome gradu slavili titulu, i to 5 godina prije vas(istina, nisam bio rodjen), onda samo mogu pomisliti da mozda vi nas kopirate od samog pocetka :D
Samo da te ispravim, nije proslavE, nego proslavA, barem za yugo ligu ;-)
Mi smo imali proslavE :D
Sjecam se i tog...i opet vam je ZELJO valjo ko i za kup UEFA skoro...ako si bio rodjen pa se sjecas...a proslava tanka vala vam je bila ta...jedno stotinjak na Carsiji...slabo...
helo

Post by helo »

Sarajevo će sutra biti u bordo boji - FKS priprema proslavu titule

Dok fudbaleri i stručni štab Sarajeva u miru iščekuju sutrašnji duel s Radnikom i tri boda s kojima će postati prvaci BiH, u Upravi koševskog premijerligaša traju intenzivne pripreme za organizaciju proslave naslova.

Malo vremena

- Istina, nemamo mnogo vremena, jer smo tek nakon meča sa Slavijom mogli praviti planove, tako da smo pretrpani poslom. Glavna svečanost bit će upriličena u centru Sarajeva, na prostoru ispred Vječne vatre s početkom u 20 sati.
Sigurni smo da će naš tim uvjerljivom pobjedom nad Bijeljincima napraviti najbolji mogući uvod u noć koja će u glavnom gradu BiH biti obojena u bordo - kaže Nihad Baljak, direktor Sarajeva i nastavlja:
- Izvjesno se je da će naši navijači napraviti bakljadu za pamćenje, a naručili smo više od 1.000 prigodnih majica na kojima će biti ispisano FK Sarajevo šampion.

Image

Za muzički dio sutrašnjeg spektakla zadužen je Mirsad Ibrić, član Uprave Sarajeva i direktor Radija M.

Veliko interesovanje

- Program će voditi Edin Piljević, a bit će otvoren himnom našeg kluba. Nastupit će Hanka Paldum, Armin Šaković, Alma Čardžić, duo "Erato", grupa "Sarr e Roma", Kike i Omar, Mahir Beat House...

Ovo nije kraj spiska učesnika, jer su mnogi naši poznati muzičari iskazali želju da prisustvuju ovoj velikoj fešti - ističe Ibrić.

Duel Humanih zvijezda i sportskih novinara

Utakmici Sarajeva i Radnika prethodit će revijalni susret između Humanih zvijezda i sportskih novinara (15.30 sati).

Tako bi za Humane zvijezde, između ostalih, trebala nastupiti i legenda bh. fudbala i kapiten šampionskog Sarajeva iz 1985. godine Predrag Pašić. Pored Paje, igrat će bivši kapiten Željezničara Bulend Biščević, zatim Mirsad Abdagić Kike, Enes Begović, Gordan Radić, Mirsad Ibrić..., dok će tim sportskih novinara biti pojačan za bivše sjajne igrače Mirzu Varešanovića i Dželaludina Muharemovića.
DiplomataSaSela

helo wrote:Sarajevo će sutra biti u bordo boji - FKS priprema proslavu titule

Dok fudbaleri i stručni štab Sarajeva u miru iščekuju sutrašnji duel s Radnikom i tri boda s kojima će postati prvaci BiH, u Upravi koševskog premijerligaša traju intenzivne pripreme za organizaciju proslave naslova.

Malo vremena

- Istina, nemamo mnogo vremena, jer smo tek nakon meča sa Slavijom mogli praviti planove, tako da smo pretrpani poslom. Glavna svečanost bit će upriličena u centru Sarajeva, na prostoru ispred Vječne vatre s početkom u 20 sati.
Sigurni smo da će naš tim uvjerljivom pobjedom nad Bijeljincima napraviti najbolji mogući uvod u noć koja će u glavnom gradu BiH biti obojena u bordo - kaže Nihad Baljak, direktor Sarajeva i nastavlja:
- Izvjesno se je da će naši navijači napraviti bakljadu za pamćenje, a naručili smo više od 1.000 prigodnih majica na kojima će biti ispisano FK Sarajevo šampion.

Image

Za muzički dio sutrašnjeg spektakla zadužen je Mirsad Ibrić, član Uprave Sarajeva i direktor Radija M.

Veliko interesovanje

- Program će voditi Edin Piljević, a bit će otvoren himnom našeg kluba. Nastupit će Hanka Paldum, Armin Šaković, Alma Čardžić, duo "Erato", grupa "Sarr e Roma", Kike i Omar, Mahir Beat House...

Ovo nije kraj spiska učesnika, jer su mnogi naši poznati muzičari iskazali želju da prisustvuju ovoj velikoj fešti - ističe Ibrić.

Duel Humanih zvijezda i sportskih novinara

Utakmici Sarajeva i Radnika prethodit će revijalni susret između Humanih zvijezda i sportskih novinara (15.30 sati).

Tako bi za Humane zvijezde, između ostalih, trebala nastupiti i legenda bh. fudbala i kapiten šampionskog Sarajeva iz 1985. godine Predrag Pašić. Pored Paje, igrat će bivši kapiten Željezničara Bulend Biščević, zatim Mirsad Abdagić Kike, Enes Begović, Gordan Radić, Mirsad Ibrić..., dok će tim sportskih novinara biti pojačan za bivše sjajne igrače Mirzu Varešanovića i Dželaludina Muharemovića.
Jos samo da Hayat prenosi :lol:

Ovde jedino sto Djelo i Buki vrijede... :D
DiplomataSaSela

stochar wrote:al' je zato bio dernek u Beogradu nakon shto se Partizan poder'o...
Bio je jarane i u Saraj'vu...jest da sam bio mali :D al se sjecam pravo...
Ripicipi

Post by Ripicipi »

DiplomataSaSela wrote:
stochar wrote:al' je zato bio dernek u Beogradu nakon shto se Partizan poder'o...
Pa naravno, strumfovi u sred grada, kojem djetetu to ne bi bilo zanimljivo :D
DiplomataSaSela

potres_mozga wrote:
DiplomataSaSela wrote:
Pa naravno, strumfovi u sred grada, kojem djetetu to ne bi bilo zanimljivo :lol:
Pa mi smo od 1921 u sred grada...uvijek interesantni...za razliku od udbe ....
Zavatoni

Post by Zavatoni »

DiplomataSaSela wrote: ...
BTW ja ne cestitam ...ko ih yebe...
Nemoj se ti diplomato samo puno sikirati.
Niko od tebe ne trazi da cestitas SAMPIONIMA.
Sto se nas tice mozes komotno da nastavis da 'jedes' sam sebe, al' pazi moglo bi ti na srce otici. :lol:
DiplomataSaSela

Zavatoni wrote:
Sto se nas tice mozes komotno da nastavis da 'jedes' sam sebe, al' pazi moglo bi ti na srce otici. :lol:
Sto me syeba :lol:
Ripicipi

Post by Ripicipi »

DiplomataSaSela wrote:
potres_mozga wrote:
DiplomataSaSela wrote: Bio je jarane i u Saraj'vu...jest da sam bio mali :D al se sjecam pravo...
Pa naravno, strumfovi u sred grada, kojem djetetu to ne bi bilo zanimljivo :lol:
Pa mi smo od 1921 u sred grada...uvijek interesantni...za razliku od udbe ....
Ma 1921 je grad bio od Bascarsije do Marijin Dvora, a sve "dole" je bilo vise ruralno :D
Ma hajd, da nema vas titule ne bi bile tako zanimljive ;-)
Zavatoni

Post by Zavatoni »

DiplomataSaSela wrote:
Zavatoni wrote:
SAMPIONSKI
zar ne
:lol:
DiplomataSaSela

potres_mozga wrote: Ma hajd, da nema vas titule ne bi bile tako zanimljive ;-)
Pa tako to ide kad si mali...
DiplomataSaSela

Zavatoni wrote:
DiplomataSaSela wrote:
Zavatoni wrote: Nemoj se ti diplomato samo puno sikirati.
SAMPIONSKI
zar ne
Ovo pogotovo...syeba pravo :lol: ...jos samo napisite bakljama torpedo pa da bude kopija 100%...
Last edited by DiplomataSaSela on 23/05/2007 08:46, edited 1 time in total.
Ripicipi

Post by Ripicipi »

DiplomataSaSela wrote:
Zar vi niste Tako Mali :lol:
xon_sa

Post by xon_sa »

Mogli biste i prigodnu koridu organizovat, nekako ide uz sav taj dekor i kulturni milje :D
Ripicipi

Post by Ripicipi »

stochar wrote:
potres_mozga wrote:
DiplomataSaSela wrote: Pa tako to ide kad si mali...
ne znam ja koga ce sutra Kike zabavljati, uz poznati pozdrav: haj'mo mala raja!!! :)
Pa ti ne znas ni koji je dan danas :shock:
Kada cujes huk iz Titove sjetit ces se vrlo brzo ;-)
DiplomataSaSela

potres_mozga wrote:
DiplomataSaSela wrote:
Nismo...to znaci The Maniacs...
DiplomataSaSela

potres_mozga wrote:
Kada cujes huk iz Titove sjetit ces se vrlo brzo ;-)
Ciji huk...Hankin ili od Erata :lol:
Ripicipi

Post by Ripicipi »

DiplomataSaSela wrote:
potres_mozga wrote:
DiplomataSaSela wrote: Pa tako to ide kad si mali...
Nismo...to znaci The Maniacs...
Pogresno si cuo vjeruj mi :D
Neelix

Post by Neelix »

u engleskim skracenicama nikad nemas prvo slovo neodredjenog clana...znaci da TM nema sanse da znaci :D the maniacs.... :P
Zavatoni

Post by Zavatoni »

DiplomataSaSela wrote:
Zavatoni wrote:
SAMPIONSKI
zar ne
Ovo pogotovo...syeba pravo :lol: ...jos samo napisite bakljama torpedo pa da bude kopija 100%...
Bice dovoljno da napisemo SAMPIONI
I sve ce ti se fino kazati.
DiplomataSaSela

Neelix wrote:u engleskim skracenicama nikad nemas prvo slovo neodredjenog clana...znaci da TM nema sanse da znaci :D the maniacs.... :P
Kazi nam ti sta znaci...al na engleskom obavezno
Ripicipi

Post by Ripicipi »

Neelix wrote:u engleskim skracenicama nikad nemas prvo slovo neodredjenog clana...znaci da TM nema sanse da znaci :D the maniacs.... :P
Nek si jarane dosho, ne mozes opstati od ovih Tako Malih.
Sve vise i vise pocinjem vjerovati da smo im idoli. Gdje god mi, eto i Tako Malih :D
DiplomataSaSela

potres_mozga wrote:
Nek si jarane dosho, ne mozes opstati od ovih Tako Malih.
Sve vise i vise pocinjem vjerovati da smo im idoli. Gdje god mi, eto i Tako Malih :D
Pa nije valjda da nisi mogo dalje sam :-? ...a kolko se sjecam vi ste prije rata dolazili u Dolinu na tekme...
Post Reply